Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Eda Ece'nin Gerçek Mesleği Duyanları Şok Etti! İşte Yasak Elma'nın Yıldız'ının Esas İşi...

Ünlü Oyuncu Eda Ece'nin Gerçek Mesleği Duyanları Şok Etti! İşte Yasak Elma'nın Yıldız'ının Esas İşi...

GNS
10.11.2021 - 21:32

Fenomen dizi Yasak Elma'nın yıldızı dönemin popüler oyuncularından Eda Ece'nin asıl mesleği ortaya çıktı. Oyunculuğuyla seyircilerin beğenisini kazanan ve gönüllerinde yer edinen Eda Ece üniversitede kimsenin beklemediği bir bölüm okumuş. Yıldız Argun olarak akıllara kazınan ve karakteriyle özdeşleşen oyuncunun başarısının sebebi hayranlar tarafından biraz da olsa gerçek mesleğine bağlandı. Peki Eda Ece'nin gerçek mesleği nedir? Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pis Yedili dizisindeki Cimbom karakteriyle hayatımıza girmiş ve oyunculuk kariyerinin her geçen gün üstüne koyarak ilerlemiş olan Eda Ece'nin esas mesleği duyanları şaşkına çevirdi. Yasak Elma'nın Yıldız Argun'u olarak hafızalarda yer edinen Eda Ece gerçek mesleğini katıldığı bir programda sohbet ederken açıkladı.

Psikolog Olacaktı

Psikolog Olacaktı

1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Eda Ece, Şişli Terakkiperver Lisesi'nde okudu. Babasının Hukuk okuması için ısrar ettiği Eda Ece, Hukuk yerine Psikoloji okumayı tercih etti ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünü bitirdi. Geçmişte ünlü bir hastanede staj yapan Ece'nin hayatı, menajer Tümay Okur ile tanışmasının ardından bambaşka bir yöne çevrildi.

Tümay Özokur, Eda Ece'yi, Gani Müjde'nin Pis Yedili dizisi seçmelerine soktu. Performansıyla dikkat çeken Ece, dizinin kadrosuna seçildi. Pis Yedili'den önce Hayat Bilgisi, Bez Bebek gibi projelerde figüran olarak yer alan Ece, ''Benim için yeri çok ayrıdır'' dediği Pis Yedili dizisiyle şöhreti tattı. Beni Böyle Sev, Kocan Kadar Konuş, Yol Arkadaşım ve İlişki Durumu: Karışık gibi projelerde boy gösteren yıldızın son adresi, Yasak Elma oldu.

Yasak Elma İle Kendini Buldu

Yasak Elma İle Kendini Buldu

Eda Ece, 2018 yılından beri yer aldığı Yasak Elma dizisiyle, Türk izleyicisinin gönlüne taht kurdu. Sosyal medyada da epey aktif olan Ece'nin, Instagram'da 5 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor.

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
5
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

ee duydum ama şok olmadım ben.