Görüş Bildir
Haberler
Hüseyin Kürşat Kırbıyık Kimdir? Yeni Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık Nereli ve Kaç Yaşında?

Hüseyin Kürşat Kırbıyık Kimdir? Yeni Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık Nereli ve Kaç Yaşında?

Resmi Gazete'de yayınlanan atamaların ardından pek çok ilin valisi değişti.  Edirne Valiliğine de Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ın ataması yapıldı. Özellikle Edirne'de yaşayan vatandaşlar yeni Edirne Valisi'nin kim olduğu merak ediyor. Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık hakkında 'Hüseyin Kürşat Kırbıyık kimdir, nereli, hangi görevlerde bulundu? Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ın eğitimi, mesleği ne?' şeklinde pek çok araştırma yapılıyor. Peki, Hüseyin Kürşat Kırbıyık kimdir? Yeni Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hüseyin Kürşat Kırbıyık Kimdir?

Hüseyin Kürşat Kırbıyık Kimdir?

Konya Beyşehir doğumlu Hüseyin Kürşat Kırbıyık, 1978 yılında dünyaya geldi. İlkokul ve liseyi Seydişehir'de okuyan Kırbıyık, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Kariyeri

Kariyeri

Kaymakam vekilliği görevlerinde bulunan Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Londra'da altı ay eğitim aldıktan sonra Burdur Altınyayla ve Kahramanmaraş Nurhak ilçelerinde Kaymakamlık yaptı. 2013 yılında ise Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı ve Burdur Gölhisar Kaymakamlığı görevinin ardından  Mülkiye Müfettişi olarak atandı.

26 Ekim 2018 yılında  Strateji Geliştirme Başkanı olarak atanan Hüseyin Kürşat Kırbıyık, 10 Haziran 2020 tarihinde İller İdaresi Genel Müdürü olarak görevlendirilmiştir.

Hüseyin Kürşat Kırbıyık Evli mi?

Hüseyin Kürşat Kırbıyık Evli mi?

Evli ve iki çocuk babası olan Hüseyin Kürşat Kırbıyık, 12 Mayıs 2022 tarihinde Resmi Gazete'ye göre Edirne Valisi olarak atanmıştır.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın