Görüş Bildir
Haberler
Sıkıntıdan Evde Bütün Gün Dolap Düzenleyenlere: Keyfinizi Yerine Getirecek Aşırı Eğlenceli 20 Film

Sıkıntıdan Evde Bütün Gün Dolap Düzenleyenlere: Keyfinizi Yerine Getirecek Aşırı Eğlenceli 20 Film

Dünyanın en kaliteli filmleri olmasalar da, aşırı komik oldukları kesin. Kafa dağıtmak, yerlere yatmak istiyorsanız bu filmlere göz atın. Bazılarının puanlarının düşük olmasına da aldırış etmeyin, IMDb çetesi iş başında olabilir.

Kaynak: Beyazperde

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pardon (2005)

1. Pardon (2005)

IMDb: 8.2

Sıradan birer vatandaş olan üç kafadarın yaşamı, içlerinden birinin bir hatası yüzünden tamamen değişecektir. Her zamanki gibi akıp giden günler artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktır. Vaktinden çok sonra askerliğini yapan İbrahim, nerede bir resmi kıyafet görse hemen oradan kaçar olmuştur. Sadece masum bir korku gibi gözüken bu fobisi yüzünden sevdiği arkadaşları ve kendisinin başına gelmeyen kalmaz. Arkadaşlarıyla beraber kendini mahkeme salonlarından, hapishaneye kadar uzanan bir yolculukta bulur. Neler olup bittiğini anlamadan cezaevine düşen üç arkadaşın akılları hep dışarıdadır. Ama geride kalanlar yavaş yavaş kendi yollarını çizmektedir.

2. G.O.R.A. (2004)

2. G.O.R.A. (2004)

IMDb: 8.0

Kurnaz ve genç bir adam olan Arif, bir kasabada halı satarak yaşamını sürdürmektedir. Genelde yaşadığı bölgedeki insanlar, kendisini hafif üç kağıtçı bir tip olarak bilirler. Bir gün Arif’in dükkanına gelen yabancı müşteriler, ona hayal bile edemeyeceği bir deneyim yaşatır. Gelenler aslen uzaylılardır ve bu uzaylılar tarafından kaçırılan Arif, bambaşka bir gezegene götürülür. Arif, karakterine uygun bir biçimde bu gezegenden kaçıp kurtulabilmenin türlü yollarını aramaya başlar. Ancak yaşayacağı maceralar, onun bu gezegende aşk ile burun buruna gelmesine de neden olacaktır. 

3. Aile Arasinda (2017)

3. Aile Arasinda (2017)

IMDb:7.8

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince, her şeyden korkan Fikret kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

4. Ölümlü Dünya (2018)

4. Ölümlü Dünya (2018)

IMDb: 7.7

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oysa gerçek hiç de öyle değildir. Mermer ailesi nesilden nesile kiralık katildir ve dünya çapında etkin olan dev bir organizasyon için çalışmaktadır. Ancak organizasyonun kimi kurallarının ihmal edilmesiyle birlikte işler karışır ve ailenin kimliği açığa çıkar. Artık aile pılını pırtını toplayıp yola koyulmalı ve peşlerindeki dev örgütü atlatabilmelidir...

5. Neredesin Firuze (2004)

5. Neredesin Firuze (2004)

IMDb: 7.3

'Neredesin Firuze' gerçek bir Unkapanı hikayesidir. Günümüzde tamamen çökmüş olan CD-kaset piyasasının bir zamanlar altın devrini yaşadığı günlerin artık yavaş yavaş geride kalmaya yüz tuttuğu günlerin habercisi verimsiz günlerde geçen film, müzik piyasasında pek başarılı olamayan ve bu sebeple de nihayet bir borç yığını içine düşen Hayri ve Osman’ın hikayesine odaklanır. Bir çıkış yolu arayışı içerisinde, Sansar adlı menajerin önerdiği bir sözde genç yeteneğe ulaşmaya çalışırlar. Bu genç yetenek Ferhat, o sırada Almanya’da yaşamaktadır. Kendisinin sesini telefonda dinleyerek çok beğenen ikili, hemen plan yapar. Ferhat ülkeye geldiğinde onunla yapacakları kaset üzerinden kazanacakları para ile borçlarını ödeyeceklerdir. Ferhat geldikten sonra ortaya bir de zengin bir kadın çıkar. Gizemli Firuze, Ferhat’ı çok beğenir ve ona yatırım yapmak istediğini söyler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

6. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

IMDb: 7.2

Ron Burgundy, 70’lerin San Diego’sunda popüler bir televizyon spikeridir. Tüm ülkeyi etkisi altına alan feminizm dalgası çalıştığı kanalı da etkisi altına alınca, yanına bir de hırslı ve güzel kadın spiker Veronica Corningstone getirilir.

Yalnız çalışmayı ve önde olmayı seven Ron, Veronica’nın hayvanlar, yemek pişirme gibi konulardaki magazin haberlerini yapmasını ve esas işi kendisine bırakmasını tercih etmektedir. Fakat Veronica’nın azimli bir şekilde haber spikeri olmak istemesi, ikili arasında ciddi bir mücadeleye yolaçacaktır.

7. Aykut Enişte (2019)

7. Aykut Enişte (2019)

IMDb:7.1

Aykut Enişte, yalnızlığından şikayetçi olan ve aile özlemi çeken bir adam olan Aykut'un hikayesini konu ediyor. Aykut, evlenip yuva kurmanın hayali ile yaşayan genç bir adamdır. Sevgili Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeye adım adım yaklaşan Aykut, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Düğüne bir hafta kala dükkanına hırsız giren Aykut, tüm birikimini kaybeder. Dükkana hırsızın girmesi, sadece Aykut’un maddi kaybına neden olmaz aynı zamanda başına türlü işler açılmasına da sebep olur. Dükkana bakmak için sigortadan gelen Gülşah'ın, Aykut’tan küçük bir iyilik istemesi hepsinin hayatının değişmesine neden olur. Kendi halinde kimsesiz bir adam olan Aykut, bir anda kendisini iki ailenin damadı olarak bulur. Aykut, içine düştüğü bu karışık durumdan kendisini kurtarmayı başarabilecek midir?

8. Çalgı Çengi (2011)

8. Çalgı Çengi (2011)

IMDb: 7.1

Ankaralı müzisyen teyzeoğulları Salih ve Gürkan, bir organizatörün kendilerine bulduğu basit ve sıradan işlerle geçimlerini sağlıyorlardır. Yine böyle bir işe çıkan Salih ve Gürkan, gittikleri düğünün kömürlüğünde trajikomik bir olayın içine dalarlar...

Kendilerine kömürlüğü uygun gören düğün sahibine kızan ikili, birazdan olacaklardan habersiz bekliyorlardır. Ta ki iki mafya üyesi, rehin aldıkları bir banka güvenlik görevlisini sorgulamak için bu izbe mekana getirene dek. Güvenlik görevlisinin yanlışlıkla öldürülmesi ve teyzeoğullarının da buna tanık olması, ikilinin hayatını 'kaydıracaktır'...

9. Spy (2015)

9. Spy (2015)

IMDb: 7.0

Susan Cooper CIA'de masa başı çalışan bir analisttir. Cooper aynı zamanda en kritik görevlerin başarıyla sonlandırılmasını sağlarken, adı gizli kalan bir kahramandır. Partneri Bradley Fine ile iyi bir ikili olmuşlardır; ancak son görevlerinde Bradley ile kurumun bir başka gözde ajanı olan Rick Ford'un kimliklerinin ifşa olur. Ölümcül silah ticareti yapan tehlikeli bir şebekenin dünyasına sızarak yol açacakları felaketi önleme görevi Susan Cooper'ın olur. Cooper masa başından ilk kez sahaya adım atacağı bu görevde, içindeki tüm potansiyeli açığa çıkaracak ve fark etmediği yeteneklerini keşfedecektir.

10. We're the Millers (2013)

10. We're the Millers (2013)

IMDb:7.0

David Burke, kendi bölgesinde etliye sütlüye bulaşmadan çalışan, yerel bir uyuşturucu satıcısıdır ve şimdiye kadar işleri hep yolunda gitmiştir. Fakat bir gasp sonrasında elindeki malı kaptırınca marihuana satıcısı Brad'e borçlanır. Brad ona bir şans verir ve Meksika sınırından yüklü miktarda uyuşturucu geçirmesini ister. David'in sınırı dikkat çekmeden geçebilmesi için esaslı bir plana ihtiyacı vardır ve kısa süre içerisinde bulur. David kılık değiştirerek aile babası olacaktır! Kuracağı ailedeyse anne rolünü striptiz dansçısı Rose üstlenirken, henüz bakir bir genç olan Kenny ve kaçak genç kız Casey de ailenin çocukları numarasını yapacaktır. Hepsi birbirinden farklı karakterdeki bu aile üyelerini ise yol boyu çılgın maceralar bekler. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 22 Jump Street (2014)

11. 22 Jump Street (2014)

IMDb: 7.0

Polis okulundan yeni mezun olan iki kafadar, Schmidt ve Jenko kılık değiştirerek bir liseye stajyer polis olarak gönderilirler. Buradaki görevleri liselilerin karıştığı alkol, uyuşturucu vb. suçları izlemek, rapor etmek ve engellemekken, her ikisi de liseli olmanın cazibesine kendilerini kaptırırlar. Zira kendi ergenliklerinde üstlerinden atamadıkları sorunların devam ettiğini de keşfedeceklerdir.

12. Kara Bela (2015)

12. Kara Bela (2015)

IMDb: 6.9

Hayatı hep kuralına göre yaşamış Kudret’in düzeni, yaşadığı sürpriz olaylarla tepetaklak olur; o da çok sevdiği arabasına atlayıp Antep’e doğru yola çıkar. Yolculuk boyunca hem arabasının hem de Kudret'in başına gelmeyen kalmaz. Kudret yüzlerce kilometrenin sonunda hem dostluğun önemini keşfedecek hem de kuralsız yaşamın keyfini öğrenecektir.

13. The Heat (2013)

13. The Heat (2013)

IMDb: 6.6

Bir FBI ajanı olan Katerina James'e yeni bir görev verilir. Fakat bu seferki ortağı büro içerisinden değil, Boston polis departmanındandır. Kaçıklığı ile ün yapmış kadın polis memuru Shannon Mullins ile birlikte çalışarak bir Rus gangsterin ve çetesinin peşine düşerler. İkisi de birbirinden kişilik ve çalışma yöntemi olarak oldukça farklı olan bu iki kadın, erkeklere taş çıkartacak bir iş birliği ile çete avına çıkarlar! Tabii bu komik macera boyunca başlarına türlü işler de açılacaktır...

14. This Is the End (2013)

14. This Is the End (2013)

IMDb: 6.6

James Franco'nun evindeki partide Seth Rogen, Jay Baruchel, Rihanna ve diğer bir çok ünlü kıyamet günüyle karşı karşıya gelir. Ellerinde kısıtlı gıda kaynağı vardır ve dünya büyük bir kaosa sürüklenmektedir. Daha da kötüsü, kaçınılmaz son yaklaştıkça herkesin içindeki hayvani hayatta kalma güdüsü daha çok açığa çıkacaktır!

15. The Interview (2014)

15. The Interview (2014)

IMDb: 6.5

İlgiyle izlenen bir talk show programı, piyasaya yeni giren yapımcıyla ve karizmatik sunucusuyla yayınlandığı televizyon kanalında başarıyla devam etmektedir. Televizyon dünyasının durmaksızın üreten fabrikası işlerken, pek çok sırrı örter ve karanlık ilişkileri gizler. Tutunmaya çalışırken bir dakikada boğazına kadar batılabilirken, tuhaf olaylar da etrafında gelişmeye başlar. Yapımcı ve sunucu da şov dünyasının kendileriyle ilgili yaptığı planlardan habersizdir.  Bu planların içinde Kuzey Kore'nin başındaki diktatörün suikast komplosu da yer almaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Dictator (2012)

16. The Dictator (2012)

IMDb: 6.4

O, ülkesine demokrasinin gelmesini engellemek için her koşulla, her engelle sonuna kadar mücadele eden ve direnen diktatör General Aladeen! Gerekirse ülkesinin dilinde yüzlerce sözcüğü kendi adıyla değiştirebilir ya da olimpiyatlarda şampiyon gelmek için her atleti vurabilir!

