Görüş Bildir
Haberler
Tek Soru 3 Cevap! Bize Burcunu Söyle Sana 1 Film, 1 Kitap ve 1 Dizi Önerelim

etiket Tek Soru 3 Cevap! Bize Burcunu Söyle Sana 1 Film, 1 Kitap ve 1 Dizi Önerelim

Hugolina
01.02.2019 - 12:23 Son Güncelleme: 22.04.2020 - 14:30

Yapman gereken tek şey burcunu seçmek. Sonra da sana önerilen kitap, film ya da diziden birine hemen başlaman. Emin ol çok iyi gelecek :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi bize burcunu söyle!

Koç burçları bu öneriler sizin o meşhur azminizi kamçılayacak...

Koç burcu liderlik, başarı, azim senin ruhunda var. Bu yüzden sen kahramanca görevlerin yapıldığı, tüm zorluklara rağmen sonunda zafer olan öykülere bayılırsın. Bu yüzden sana azim dolu harika bir film seçtik.

Milyon Dolarlık Bebek

Şimdi sana bir de klasik bir kitap önereceğiz. Hemen burun kıvırma ay bu sıkıcıdır diye. Hiç de değil. Hazırsan seninle biraz Antik dünyaya konuk olacak ve insanlar ve tanrılar arasındaki çılgın savaşlara tanık olacağız. Buna meşhur Truva hikayesi de dahil artık gerisini sen düşün. Hadi iyi okumalar...

Homeros – İlyada

Kazanma hırsları bir politikacı olan Frank Underwood istediği şeyi elde edene kadar durmuyor ve bu uğurda her şeyi yapıyor. Bu kişi belki sana biraz tanıdık gelmiştir. Umarız sen bu kadar hırslı değilsindir, sebebini ise hala bu diziyi izlemediysen izlediğinde anlayacaksın...

House of Cards

İnatçı Boğa'lar biliriz zor beğenirsiniz. Ama bunlara asla hayır diyemeyeceksiniz!

Duygusal gücün ile ilişkilerde sonuna kadar sadık kalacak ve nasıl bir baskı söz konusu olursa olsun inat edeceğini biliyoruz. Ama bu demek değil ki sen öyle salya sümük ağlayan bir Drama Queen'sin. Bu yüzden sana eğlenceli bir dram filmi seçtik. 

The Artist!

Sanata yatkınlığını, güzel olan şeylere verdiğin değeri, bedensel zevklere düşkün olmanı da unutmadık. O yüzden bu kitap tam sana göre.

Zorba-Nikos Kazancakis!

Genellikle değişimden biraz korkarsın, yani yeniliklere çok da açık olduğunu söyleyemeyiz. Bu yüzden sana uzun süren, tadından yenmeyecek bir dizi işte!

How I Met Your Mother!

Senin sağın solun belli olmaz! Şimdi beğenmezsin başka bir gün kesin beğenirsin, işte bunlar senin için İkizler :)

Bu kadar zeki, becerikli ve bir anı bir anını tutmayan İkizleri, uzun süre sinema karşısında tutabilecek çok az film var. Melankolik filmlerden hoşlanmıyor, şiddeti sevmiyorsunuz. O yüzden seni kurguyla bağlayacağız.

İnception

Bir İkizler olarak hem değişken hem de değişime açıksın, haliyle de yeni şeyler öğrenmeye her zaman heveslisin. İlgin çok yönlü olduğundan sana herkesin nefret ettiği ama senin merak edeceğin bir kişinin hayatını seçtik. Senin gibi farklı şeyler okumayı seven biri için biçilmiş kaftan... 

Kavgam - Adolf Hitler

Can sıkıntısına en tahammülsüz burç olduğunu bilmiyoruz zannetme.  Her konuda bir diyeceğin var mutlaka! Bu yüzden seni sıkmayacak ve bir sürü entrika ve çarpıcı dönüşler içeren bir dizi seçtik.

Game of Thrones

Mendilleri hazırlayın Yengeçler!

Senin duygusallığın, senin hassaslığın, ah senin şu güzel kalbin. İnsanlar gözlerin yaşardığı zaman seni çok güçsüz zannediyorlar değil mi? Halbuki ne alakası var. Sen hislerini çok yoğun yaşıyorsun mesele bu yani. Neyse uzatmayacağım senin gibi yüce bir aşk insanına ve hayata karşı hiç kaybetmediğin gülümsemen için harika bir film seçtik.

Amelie

Kendini korumak adına ördüğün duvarları biliyoruz. Bu duvarların sadece yavanın yani ailenin yanında yıkılabildiğini de... Ve yıkıldığında arkasında ne muhteşem bir insan olduğunu da. Sen bu diziyi izle seninle bu konuyu yeniden bir konuşalım olur mu?

This İs Us

Fazla yoruma gerek yok! Bir Yengeç halen bu kitabı okumamışsa hayat damarlarından biri eksik demektir. O kadar diyorum...

Kürk Mantolu Madonna

Işıltılı ve her daim özgüvenli Aslanlar için!

Büyüleyici, parlak ışıklar, kırmızı halılar tiyatroya çok benzeyen müzikaller. Bunların hepsi sizi yansıtıyor. Lükse ve ihtişama olan tutkunuzun farkındayız. Sana büyülü bir hayatın kapısını aralayabileceğin harika bir aşk hikayesi seçtik. Sen bu filme bayılacaksın...

Great Gatsby

Eleştirilmekten pek de hoşlanmayan ve içindeki gücü dışarı vurmaktan çekinmeyen Aslan; eğer görkemli ve güçlü ruhuna yaraşır bir kitap arayışı içindeysen, aşağıdaki önerimize bir göz atman iyi olur. Tabii bu kitap sana aynı zamanda hiçbir şeyin dışarıdan göründüğü gibi olmadığını da gösterecek.

Şeytan Marka Giyer

Hayatında hiç öz güven sorunu yaşamadığını, senin için bu hayatta başarıya giden yolda çok az engel olduğunu biliyoruz. Ah siz yok musunuz? Suya götürür susuz neyyyse... Ama gelmiş geçmiş en karizmatik burçlardan biri olduğunu söylememiz gerek. Sana tam senin kaleminden bir dizi seçtik, hele ki burada bir aile var Lannister'lar onları da tanıdıktan sonra aslında bu dizinin belki de bir parçası olduğunu düşünmeden edemeyeceksin.

Game of Thrones

Sana bir şey beğendirmek zor ama biz de nokta atışı yaptık Sayın Başak...

Klasik bir Başak burcu ne yapar? Aşırı düşünür, aynı zamanda şüpheci, analitik ve oldukça dikkatli olma eğilimindedir. Bu yüzden gerilimli ve bol kurgulu filmler tam sana göre. Bak sana başrolde Leonardo Di Caprio olan süper bir film seçtik. 

Zindan Adası

Ne kadar seçici ve titiz biri olduğunu da çok iyi biliyoruz. Muhtemelen bu durum sende mükemmeliyetçilik oluşturuyor. Ama bu özellik seni yoruyor bunun çok farkında değilsin. Belki de hayata biraz farklı bir açıdan bakman gerek. Bu yüzden sana şu kitabı seçtik. 

Mükemmel Olmamanın Hediyeleri - Brene Brown 

Son olarak da sana absürtlüğü ve komediyi birleştiren harika bir dizi öneriyoruz. Buradaki arıza karakterler seni hem çok düşündürecek hem de çok eğlendirecek.

Modern Family

Adil olduğun kadar duygusalsın da Terazi!

Sevgili Terazi farkındayız çok derin bir adalet duygusuna sahipsin sen. Güçlü ahlaki pusulan ile her zaman dünyanın yanlışlarını düzeltmeye çalışırsın. İşte bu yüzden senin içindeki hakimi ortaya çıkaracak bir film öneriyoruz sana.

12 Kızgın Adam

Adil olduğun kadar kadar duygusalsın da. Hayatının aşkını bulmak, onunla evlenmek mutlu mesut bir hayat yaşamak tam sana göre. Hani derler ya iyi günde kötü günde, hah işte tam da bunu hissedebileceğin bir dizi seçtik sana. Dikkat bu dizi senin duygusal yönünü ortaya çıkaracak.

This İs Us

Ama sen psikolojiye de çok meraklısın. İnsan davranışlarının sebebi, neden-sonuç ilişkisi seni her zaman cezbetti. Üstelik bu sefer son yüzyıla damga vurmuş müthiş bir insan var. Onun hayatını biraz yakından tanımaya asla hayır demeyeceksin. Sana kitap önerimiz,

Nietzsche Ağladığında

Ne! Biri intikam mı dedi? Kaçın Akrep'tir o Akrep...

İntikam senin göbek adın bilmiyoruz zannetme. Bir akrebin canı yandıysa eğer en doğru anı bekleyip tam 12'den akıtır zehrini. Bu yüzden sana seni anlatan asla unutamayacağın bir film seçtik.

İçinde Yaşadığım Deri

Aynı zamanda duygularını çok da yoğun yaşarsın. Hem tutkulu hem şüpheci bir aşık olduğun için aşkın hem karanlık tarafını hem de canım cicim bölümlerini ezbere anlatabilirsin. O zaman aşağıdaki kitabı kesinlikle okumalısın!

Vladamir Nabokov – Lolita

Sakin görünen ama içinde fırtınalar kopan karakterleri en iyi sen anlarsın. Bu yüzden sıradan bir kimya öğretmeninin içinden nasıl bir manyak çıktığını izlemek seni senden alacak...

