Görüş Bildir
Haberler
Son 5 Yıl İçinde Türk Televizyon Tarihine Damga Vurup IMDb'de Beğeni Rekorları Kıran En İyi Diziler

etiket Son 5 Yıl İçinde Türk Televizyon Tarihine Damga Vurup IMDb'de Beğeni Rekorları Kıran En İyi Diziler

Yoksa sizin hala bu diziler arasından izlemedikleriniz mi var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

NOT: Dizi yorumları beyazperde.com'dan alınmıştır ve sıralamada filmlerin IMDb puanları esas alınmıştır.

Avlu (2018– )

Avlu (2018– )

IMDb: 7.1

Uzun yıllar yayınlanan Prisoner isimli diziden uyarlanan Avlu, kadın cezaevinde parmaklıklar ardında yaşanan hayatlara odaklanıyor. Dizinin başrolünde Demet Evgar yer alıyor.

Aramızda Kalsın (2013–2015)

Aramızda Kalsın (2013–2015)

IMDb: 7.1

Ömründe yaşadığı yerden hiç ayrılmamış, bir başka yere gitmemiş olan otuz yaşındaki, iki çocuk annesi Yadigar'ın hayatı çıktığı bir yolculukla peri masalına döner. Yadigar ilk kez gerçek bir aileyi ve sevgiyi tatmaya başlar..

Dip (2018)

Dip (2018)

IMDb: 7.3

İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Bilge’yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştığı andan itibaren Sahir’in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır. İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.

Çukur (2017– )

Çukur (2017– )

IMDb: 7.5

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ufak Tefek Cinayetler (2017–2018)

Ufak Tefek Cinayetler (2017–2018)

IMDb: 7.5

Lise yıllarından beri arkadaş olan 4 kadın ve 4 adam arasında arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabeti anlatan hikaye, git gide sertleşen bir savaşı da gözler önüne seriyor. Dahası; ortada gizem dolu bir cinayet vardır...

Çarpışma (2018–2019)

Çarpışma (2018–2019)

IMDb: 7.7

Çarpışma, dört arabanın dahil olduğu kaza sonucu birbirlerinin hayatına dokunan insanların hikayesini konu ediyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun paylaştığı dizinin yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar oturuyor. Senaryosunu Ali Aydın’ın yapımın kadrosunda Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran gibi isimler yer alıyor.

Kuzgun (2019)

Kuzgun (2019)

IMDb: 7.9

Kuzgun, bir intikam hikayesini konu ediyor. Kiralık Aşk dizisi ile yıldızı parlayan Barış Arduç ile Beni Böyle Sev, Hayat Şarkısı, 8. Gün gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Burcu Biricik'in başrolü üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturuyor.

Fi (2017–2018)

Fi (2017–2018)

IMDb: 8.0

Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan dizinin başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer alıyor. Tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesini ele alıyor Fi.

İçerde (2016–2017)

İçerde (2016–2017)

IMDb: 8.0

Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy'u başrollerinde buluşturan İçerde, iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ben de Özledim (2013–2014)

Ben de Özledim (2013–2014)

IMDb: 8.2

Absürt komedi türündeki Türk televizyon dizisi olan Ben de Özledim'in başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant yer alıyor. Dizi, yayından kaldırılan ve 3 sezon boyunca TRT'de yayınlanan fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un devamı niteliğindedir.

Beş Kardeş (2015)

Beş Kardeş (2015)

IMDb: 8.4

Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz… Beş kardeşten oluşan bu aile, eski bir mahallede, dededen kalma ahşap bir konakta birlikte yaşamaktadırlar. Kardeşlerin en büyüğü Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibidir. Tüm kardeşleri, her türlü zorluğa rağmen bir arada tutmayı başarmıştır. Duygusal gazeteci Nazım, mahallenin imamı Turgut, şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan ile at yarışı tutkunu havai Aziz; hepsi Sait'in çocuğu gibidirler ve birbirlerinden ayrı bir yaşam sürmeyi hayal bile etmemektedirler. Taa ki Sait bir gün kardeşlerine, evleneceğini açıklayana kadar…

Masum (2017)

Masum (2017)

IMDb: 8.6

Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Taa ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…

46 Yok Olan (2016)

46 Yok Olan (2016)

IMDb: 8.6

46 Yok Olan, kız kardeşini hayata döndürmek için bir bilim insanının kendini kobay olarak feda etmesi ve sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği bir yolculuğa çıkışının hikayesini anlatıyor.

İşler Güçler (2012–2013)

İşler Güçler (2012–2013)

IMDb: 8.6

Üç yakın arkadaşın, oyunculuk yolundaki meşakkatli ve güldüren maceraları... Ahmet başrol oynayarak başladığı oyunculuk serüveninde bir daha hiç o kadar şanslı olamamış, eski günlerin özleminde bir oyuncudur. Murat sektöre geç girmiş olmasına rağmen çok çalıştığını ve hak ettiği yerde olmadığını düşünmektedir. Sadi ise, gümrük memurluğu yaptığı günleri ardında bırakıp oyuncu olmaya gelmiş, bu yolda her şeyi yapmayı göze almış biridir. Üç kafadar kendi filmlerini çekmek isterler ama bir yapımcı bulmak hiç kolay değildir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şahsiyet (2018)

Şahsiyet (2018)

IMDb: 9.1

Alzheimer hastası olan bir seri katil hikayesinin konu edildiği dizinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Hüseyin Avni Danyal, Müjde Ar, Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Necip Memilli, Metin Akdülger gibi isimler bulunuyor. Senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Saylak bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
261
63
36
14
9
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın