Görüş Bildir
Haberler
Survivor Sema Aydemir ve Seda Ocak Tek Yumurta İkizi mi? Survivor Seda, Sema'nın Kardeşi mi? Seda Ocak Kimdir?

Survivor Sema Aydemir ve Seda Ocak Tek Yumurta İkizi mi? Survivor Seda, Sema'nın Kardeşi mi? Seda Ocak Kimdir?

Survivor Seda ve Sema kardeş mi? sorusu gündemde... Seda Ocak ve Sema Aydemir'in benzerliği dikkatlerden kaçmadı. 2022 Survivor All Star ekibine dahil edilen isimlerden biri de Seda Aydemir oldu. Survivor  Seda Ocak (Seda Aydemir) Survivor meraklılarının internette en çok arama yaptığı isimler arasında yer aldı. İzleyiciler  'Survivor Sema ve Seda kardeş mi? Sema Aydemir ve Seda Aydemir tek yumurta ikizi mi?' sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Survivor Sema Aydemir ve Seda Ocak tek yumurta ikizi mi? Survivor Seda, Sema'nın kardeşi mi? Seda Ocak kimdir? İşte merak edilen tüm soruların cevabı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sema ve Seda Aydemir, Survivor 2022 sezonuyla gündemdeki yerini aldı. Bu sezonda ünlüler takımında geçtiğimiz sezonlardan tanıdık bir isim yer alsa da aslında bu diğer sezonlarda tanınan Seda'nın ikiz kardeşi Sema oldu. Birbirlerine benzerlikleriyle izleyenleri şaşkına çeviren ikiliyle ilgili aramalar bu noktada hız kazandı. Peki, Survivor Sema Aydemir ve Seda Ocak tek yumurta ikizi mi? Survivor Seda, Sema'nın kardeşi mi? Seda Ocak kimdir?

Sema Aydemir Kimdir?

Sema Aydemir Kimdir?

Survivor Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985 yılında Bursa'da doğdu. 4 kız kardeş olduklarını ifade 36 yaşındaki Sema Aydemir'in bir ablası bir kardeşi ve ikizi var. İkizi Seda Ocak ise Survivor Türkiye Yunanistan'da finale çıkan yarışmacılardan biridir.

1.70 boyunda olan iddialı yarışmacının kilosu ise 63'tür.

Survivor 2017 ve Survivor 2018 All Star'da mücadele veren Sema Aydemir, olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmiş başarılı bir atlettir.

Seda Ocak Aydemir Kimdir?

Seda Ocak Aydemir Kimdir?

Eski yarışmacılardan Sema Aydemir'in ikizi olan Seda Ocak, 34 yaşında ve aslen Bursalıdır.

Eski milli atlet ve antrenör olan başarılı sporcunun iki çocuğu vardır.

Bursa Kız Lisesi'nden mezun olan Seda Ocak, sırasıyla anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimini bitirdi.

Survivor Sema Aydemir ve Seda Ocak Kardeş mi?

Survivor Sema Aydemir ve Seda Ocak Kardeş mi?

Yarışmaya daha önce katılan Sema Aydemir'in ikiz kardeşi olan Seda Ocak, Survivor'a katılması ile ilgili olarak ise şu sözleri paylaştı:

'Survivor'a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum.'

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın