Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz İzlerken Keyifli Bir Sonbahar Geçirebileceğin Bu Yıl Çıkan Dizilerden Birini Önerelim!

Testi Çöz İzlerken Keyifli Bir Sonbahar Geçirebileceğin Bu Yıl Çıkan Dizilerden Birini Önerelim!

Penny
06.10.2019 - 21:00

Bazıları henüz çıkmadı bile. Spoiler yemeden izleyebilmen için büyük fırsat;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Not: Dizilerin açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır. 

1. Öncelikle mini dizi mi seversin, uzun dizileri mi?

1. Öncelikle mini dizi mi seversin, uzun dizileri mi?

2. Peki yaşını öğrenebilir miyiz?

3. Bir dizide ünlü oyuncuların olması senin için ne kadar önemli?

4. Bu yıl ne kadar dizi izledin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Çizgi romanlarla aran nasıl?

6. Soğuk havalar resmen geldi. Peki sen soğuk havalarda bunlardan hangisini daha çok seviyorsun?

7. Son olarak sence bir dizi toplumsal konuları mı ele almalı bireysel mi?

7. Son olarak sence bir dizi toplumsal konuları mı ele almalı bireysel mi?

Bu testler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İzlemen gereken dizi kesinlikle 'The Loudest Voice'!

The Loudest Voice in the Room, Fox News’un kurucusu Roger Ailes’in hayatını konu ediyor. Russell Crowe’un Roger Ailes’i canlandırdığı dizide, Naomi Watts’ı Gretchen Carlson, Sienna Miller’ı ise NBC’de çalışan haber yapımcısı Elizabeth “Beth” Ailes rolünde görüyoruz. Seth MacFarlane ise 17 yıl boyunca Alies’in halkla ilişkiler şefi ve en güvendiği çalışanı olan Brian Lewis’e hayat veriyor. Gabriel Sherman’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin kadrosunda ayrıca medya devi Rupert Murdoch rolünde Simon McBurney ve Ailes’le çalkantılı bir ilişkisi olan Laurie Luhn rolünde Annabelle Wallis bulunuyor.

İzlemen gereken dizi kesinlikle 'After Life'!

Mükemmel bir hayata sahip olan Tony, eşinin ani ölümünün ardından depresyona girer ve radikal bir karar alır. Tony artık insanlara ve kendisine, içinden geldiği şekilde davranmaya başlar. Kendisi de dahil hiçkimseyi umursamayan Tony’nin bu hali çevresindekileri endişelendirir. Tony bu yanını “süper güç” gibi kullanmaya devam ederken diğer tarafta arkadaşları onu eski haline çevirmeye çalışacaktır.

İzlemen gereken dizi kesinlikle 'When They See Us'!

When They See Us, işlemedikleri bir suç yüzünden hapse giren beş gencin hikayesini konu ediyor. Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana ve Korey Wise, Central Park’ta koşu yapan bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan beş gençtir. Onlar her ne kadar suçsuz olduklarını söyleseler de cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklanır. Daha sonra Central Park Five adıyla tanınan beş siyahi genç, işlemedikleri bir suç yüzünden hapis yatar. Gençler, suçsuzluklarını ispatlamak için zorlu bir mücadeleye girişir.

İzlemen gereken dizi kesinlikle 'Rushian Doll'!

Russian Doll, New York City'de sıradan bir partiye katıldığını zanneden ancak saatler ilerledikçe, esrarengiz bir şekilde, buradan ayrılamayacağını fark eden bir genç kadının maceralarını işliyor.

Genç bir kadın olan Nadia, New York City’de düzenlenen bir partiye davetlidir. O, her zaman katıldığı partilere bir yenisinin daha ekleneceğini düşünür fakat bu parti daha önce katıldığı hiçbirine benzemeyecektir. Genç kadın bir anda kendisini ne olduğunu anlamadığı esrarengiz olaylar içerisinde bulur. Partinin ilerleyen saatlerinde kaza geçirip ölen Nadia, bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi uyanır. Üstelik yeniden partini tam ortasındadır. O partiden ne kadar uzaklaşmaya çalışsa da her defasında farklı kazalarla yeniden ölümün kollarına teslim olur. Tekrar tekrar ölen ve yeniden aynı güne geri dönen Nadia, bu partiden kurtulmanın yolunu bulabilecek midir?

İzlemen gereken dizi kesinlikle 'Watchmen'!

Watchmen, Alan Moore‘un 1986’da yayımlanan aynı isimli çizgi romanının uyarlaması. Dizi henüz yayına girmedi. Çizgi romanın konusu ise şöyle;

Amerikalı süper kahramanların varlığının bile tarihe farklı bir yön verdiği bir dünyada, Amerika Vietnam Savaşı'nı kazanmıştır, Nixon hâlâ başkandır ve Soğuk Savaş devam etmektedir. WATCHMEN bir cinayet öyküsü olarak başlasa da kısa sürede tüm gezegeni ilgilendiren bir komplonun izleri ortaya çıkar. Nihayetinde, tekrar bir araya gelmiş bu kahramanlar -Rorscach, Gece Kuşu, İpek Hayalet, Dr. Manhattan ve Ozymandias-s inançlarının sınırlarını zorlamak ve iyi ile kötünün çizgisinin nereye çizileceğini kendilerine sormak zorunda kalacaklardır.

İzlemen gereken dizi kesinlikle 'Çernobil'!

Chernobyl, 1986 yılında Ukrayna’da Çernobil nükleer santralindeki patlama ve sonrasında yaşananları konu ediyor. Yaşanan trajik kazanın ardından SSCB, olayın araştırılması için ülkenin önde gelen nükleer fizikçilerinden Valery Legasov’u görevlendirir. Sovyet Başkan Yardımcısı Boris Shcherbina ile birlikte kazayı incelemeye giden Valery, olayın nasıl meydana geldiğini öğrenmek ve felaketin boyutlarını kontrol altına almak için zorlu bir mücadele verir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
60
16
13
12
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

İzlemen gereken dizi kesinlikle 'Watchmen'! Watchmen, Alan Moore‘un 1986’da yayımlanan aynı isimli çizgi romanının uyarlaması. Dizi henüz yayına girmedi. Çi... Devamını Gör

Mert Köktürk

BOK GİBİ TESTLER

Halil

Watchmen'i önerdi ama bu yapım hakkında beklentilerim zayıf açıkçası. Çizgi romanı şaheser yapan yazarıydı. Alan Moore'un vizyonunu ve anlayışını ekrana akta... Devamını Gör