Breaking Bad

Enerjin daim olsun Yay!

Coşkun, heyecanın, neşen hiç bitmez. Drama, melankoliye hayatta gelemezsin. İşte canına can katacak, akşamını keyiflendirecek her zaman izleyebileceğin tam senlik bir film.

Noel Gecesi Kabus

Aynı zamanda maceraperest ve kâşif ruhlu bir burçsun. Şu an yeni bir rota arayışı içindeysen tam üstüne bastın!  Önce kitabı okumaya, sonra da sırt çantanı hazırlamaya başla!

Mina Urgan – Bir Dinazorun Gezileri

Bu ülkede depresyon tedavisinde reçeteye bile yazılan bir dizi var. Ama bunu sana önermemizin en büyük sebebi tıpkı bu dizideki karakterlere benzeyen özelliklerin. Çılgın, eğlenceli ve kahkaha garantili. 

Avrupa Yakası

Sülalesi rahat olan Oğlak burçları için!

Oğlak burcu insanları için duyguları çok önemli değildir. Mantık ve realizm onlar için daha ön plandadır. Bir yandan eğlenmeyi de çok severler. Bu yüzden senin için aksiyon ve macera dolu bir film seçtik. 

Sherlock Holmes

Ağır başlı, olgun ve kalite düşkünü olduğunu çok iyi biliyoruz. Disiplinli ve gerçekçi bir karaktere sahip olduğun için sana seni derinden etkileyecek klasik bir kitap seçtik. Hemen okumaya başla!

Charles Dickens – Büyük Umutlar

Bir de nasıl söylesek bilemedik şeyyyy. Sen biraz kendi düşüncelerine gereğinden fazla önem veriyorsun ve bu durum sevdiklerin için bazen problem olabiliyor. Bir de maddiyata biraz fazla eğilimlisin. Ya biraz paragöz bir yanın inkar etme şimdi :) Neyse işte biz de senin gibi hep işiyle gücüyle meşgul olan, her zaman kazanmak ve galip gelmek isteyen biri için bir dizi seçtik. Beğenirsin sen bunu kesin.

Mad Man

Kova senin için 'Uzaylı' diyorlar...

Uranüs'ün çocuğu sen bu dünyadan değilsin zaten. Sana herkes uzaylı diyor haberin yok. Seviyorsun gezegenleri, galaksiyi, dünyanın ötesini anlamazlar boş ver. Ama biz seni yakalamayı da biliyoruz. Şu filmi izle de paylaş hadi tüm arkadaşlarınla. Paylaşmazsan ölürsün zaten :)

İnterstellar

Entelektüel ve açık sözlüsün, aynı zamanda modern olanın da peşine düşmenle meşhursun. Sıra dışı ve aykırı olmak senin ruhunda var. Bu yüzden bu kitap işte tam sana göre!

Samuel Beckett – Godot’yu Beklerken

Hem özgürlüğe düşkünlüğün hem de genel yargı ve kurallara olan uyumsuz olma huyun bu diziyle bütünleşecek. Kadınların uğradıkları haksızlıklara karşı mücadeleci ruhun kabaracak.

Orange Is The New Black

Romantik ve sezgileri kuvvetli Balıklar! Bu öneriler tam sana göre...

Senin romantizmin hiçbir şeye benzemez. Seninle olmak, seni yaşamak bambaşka bir deneyimdir. Bilen bilir. Sevgi dolu o kalbini anlayanlar çok şanslı. Bu kadar laftan sonra sana bir aşk filmi önereceğimizi düşünmüş olabilirsin ama yanılıyorsun. Bunun adı belki de aşktır buna sen karar ver izledikten sonra. İşte gerçek bir hikayeden esinlenilmiş, bir köpek ve sahibi arasındaki sevgiyi anlatan harika bir film...

Hatchiko

Buendia ailesinin büyülü bir dille anlatıldığı bu klasikleşmiş kitapta; merhameti, naifliği ve aradığın sihirli gerçekliği bulacaksın!

Gabriel Garcia Marquez – Yüzyıllık Yalnızlık

Sezgilerinin kuvvetli olduğunu ve onlara ne denli düşkün olduğunu biliyoruz. Üstelik bitmek bilmeyen hayal gücün de gösteriyor ki bu dizi tam sana göre...

Supernaturel

Yüzlerce TV kanalı, en sevilen diziler ve çok daha fazlası TV+ ile seni bekliyor.

Yüzlerce TV kanalı, en sevilen diziler ve çok daha fazlası TV+ ile seni bekliyor.

İzlenecek ne kadar dizi varsa TV+'ta! Sen de hemen indir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1129
315
281
187
134
97
73
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?