Görüş Bildir
Haberler
Yaşadıkları Karmaşık İlişkileriyle Pembe Dizilere Taş Çıkartan Ünlü Çiftler

etiket Yaşadıkları Karmaşık İlişkileriyle Pembe Dizilere Taş Çıkartan Ünlü Çiftler

Rinascita
26.10.2017 - 14:31

Çevremize baktığımızda çeşit çeşit ilişki görmemiz mümkün. Biriyle evlenebilirsiniz, herhangi bir kağıtta onaya gerek duymadan evli gibi yaşayabilirsiniz, sadece beraber olmak için vakit geçirebilirsiniz, evliyken de başka insanlarla bir şeyler yaşamaya devam edebilirsiniz. Bu örnekler daha da çoğaltılabilir. 

The Chive'den sizler için derlediğimiz içerikte, bu tarz karmaşık ilişkileriyle bilinen ünlüleri bir araya getirdik.

Kaynak: https://thechive.com/2017/10/21/celeb...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Andy Dick

1. Andy Dick

Dick 2012 yılında Celebrity Wife Swap'in bir bölümünde ekranlarda görüldü. O dönemlerde eşi Lena Sved ile beraber değillerdi. Sved ile beraber yaşamıyorlardı. Genelde çocuklarına yakın olma amacıyla evinin yakınlarında bir yerde karavanda kalıyordu.

Birileriyle beraber olmaya devam etti. Kız arkadaşı Jennifer Gimenez herhangi bir yerden aniden çıkabiliyordu. Kim komedyenlerin karmaşık hayatının olamayacağını söylemiş?

2. Will Smith ve Jada Pinkett-Smith

2. Will Smith ve Jada Pinkett-Smith

Yıllardır her iki tarafın da eş cinsel olduğuna dair dedikodular olmasına rağmen, durumları aslında bundan biraz daha karmaşık.

Pinkett-Smith, eşiyle açık bir evlilik yaşadığını şu sözleriyle belirtti:

'Will de ben de ne istersek yapabiliyoruz. Çünkü birbirimize güveniyoruz.' 

3. Tim Burton ve Helena Bonham Carter

3. Tim Burton ve Helena Bonham Carter

2014 yılının sonlarına doğru yönetmen Tim Burton ve oyuncu Helena Bonham Carter, çocuklarına ve 10 yıldan uzun süren beraberliklerine rağmen ayrıldılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkili aslında evlilik fikrine hiç sıcak bakmamış, bu nedenle evlenmeden bir beraberlik sürdürmüştü. Ama tuhaf olan kısım ev seçimleriydi. Çift olarak aynı evde kalmak da istemedikleri için, birbirine bağlı ama ayrı evlerde yaşamayı tercih etmişlerdi.

4. Oprah Winfrey

4. Oprah Winfrey

Oprah ve sevgilisi Stedman, uzun zamandır beraber olan bir çiftten çok daha ötesi. 1986 yılından beri beraber olan ikili, teknik olarak 1992'den bu yana nişanlı.

Fakat evlenmek veya nişanlı kalmakla ilgili hiçbir planları yok. Winfrey evlenmekten ziyade evlilik teklifi edilmesini istiyor. Zaten Oprah evlenirse, herkes evlenir değil mi? 😃

5. Courtney Love ve Billy Corgan

5. Courtney Love ve Billy Corgan

Courtney Love, Kurt Cobain ile evlenmeden önce Billy Corgan ile beraberdi. Billy, Courtney'i Avrupa'da yolda bırakınca ikilinin arasındaki ilişki sona erdi. O zamanlar Courtney'i Avrupa'dan Amerika'ya geri getiren ise Nirvana olmuştu.

1994 yılında Cobain öldüğünde yeniden bir araya geldiler. 2006 yılında Corgan, Courtney Love'ın evine taşındı. Ama yalnızca arkadaş olarak... 🤔🤔

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. T-Pain

6. T-Pain

Rap müziğin bilinen isimlerinden T-Pain ve eşi Amber Najm da açık ilişki yaşıyorlar.

Mesela T-Pain'in başka kadınlarla beraber olmasına izin var. Ama tek bir şartla. Aynı kadınla, aynı anda eşi de beraber olacaksa... 😱😱

7. Mo’Nique

7. Mo’Nique

Mo’Nique, Barbara Walters ile yaptığı röportajda, eşi Sidney ile ilgili sorulan sorulara cevap vermişti. Gayet samimi ve dürüst davranarak eşiyle açık bir ilişki yaşadıklarını itiraf etmişti.

8. Tilda Swinton

8. Tilda Swinton

Doctor Strange'in yıldızlarından Tilda, 1989 yılında şimdiye kadar yaptığı en ilginç şeyi yaptı. Bir oyun yazarı ile takıldı. İkizleri oldu. Şu an İskoçya'ya beraber yaşıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ama 2003 yılında bir ayrılık yaşamışlardı. O dönemlerde Tilda, Sandro Kopp ile beraber olmuştu. Bu arada şu an Sandro da onlarla beraber yaşıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
402
204
74
43
31
31
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

“ikimiz de ne istersek yapabiliyoruz birbirimize güveniyoruz” ne demek ya? oldu canım. aşağıya indikçe daha çok midem bulandı. ne iğrenç insanlar var.

Temet Nosce

yok canım ne gavatlığı

B. Barnes

ÇOK KISKANNÇ BİR KADINIM. YOK ÖYLE HER İSTEDİĞİMİZ YAPIYORUMLAR. ADAMIN AZINA SIÇARIM BEN

alpagut-han

sakin olunuz bu sadece bir içerik :D