Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Erkeklerin Büyük Bir Cesaretle Çatır Çatır Anlattıkları Birbirinden İlginç Cinsellik İtirafları

etiket Ünlü Erkeklerin Büyük Bir Cesaretle Çatır Çatır Anlattıkları Birbirinden İlginç Cinsellik İtirafları

Ünlülerle ilgili gıybetleri karıştırdıkça çok ilginç şeylerle karşılaşıyoruz. Hep ünlü kadınlarla ilgili itiraflar yazacak değiliz. Sırada Almula Merter'in ünlü erkeklerle yaptığı röportajlardan oluşan 'Keramet-i Kadında, Keramet Nerde Bilemedim' kitabından derlediğimiz alıntılar var. Kitap 2008 yılında çıkmış, yani şu an hepsi o zamanki fikirlerinde olmayabilirler. Ancak zamanında büyük bir cesaretle aşağıdaki sorulara cevap verdikleri kesin. Kitabın tamamında çok daha detaylı sorular ve açıklamalar olduğunu da belirtelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soru1: İlk cinsel deneyimini nasıl yaşadın?

Soru1: İlk cinsel deneyimini nasıl yaşadın?

Mehmet Coşkundeniz:

Mehmet Coşkundeniz:

Benim kuşağımda konuşma yoktu. Mahallede mahallenin ağabeylerinden öğrendik, ağzımızın suyu aka aka dinlerdik onları. Ben taşrada büyüdüm. 17-18 yaşında mahallenin ağabeyleri alıp seni geneleve götürür, orda başarısız olursun çünkü karşındaki profesyoneldir. Ben geneleve gitmedim ama ben bunu aynı mahallede oturduğum benden yaşça büyük bir kadında yaşadım ve çok korktum başarısızlıktan. Bir anda her şey oldu bitti...

Cezmi Ersöz:

Cezmi Ersöz:

Ortaokuldayken öğretmen kızlarına aşık olurduk, namuslu kızlar. Asker çocuğu olduğum için yetiştiğim her yerde de subay kızları, öğretmen kızları oldu; ön sırada hep onlar otururdu, arka sırada ise hep kolay kızlar olurdu. İlk mastürbasyonu yaparken bile hep o kızlar düşünülür, aşık olduğun kızı düşünmezsin. Ona ereksiyon olamazsın.

Uğur Arslan

Uğur Arslan

Annemin iddiasına göre bir kız çocuk ne kadar bakireyse, erkek de bakir olmalıdır evlenene kadar. Ben bundan dolayı üniversite yıllarıma bakir olarak geldim ve üniversite bitene kadar da cinsel bir ilişki yaşamadım. Okul bitince sadece bir kız arkadaşım oldu ve onunla yaptığımız tek şey el ele tutuşmak ve bir kere öpüşmek oldu. Yani cinselliği yaşayamadım. İlk tecrübem dolayısıyla çok kötü oldu, anlamadım bile. İkinci deneyimim de oldu bittiye geldi ve yine yaşanmadı. Üçüncüde ancak cinsellik gerçekleşti.

Yalçın Dümer:

Yalçın Dümer:

Ben ilk cinsel deneyimimi genelevde yaşadım. Lise bitmişti, ilkokul arkadaşımla buluştuk ve geneleve gitmeye karar verdik. İkimiz de bu konuda tecrübesizdik, gittik. Ben ordan çıktığımda hiçbir şey anlamamıştım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ceyhun Yılmaz

Ceyhun Yılmaz

İlk cinselliğimi İspanya'da yaşadım İlk sevgilimdi, 20 yaşındaydım. Çok geç tanıştım ve bu platonik bir aşktı. Erika ile bunu tanıdım, hayata bakışım değişti, özgüven geldi öyle güzel bir kadının benimle bir şeyler yaşamış olmasından dolayı.

Kudret Sabancı

Kudret Sabancı

Bizim aile çok rahattı her şeyi konuşabilirdik. Ben ilk cinsel deneyimimi üniversite yıllarımda yaşadım Ankara'da. Aileden uzaklaşmak daha rahatlatmıştı beni. Üniversitedeki kız arkadaşımla yaşamıştım.

Kerem Alışık

Kerem Alışık

20'li yaşlarda cinselliği yaşadım, ilk flörtümü de o yaşlarda yaşadım. Benim ilk cinselliği öğrendiğim, daha doğrusu yaşadığım kişi Fahriye Abla gibi bir kadındı. O dönemin en ünlü seks yıldızıydı, aynı mahallede oturuyorduk. Bir gece mahallede otururken yürüyerek önümden geçti, o zaman çok meşhurdu. Benim kim olduğumu öğrendi, beni kahveye çağırdı... Öyle yaşadım.

