Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika! İl il Koronavirüs Tablosu Açıklandı! En Çok Koronavirüs Vakası Hangi İlde? Vaka Artışı Olan İller

Son Dakika! İl il Koronavirüs Tablosu Açıklandı! En Çok Koronavirüs Vakası Hangi İlde? Vaka Artışı Olan İller

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son dakika açıklamalarında bulundu. Ülkemizde de vaka artışlarının sürdüğü Koronavirüs salgını dünyanın sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Bakan Koca, her 100 bin kişide görülen, haftalık koronavirüs vaka haritasını paylaştı. 12-18 Şubat arasındaki verileri paylaşan Koca, en çok vaka tespit edilen illeri de duyurdu. Peki en çok koronavirüs vakası hangi ilde? Vaka artışı olan iller hangileri? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12-18 Şubat tarihleri arasında illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarını paylaştı. Beklenen verileri açıklayan Bakan Koca, vaka sayılarının zirve yaptığı illeri paylaştı. Peki en çok koronavirüs vakası hangi ilde? Vaka artışı olan iller hangileri?

En Çok Koronavirüs Vakası Hangi İlde?

En Çok Koronavirüs Vakası Hangi İlde?

Haftalık vaka sayısı haritasına göre, 100 bin kişide görülen vaka sayısı; son 1 haftada İstanbul, Ankara ve İzmir'de azaldı.

Haritaya göre, İstanbul'da 100 bin kişide görülen vaka sayısı; son 1 haftada 717,58'den 617,50'ye, Ankara'da 1323,97'den 1216,83'e, İzmir'de 1017,38'den 776,25'e düştü. Haritaya göre, vaka yoğunluğu en az olan iller; 74,88 ile Bingöl, 82,88 ile Şırnak ve 86,59 ile Van oldu.

En Yüksek Vaka Sayısı Olan İl Amasya!

En Yüksek Vaka Sayısı Olan İl Amasya!

Bakan Koca, vaka yoğunluğu önceki haftaya göre en çok artan 10 ilin Amasya, Kırşehir, Aksaray, Denizli, Yozgat, Çorum, Samsun, Tunceli, Eskişehir ve Artvin olduğunu açıkladı. 

Amasya 1961,64 vaka yoğunluğu ile zirvede yer aldı. Vaka yoğunluğu haritasında geçen hafta Samsun zirvede yer alıyordu.

Fahrettin Koca'nın Paylaşımı

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın