Görüş Bildir
Haberler
Eda Ece'den Olay Yaratan Sosyal Medya Paylaşımı! "Kocam ve Sevgilisi"...

Eda Ece'den Olay Yaratan Sosyal Medya Paylaşımı! "Kocam ve Sevgilisi"...

GNS
09.11.2021 - 20:43

Ekranların fenomen dizisi Yasak Elma'nın Yıldız'ı olarak karşımıza gelen Eda Ece yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen isimlerden. Sosyal medyayı aktif bir şekilde takip eden ve kullanan Ece'nin takipçileriyle iç içe olması ve gündemden, popüler içeriklerden haberi olmasıyla dizinin gidişatına eklemeler yapması izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Dizideki rol arkadaşları Berk Oktay ve Damla Yılmaz ile birlikte asansör pozunu Instagram hesabından paylaşan Ece, fotoğrafa yazdığı açıklamayla olay oldu. İşte Eda Ece'nin o paylaşımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel oyuncu Eda Ece sosyal medya paylaşımlarıyla ve dizi replikleriyle gündemden düşmüyor. Son olarak rol arkadaşları Berk Oktay ve Damla Yılmaz ile asansör pozunu sosyal medyadan paylaşan Eda Ece yazdığı açıklamayla herkesi güldürdü. Fotoğrafı kısa bir zaman sonra kaldırması dikkatlerden kaçmadı.

Kocam ve Sevgilisi

Kocam ve Sevgilisi

FOX ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'daki performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Eda Ece, asansörde kaldı. Ece, dizide kocasını canlandıran Berk Oktay ve kocasının sevgilisi Kumru'ya hayat veren Biran Damla Yılmaz ile poz vererek ''Kocam ve sevgilisi. Bunlarla asansörde kaldım. Yazıklar olsun'' notunu düştü. Eda Ece'nin, dün akşam saatlerinde Instagram hesabının Hikayeler kısmından paylaştığı fotoğrafı, sonradan silmesi ise dikkat çekti.

 Eda Ece, Yasak Elma dizisinde, Kumru ve Çağatay'ın ihanetiyle sarsıldığı anlarda sergilediği oyunculuğuyla, büyük takdir toplamıştı.

İşte Eda Ece'nin O Paylaşımı

İşte Eda Ece'nin O Paylaşımı
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
6
4
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın