Görüş Bildir
Haberler
Son Yaz "Naz" Yasemin Yazıcı Kimdir? Yasemin Yazıcı Kaç Yaşında ve Nereli?

Son Yaz "Naz" Yasemin Yazıcı Kimdir? Yasemin Yazıcı Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
28.03.2021 - 13:47

FOX TV'nin sevilen dizisi Son Yaz izleyiciler tarafından oldukça takip ediliyor. Son Yaz dizisinin konusu kadar birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri de dizide Naz karakterine hayat veren başarılı oyuncu Yasemin Yazıcı. Peki Yasemin Yazıcı kimdir? Yasemin Yazıcı kaç yaşında ve nereli? Yasemin Yazıcı hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son Yaz'ın Naz'ı Yasemin Yazıcı Kimdir

Son Yaz'ın Naz'ı Yasemin Yazıcı Kimdir

8 Eylül 1997’de İstanbul’da doğan Yasemin Yazıcı, Dialog ve Pera Güzel Sanatlar okullarında diksiyon ve oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans ve vokal eğitimi de aldı. Okul yıllarında Türkçe, Fransızca ve İngilizce dillerinde, “Kral Oidipus”, “Antigone”, “Bir Yaz Gecesi Rüyası”, “Lysistrata”, “Faust (vol. I)”, “Hugo Sistemi” ve “Ayrılma” adlı oyunlarla sahneye çıktı.

2018 yılında London School of Economics Sosyal Antropoloji bölümünden mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA)'ta yine oyunculuk üzerine eğitim aldı. Türkiye'ye dönüş yaptıktan sonra ise İstanbul Film Akademi'de Ezel Akay, Deniz Ölmez gibi alanının usta isimlerinin eğitim verdiği 'Pratik Oyunculuk Atölyesi' sertifika programına katıldı.

Şuanda Yasemin Yazıcı 'Son Yaz' dizisinde Naz karakteriyle ekranda.

Yasemin Yazıcı Oynadığı Oyunlar

Yasemin Yazıcı Oynadığı Oyunlar
  • Kral Oidipus

  • Antigone

  • Bir Yaz Gecesi Rüyası

  • Lysistrata

  • Faust (vol. I)

  • Hugo Sistemi

  • Ayrılma

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın