Görüş Bildir
Haberler
Turan Ergün Kimdir? Uşak Valisi Turan Ergün Nereli ve Kaç Yaşında? Turan Ergün Hangi Görevlerde Bulundu?

Turan Ergün Kimdir? Uşak Valisi Turan Ergün Nereli ve Kaç Yaşında? Turan Ergün Hangi Görevlerde Bulundu?

Turan Ergün kimdir? Uşak Valisi Turan Ergün nereli, kaç yaşında? Uşak'ın yeni valisi kim? gibi sorular merak ediliyor. Valiler Kararnamesi ile birçok ilin valisi değişti. Uşak Valisi olarak da Turan Ergün atandı. 12 Mayıs günü Uşak valisi olarak atanan Turan Ergün gündeme geldi. Peki, Turan Ergül kimdir? Yeni Uşak Valisi Turan Ergül nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Turan Ergün Kimdir?

Turan Ergün Kimdir?

Sinop doğumlu Turan Ergün 1967 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamlayan Ergün, 1992 yılında Samsun'da Kaymakam Adayı olarak görev yaptı.

Kariyeri

Kariyeri

Kütahya Çavdarhisar, Muş Varto ve Yozgat Akdağmadeni Kaymakamlıklarında da görev yapan Turan Ergün 2002 yılında Mülkiye Müfettişliği, 2003 yılında Mülkiye Başmüfettişliği, 2016 yılında Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Turan Ergün 1994 senesinde İçişleri Bakanlığı tarafından inceleme ve araştırmalarda bulunmak üzere 8 ay süreyle İngiltere'ye, 2009 yılında da 6 ay Amerika'ya gönderildi.

Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsünde 2008 yılında yüksek lisans, 2013 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde ise doktora eğitimini tamamladı.

Turan Ergün Evli mi?

Turan Ergün Evli mi?

10 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Turan Ergün, 12 Mayıs 2022 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Uşak Valisi olarak atandı.

iyi derecede İngilizce bilen Turan Ergün evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın