Görüş Bildir
Haberler
Sanem Kuyucuoğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır? Sanem Kuyucuoğlu ve Sevgilisi Yasemin Ada Börü Neden Gündem?

Sanem Kuyucuoğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır? Sanem Kuyucuoğlu ve Sevgilisi Yasemin Ada Börü Neden Gündem?

2009 senesinde Türkiye güzeli seçilmesiyle ünlenen ve mankenlik yapmaya başlayan Sanem Kuyucuoğlu, İran asıllı sevgilisi Medis Mir’den ayrıldıktan sonra tenisçi Yasemin Ada Börü ile birlikte olmaya başladı. Çift, dün akşam yayınladığı fotoğrafla sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sanem Kuyucuoğlu ile Yasemin Ada Börü’nün dudak dudağa pozu en çok konuşulan konulardan biri oldu. Peki, Sanem Kuyucuoğlu kimdir, aslen nerelidir? İşte 2009 Türkiye Güzel Sanem Kuyucuoğlu ve tenisçi sevgilisi hakkında bazı bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Sevgililer Dudak Dudağa Poz Verdi

Yeni Sevgililer Dudak Dudağa Poz Verdi

Geçtiğimiz günlerde Katarsis adlı programda açıklamalarda bulunan Sanem Kuyucuoğlu, internette yayınlanan cinsel içerikli görüntüleri için, “Hayatım alt üst oldu. Kendi hayatımı kendi ellerimle mahvettim' itirafında bulunmuştu.

Sanem Kuyucuoğlu’nun son Instagram paylaşımında ise, yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş görüntüleri beğeni topladı.

Sanem Kuyucuoğlu Kimdir?

Sanem Kuyucuoğlu Kimdir?

1990'da İzmir'de doğan Senem Kuyucuoğlu modelliğe 14 yaşında başladı. 2006 yılında, henüz 15 yaşını doldurmamışken Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye yarışma programına katıldı ve burada ikinci oldu. 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasında 'Türkiye'nin en iyi modeli' seçilen Kuyucuoğlu, aynı yıl düzenlenen Best Model of the World yarışmasına Türkiye adına katıldı ve burada da 'Dünyanın en iyi ikinci modeli' seçildi.

Bacak boyu 123 cm olan Senem Kuyucuoğlu, modellik yarışmalarında elde ettiği derecelerin ardından kariyerine devam etti. Çeşitli defile ve organizasyonlarda yer aldı. 2009'un Mart ayında Fashion One TV'nin ekran yüzü olan Kuyucuoğlu, yine aynı kanalda Moda Polisi adlı moda programını sundu.

Nisan 2009'da katıldığı Miss Turkey 2009 yarışmasında ikinci olan Senem Kuyucuoğlu, Türkiye'yi Kâinat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) temsil etme hakkını elde etti.[ 24 Ağustos 2009'da Bahamalar'da yapılan Kâinat Güzellik Yarışması öncesi rahatsızlanan Kuyucuoğlu, podyuma iğne olarak çıkarak Türkiye'yi temsil etti; ancak dereceye giremedi.

Yasemin Ada Börü Kimdir?

Yasemin Ada Börü Kimdir?

Yasemin Ada Börü, Sanem Kuyucuoğlu ile yaşadığı aşk sonrası ismini duyurdu. Tenisçi olan Yasemin Ada Börü, Türkiye’de Pamukspor, Antalya ATİK ve ENKA spor kulüplerinde oynadıktan sonra ABD’ye yerleşmiştir.

Yasemin Ada Bötü, eğitimini ve tenis kariyerini ABD’de sürdürüyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın