Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Şarkıcı Chris Brown'ın Evinde Tecavüz İddiası! Alıkonulduğunu Söyleyen Kadın Dava Açtı

etiket Ünlü Şarkıcı Chris Brown'ın Evinde Tecavüz İddiası! Alıkonulduğunu Söyleyen Kadın Dava Açtı

A. Ece
10.05.2018 - 18:57

Verilen hapların ardından çeşitli cinsel aktivitelere zorlandığını ve defalarca tecavüze uğradığını iddia eden kadın, dava açtı. 

BuzzFeed News'ün derlediği haberi, sizler için çevirdik:

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/claudiarosen...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çarşamba günü açtığı davada bir kadın alıkonulduğu Chris Brown'ın evinde cinsel aktivitelere zorlandığını, daha sonra ise rapçi Young Lo tarafından defalarca tecavüze uğradığını ileri sürdü.

Çarşamba günü açtığı davada bir kadın alıkonulduğu Chris Brown'ın evinde cinsel aktivitelere zorlandığını, daha sonra ise rapçi Young Lo tarafından defalarca tecavüze uğradığını ileri sürdü.

Açtığı davada kimliği belirtilmeyen kadın, 23 Şubat 2017 tarihinde gittiği gece kulübünde, daha sonra Chris Brown ve gerçek adı Lowell Grissom Jr. olan Young Lo ile tanışmak üzere bir kayıt stüdyosundaki başka bir partiye davet edildiğini iddia etti. Avukatı Gloria Allred, müvekkili partiye vardığında Brown'un stüdyoda kimsenin telefonunu istememesinden dolayı telefonunun elinden alındığını söyledi. Grissom iddiaya göre telefonu vermeyi reddetti ve partiyi Brown'un evine taşıdıklarını söyledi.

Davayı açan kadın, ayrıca Brown'ın evinde her kadın misafire içi beyaz tozla dolu olan şeffaf haplar verdiklerini ve hapı içip 'eğlenmelerini' söylediklerini iddia ediyor. İddiaya göre Brown ve Grissom, kadını telefonunu kullanmaya izin verme sözüyle üst kattaki yatak odasına sokmuşlar. Fakat, daha sonra odaya başka kadınlar girmiş ve bu kadınlardan biri, bir kanepeyi kimse odayı terkedemesin diye kapının önüne itmiş.

İçeri kilitlendikten sonra, yüksek sesli müzik ve pornografik görüntüler oynatılmış ve odadaki kadınlara kıyafetlerini çıkarıp cinsel aktivitelerde bulunmaları talimatı verilmiş. Davacı kadın karşı geldiğinde ise iddiaya göre Brown'ın kadın arkadaşlarından biri onu Grissom'a oral seks yapmaya zorlamış. Ayrıca regl olan kadının suratına oturduğunu da iddia ediyor.

Sonunda, sosyal medyada 'everybodyknowslo' ismini kullanan Grissom, yüzündeki kanı yıkaması için kadını bırakmış. Fakat, diğerlerinden ayrılınca iddiaya göre ona tecavüz etmiş. Kimliği belirtilmeyen kadın, Grissom'u çamaşır odasında telefonunu kullanmaya ikna etmeyi başardığını ve kendine araba çağırdığını ileri sürüyor. Fakat iddia edilene göre kadın gidemeden önce Grissom ona orada tekrar tecavüz etmiş.

Bir noktada, kadının endişeli annesi polis memurlarını gönderebilmek için telefon takip yazılımı kullanmış. Fakat davanın içeriğine göre, polisler oraya vardığında Brown içeri girmelerine izin vermemiş ve arkadaşlarına silahları saklamaları için talimat vermiş.

Kimliği belirtilmeyen kadın oradan ayrıldıktan sonra bir tedavi merkezine gitmiş ve polise şikayette bulunmuş. Avukatı Allred araştırmacılarla tamamen işbirliği yaptığını da belirtiyor.

Allred'in Çarşamba günü Los Angeles merkezindeki adliyede söylediğine göre 'Eğer bölge başsavcısı karar verirse dava açmak hala kısıtlamalar içerisinde.' Fakat müvekkilinin sivil bir dava açmak için beklemek zorunda olmadığını da ekliyor. 

'Bunlar ciddi suçlamalar ve bir dava açmak için azımsanamayacak bir süredir bekliyoruz. Artık beklemek istemiyoruz.'

Los Angeles Polis Departmanı'nın sözcüsü ise suçlamalar ile ilgili soruları cevaplamazken, Brown'a karşı açılmış bir dava bulunmadığını belirtti.

Brown ve Grissom'un temsilcileri ise yorum yapmalarını rica eden BuzzFeed News'e hemen geri dönüş yapmamış.

Brown'ın kadınlara karşı 2009 yılına kadar dayanan taciz ve saldırı kayıtları bulunmakta. O zamanki sevgilisi Rihanna ile Grammy ödüllerinden bir gece önce katıldıkları partide göz önünde bir kavgaya tutuşmuş ve saldırı suçunu kabul etmişti.

Fotoğrafını çekmeye çalışan bir kadını yumruklamakla da suçlanmıştı...

Bir kadının suratına silah doğrulttuğu iddiasının ardından, kendi evinde uzun saatler boyu uzaklaştırma altında tutulan Brown, 2016'da Los Angeles polisi tarafından tutuklanmıştı. Uzaklaştırma sırasında Brown Instagram'da suçsuzluğunu iddia ettiği birkaç gönderi paylaşmış ve 'Bıktım bu boktan işten' yazmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
285
61
40
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
G Dragon

İğrenç bok herif. Okuyunca bile midem bulandı kadını düşünemiyorum. Zaten sevmiyordum bu adamı iyice tiksindim.

brkbstrk1

bu orospu cocuklarını asıcaksın direk yargılama falan yok pislik herifler

Zeynep Özdemir

Maymun kılıklı cukka herif