Görüş Bildir
Haberler
Son Dönemlerde Performansıyla Bizleri Kendilerine Hayran Bırakan 17 Türk Oyuncu

Son Dönemlerde Performansıyla Bizleri Kendilerine Hayran Bırakan 17 Türk Oyuncu

Son zamanlarda oyunculuklarıyla göz kamaştıran, birbirinden yetenekli oyuncuların performanslarına şahit olunca göğsümüz kabarıyor. İşte son dönemlerde öne çıkmayı başarmış isimler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aslı İnandık

1. Aslı İnandık

Özellikle Instagram'daki videolarıyla bizi eğlendiren Aslı İnandık'ın oyunculuğunu gösterdiği asıl alan sinema oldu. Yetenekli oyuncu, 'Soluk' filmindeki performansıyla Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

2. Cem Yiğit Üzümoğlu

Netflix'te İstanbul'un Fethi'ni anlatan belgesel 'Rise of Empires: Ottoman'ın başrollerinden Cem Yiğit Üzümoğlu, İngilizce oynadığı eserde oldukça başarılı bir performans gösterdi.

3. Halit Ergenç

3. Halit Ergenç

Çokça sevilen dizi Babil'de çocuğunu kurtarmaya çalışan baba çaresizliğini içimizde hissetmemizi sağlayan tecrübeli oyuncu,  entrikalarla dolu hikayede harikalar yaratıyor.

4. Nilperi Şahinkaya

4. Nilperi Şahinkaya

Televizyon dizisi veya beyaz perde fark etmez, daima kaliteli işlerde oldukça taktir ettiğimiz Nilperi Şahinkaya, 'Aynen Aynen' dizisindeki histerik kadın tiplemesiyle ve 'Karakomik filmler'deki başarısıyla tüm gözleri bir kez daha üzerine çekti.

5. Metin Akdülger

Şahsiyet ve Atiye gibi harika dizilerde oldukça iyi bir oyunculuk performansı izlediğimiz Metin Akdülger, yakında izleyicileriyle buluşacağı yeni filmi 'Yarına Tek Bilet' ile de güzel bir performans izleteceğinden eminiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alican Yücesoy

6. Alican Yücesoy

Pek çok yapımda karşılaştığımız Alican Yücesoy'un, kariyeri 'Küçük Şeyler' filmiyle adeta zirveye ulaştı. Altın Portakal Film Festivali'nde ve Altın Koza Film Festivali'nde En iyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. Yeteneğinin övgüyle karşılanması çok sevindirici.

7. Ozan Güven

srv.onedio.com

'Babil' dizisinin bir başka yetenekli oyuncusu Ozan Güven, şimdiye kadar oynadığı bütün dizi ve filmlerde fark yaratmayı başarmış bir oyuncu. 'Babil'deki sevimli ve tehlikeli halleri olan karakterini de harika oynuyor.

8. Tuğçe Altuğ

8. Tuğçe Altuğ

Ödüllere doymayan 'Kelebekler' ve 'Küçük Şeyler' filmlerindeki performansıyla oynadığı rolleri ikonlaştırmayı başaran Tuğçe Altuğ'u izlemek ayrı bir zevk.

9. Taner Ölmez

9. Taner Ölmez

'Medcezir' ve 'Hakan: Muhafız' dizilerinde parlak bir oyunculuk gösteren Taner Ölmez, geniş bir kitle tarafından sevilen, otizmli bir doktoru canlandırdığı 'Mucize Doktor' dizisinde bu zorlu rolün altından ustalıkla kalkıyor.

10. Mehmet Günsür

Son dönemlerde 'Atiye' ve 'Fi' dizisiyle oyunculuğunun vazgeçilmezliğini bir kere daha anladığımız başarılı oyuncu, İtalyanca oynadığı filmlerde de dikkate değer bir performans sergiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şebnem Bozoklu

11. Şebnem Bozoklu

Oynadığı dizi ve filmlerle hep başarılı bir standardı koruyan Şebnem Bozoklu, son dönemlerde karşımıza 'Biz Böyleyiz' ve 'Türk İşi Dondurma' gibi filmlerle çıkıyor. Ayrıca belirtmek gerekir ki 'Bartu Ben'de oynadığı sahnedeki performansı çok özeldir.

12. Mehmet Kurtuluş

Fatih Akın'ın 'Kısa ve Acısız' filminde başrol verdiği Mehmet Kurtuluş, son dönemlerde Netflix'te yayınlanan 'Hakan: Muhafız' ve 'Into the Night'ta oynadığı karakterlerle dikkatleri iyice üzerine çekti. İlerleyen dönemde kendisiyle sıkça karşılaşacağımızı umuyoruz.

13. Cemre Ebuzziya

13. Cemre Ebuzziya

Özellikle 'Kız Kardeşler' filminde mükemmel bir oyunculuk sergileyen, öte yandan 'Bartu Ben' ve 'Karakomik Filmler: 2 Arada' gibi projelerde de yer alan başarılı oyuncuyu ilerleyen dönemde daha fazla görmeye başlayacağız gibi duruyor.

14. Boran Kuzum

14. Boran Kuzum

Son zamanlarda kadınların ilgi odağında olan Boran Kuzum, 'Cingöz Recai', 'Biz Böyleyiz' ve 'Vatanım Sensin' gibi yapımlarda başarılı bir iş çıkarttı.

15. Aras Bulut İynemli

15. Aras Bulut İynemli

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisi ile hayatımıza giren yetenekli oyuncu, Özellikle '7. Koğuştaki Mucize' filmindeki 'Memo' rolüyle oyunculuğunun ne denli geliştiğini gözler önüne seriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Feyyaz Yiğit

'Ölümlü Dünya' ve 'Cinayet Süsü' filmlerinin en büyük güldürü unsurlarından olan Feyyaz Yiğit, komediye yeni bir soluk getirmeyi başardı.

17. Mert Yazıcıoğlu

17. Mert Yazıcıoğlu

Kısa sürede geniş bir kitleye ulaşan 'Aşk 101' dizisinde 'Sinan' rolüyle dikkat çeken oyunculardan Mert Yazıcıoğlu'nu şimdiden hemen hemen herkes tanıyor.

Son dönemlerdeki performansıyla sizleri etkilemeyi başarmış oyuncular kimler? Yorumlarda belirtin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
26
15
6
5
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
favilla favilla

şebnem bozoklu canım ailem dizisinde Meliha rolünü o kadar iyi oynamıştı ki ben o kadını normalde de böyle şiveli konuşan orta yaş üzeri bir kadın sanmıştım ... Devamını Gör