Görüş Bildir
Haberler
Yeni Nesil Daktilo Hemingwrite: E-ink Ekrana Yaz, Bulutta Depola!

Yeni Nesil Daktilo Hemingwrite: E-ink Ekrana Yaz, Bulutta Depola!

ATKN
10.01.2015 - 22:19

Oldukça sınırlı bir kitle internette yazılı içerik üretimiyle meşgul oluyor. Ancak bu gönüllü kitle bile sürekli olarak daha iyi odaklanmanın yollarını arıyor. Eğer siz de bunlardan biriyseniz Hemingwrite işinize yarayabilir.

Daktilo nostaljisini yaşamak isteyenler için çeşitli daktilo tipi klavyeler üretildi ama Hemingwrite eskiyle yeniyi bir araya getiren, nostaljiden daha fazlasını sunan bir ürün. Tıpkı eski daktilolar gibi tek başına mekanik bir yazım aracı ama kağıt yerine e-mürekkep (e-ink) ekranı var ve tıpkı bir bilgisayar gibi yazdıklarınızı anlık olarak bulutta depoluyor.

Hemingwrite, adını Kickstarter kampanyasıyla duyurmuştu. 250 bin dolarlık hedefinin ötesine geçerek 322 bin dolar toplamayı başardı ve halen kampanyanın sona ermesi için 2 hafta var. Yani halen sipariş almaya devam ediyor ve şu anda 369 dolardan sahip olmak mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hemingwrite, yazılanları kablosuz bağlantı üzerinden bulutta yedekliyor. Şimdilik basit bir yedekleme sunsa da yeni özellikleriyle akla gelen paylaşım ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Hemingwrite, daktilo ile yazı yazmak isteyip de kağıt işleriyle uğraşmak istemeyenler için gerçekten cazip bir ürün. Ama bu ürüne erişemeyecek olanlar şimdilik FORCEdraft gibi programlarla idare edebilir.

Son olarak, Almanya’nın NSA soruşturmalarında daktilo kullanmak istediğini, Rusya’nın bazı gizli bilgileri kayıt altına almak için 20 elektronik daktilo siparişi verdiğini hatırlatalım. Kısacası daktilonun unutulması kısa vaadede pek mümkün gözükmüyor. :)

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2015/01/09/yeni-n...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0