Levent Sülün

Levent Sülün

Ortaokuldaki kız arkadaşımla yaşadım. Orta 3'te yaşadım. Zaten ben genelevden çok korkarım. Birlikte olduğum kız çok deneyimliydi.

Metin Uca

Metin Uca

16 yaşımda bir yakınımızla isteyerek yaşadım. Ondan çok şey öğrendim, kadınları anlamam konusunda bana çok yardımcı oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soru2: Mastürbasyon yapar mısınız?

Mehmet Coşkundeniz

Mehmet Coşkundeniz

Çok gerekli bir şey herkes için. İnsanın kendi vücudunu tanıması için. Şu anda yapmıyorum birlikteliğim var ama hiç yapmam diye bir şey yok. Belki o anda bir şeyden tahrik olup yapabilirim. İnsanı rahatlatan bir şey. Gençliğimde sanırdım ki evlenene kadar hayatım boyunca mastürbasyon yapacağım.

Uğur Arslan

Uğur Arslan

Mastürbasyon her erkek yapar. Bazı kadınlarla beraber olmaktansa bu daha iyi.

Yalçın Dümer

Yalçın Dümer

Yapıyorum çünkü sorunsuz. Sırtını dönmen, kovman, kaçman gerekmiyor.

Ceyhun Yılmaz

Ceyhun Yılmaz

Yapardım, bu artık yapmayacağım demek değil. Ayrıca bazı insanlar mastürbasyonu seksin yerine algılıyorlar ama kesinlikle böyle bir şey değil. 20'li yaşlara kadar çok yaptım. Mastürbasyon, cinsel açlığın çözümü değildir, o bambaşka bir şeydir bunu lütfen ayarlayalım. Bence mastürbasyon çok güzel bir Fransız şarabını koklamaktır, içtiğin zaman sekstir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kudret Sabancı

Kudret Sabancı

Tabii ki yaparım. Bu bir fantezidir. Evliyken de yaparım.

Levent Sülün

Levent Sülün

Evet yaparım

Metin Uca

Metin Uca

Ben bir başka elin üstümde dolaşmasını her zaman kendi elime tercih etmişimdir.

Soru 3: Hayalleriniz ve fantezileriniz nelerdir?

Soru 3: Hayalleriniz ve fantezileriniz nelerdir?

Mehmet Coşkundeniz

Mehmet Coşkundeniz

Bütün fantezilerimi yaptım ama düşündüğüm bir şey var. Hollanda'ya gidip swinger partide bir gün geçirmek isterim. Çift olarak gider miyim bilmiyorum. Tek olduğun zamanda bi kadın dokunmazsa hiçbir şey olmuyormuş, çok istiyorum ve merak ediyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cezmi Ersöz

Cezmi Ersöz

Her şey... Bütün ön yargıları yok etmek...

Uğur Arslan

Uğur Arslan

Hepsini gerçekleştirdim ama zaman zaman birden fazla eşim olsa nasıl olurdu diye düşünmüşümdür. Çok merak ederim, hayatlarında birkaç kadın olsa cinsel ve duygusal yaşamları nasıl olur diye?

Yalçın Dümer

Yalçın Dümer

Bir kadını seviyorsam her şeyi yaparım. Homoseksüellik hariç bütün fantezilerimi gerçekleştirdim, asla da yapmam ama karşı değilim. O yüzden beni alacak kadın yaşadı.

Kudret Sabancı

Kudret Sabancı

Hayatımdaki bütün kadınları bir arada görmek istiyorum. Aynı yerde, aynı gün!

Kerem Alışık

Kerem Alışık

(Özel bir soru olduğu için cevap vermek istememiş)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Levent Sülün

Levent Sülün

Var. Çocuğumu yanıma almadan karımla çok uzun bir tren seyahati yapmak. Belki buradan ta Çin'e kadar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
769
303
195
127
85
64
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kamil Karabiber

Hayır yorumları okuyunca birde içeriğe verilen kızgın surat ve beğenmedimi görünce sanırsın ki ülke de sevişen yok! Bırakın Allah aşkına bizim gibi sözde kap... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

dostum kimse kimsenin cinsel hayatına karışmaz kim napıyorsa yapsın onda da sıkıntı yok. bunu anlatmak nedir lan, ergen gibi. o zaman bu adamlar her seviştiğ... Devamını Gör

verita

Cezmi Ersöz'ün ilk sorudaki cevabı aşırı aptalca. Ne yani arka sırada oturan tayfa orospu mu oluyor, önlerde oturan da namuslu.

Mert Uluçınar

Önlerde oturanlar asker kızı diye korkudan ellenmeyen. Üst kademe yani. Arkadakiler senden benden biri demeye getirmiştir bence.

Pasif Kullanıcı

ne salak bir muhabbettir. yani övünülecek bir hikaye çabası sergilemek falan. böyle bir soru gelse hassiktir git yavşak der geçerim. baya baya fantezilerine... Devamını Gör