Görüş Bildir

TURYOL Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Can, 'Ben gemileri bağladım, böyle devam ederse hepsini durdurmak zorunda kalacağım, personel azaltacağım. Çünkü yürütemiyorum. Sebebi kim? diye sordu.  

TURYOL, kısa süre önce maliyet artışı nedeniyle bazı seferlerini durdurmak zorunda kalmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TURYOL bazı seferleri durdurmuştu 👇

TURYOL 19 Aralık'ta yaptığı açıklamada akaryakıta gelen zamlar ve döviz kurundaki yükselişle teknik malzemeler fiyatlarındaki nedeniyle seferlerini durdurma kararı aldığını duyurmuştu.

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadeler yer almıştı:

Ülkemizin içinde bulunduğu ağır ekonomik koşulların tetiklediği önlenemez enflasyon artışları, denizde kullandığımız akaryakıta son 1 ay içinde %32, 1 yıl içinde ise %110 oranında uygulanan fiyat artışları, gemilerimizin ihtiyaç duyduğu teknik malzemelerin fiyatlarının dövize endeksli oluşu, dövizin yine 1 yıl içinde yaklaşık %100 artışı yada TL’nin tüm yabancı paralar karşısında olağanüstü değer kaybına uğrayarak devalue edilmesi gibi bir çok faktör artık bizleri maliyetlerimizi karşılayamayacak boyuta getirmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
10
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rbt rbtt

dış güçler sorduğun da soru mu

Alkan Alkan

adam haklı...

emirjoe

Senin hiç konuşmaya hakkın yok kusura bakma. Personellerine verdiğin maaş ve ettiğin eziyetleri biliyorum. Çekilmeyecek çalışma saatleri düşük maaş ve her tü... Devamını Gör