17. Kolpaçino (2009)

17. Kolpaçino (2009)

IMDb: 6.1

Özgür, zengin bir ailenin evladıdır. Ancak hayatından memnun değildir. Ne cimri babasından destek görmektedir, ne de zengin kayınpederinden... Özgür'ün geçmişten gelen sevgilisi olan Şale, çıkaracağı albüm için maddi destek beklemektedir. Bu desteği bulamayınca Özgür'ü, gizlice çektiği bir şantaj kaseti ile tehdit eder. Kalbi kırık bir kadının 'kadınca' intikamı gibi görünen bu durumun arkasında aslında çok büyük hesaplar vardır..

Özgür bu durumdan çıkabilmek için kolpaçı arkadaşları Sabri ve Tayfun'dan yardım ister. Kendisine çok güvenen bu ekip, Özgür'ü kurtarmaya çalışırken, kendilerini daha büyük belaların içinde bulurlar...

18. Get Hard (2015)

18. Get Hard (2015)

IMDb:6.0

Milyoner James King sahtekarlıktan tutuklanır ve San Quentin hapishanesine göndirileceğini öğrenir. Fakat demir parmaklıklar ardına girmeden Darnell Lewis'ten öğreneceği çok şey vardır! 

19. Murder Mystery (2019)

19. Murder Mystery (2019)

IMDb: 6.0

Murder Mystery, evliliklerini canlandırmak için tatile çıkmayı planlayan bir çiftin başına gelenleri konu ediyor. New York’ta yaşayan bir polis ve karısı, evliliklerinde sönen ateşi yeniden canlandırmak için Avrupa’ya tatile gitmeyi planlar. Çift, adamın işi dolayısıyla sürekli ertelemek zorunda kaldıkları tatile sonunda çıkacak olmanın heyecanı içerisindedir. Her şeyi geride bırakıp Avrupa’ya giden çift, bir gün dost canlısı bir milyarderin yatında yaptığı bir partiye davet edilir. Ancak çiftin tatilleri, kendilerine gelen bu teklifi kabul etmeleriyle kabusa döner. Partide, yaşlı milyarderin öldürülmesi her şeyi alt üst eder. Üstelik çift, cinayetin baş şüphelisi olarak gösterilmektedir. Polis ve eşi, kendilerini bu işten kurtarmak için vakit kaybetmeden cinayeti kimin işlediğini bulmak zorundadır.

20. Celal and Ceren (2013)

20. Celal and Ceren (2013)

IMDb: 2.8

30'lu yaşlarını süren Celal, Karaköy'de baba mesleğini sürdüren bir elektrikçidir. 30 yaş krizine yeni girmiş olan Ceren ise mobilya mağazasında çalışmaktadır. İkilinin uzun beraberliği ise 6 yıla dayanmıştır! Çevresindekiler artık evleneceklerini varsayarlar. Fakat Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek isteyince ikili feci tartışır ve bozuşurlar. Ceren gitmesini istemese de, Celal kırk yalanla bir yolunu bulur ve partiye gider. Olay ortaya çıkınca Ceren ayrılmak ister; onu hala sevse de amacı biraz sevgilisinin burnundan getirmektir. Fakat hiç beklemediği biçimde evlilik baskısı altında kalmaktan şikayet eden Celal, bir anda Ceren'i terk eder!

Hayatının çoktan daha güllük- gülistanlık olacağını sanırken bekarlık günlerinde belalar da peşini bırakmaz. Ceren'i özleyeceği günler yakındır....

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
17
7
7
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın