Görüş Bildir
Haberler
Sana En Uygun Makyaj Trendi Hangisi?

Sana En Uygun Makyaj Trendi Hangisi?

Gün geçmiyor ki yeni bir makyaj trendi literatüre geçmesin... Bu göz alıcı trendlerden hepsi denenmeye değer ama biz denediğinde en memnun kalacağın; stiline, aurana ve duruşuna en çok yakışacağını düşündüğümüz trendi söyleyeceğiz!

Hazırsan, başlayabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, saç rengin bunlardan hangisine daha yakın?

2. Göz rengin peki?

3. Yüz şeklini de öğrenebilir miyiz?

3. Yüz şeklini de öğrenebilir miyiz?

4. Şimdi de takıp takıştırma konusuna gelelim. Takılarını genellikle nasıl tercih ediyorsun?

5. Bu siyah elbiselerden birini alacak olsaydın, hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu çekici parfümlerden hangisinin seçtiğin siyah elbiseye eşlik etmesini isterdin?

7. Telefonun kilit ekranına bu görsellerden hangisini koyardın?

8. Son olarak bize kendini nasıl tanımladığını söyler misin?

'Latte Makeup'

'Latte Makeup'

'Latte makeup' trendi; aslında yıllardır bir çoğumuzun yaptığı, sıcak kahvelerin yoğunlukta olduğu bir trend. Sadece bunca zaman bununa bir isim koyulmamıştı. Asla fazla kesin çizilmiş eyelinerlar, özenle sürülmüş kırmızı rujlar gibi uzun emek gerektirmiyor. Dağınık şekilde göz kapaklarına uygulanan açık ve sıcak tonlarda kahverengi far, bolca rimel ve parıltılı kahve tonlarda ruj bu makyajın ana hatlarını oluşturuyor. Allık olarak da güzel bir kontürün üstüne hafif simli şeftaliler kullanılabilir. Bu sıcak yaz günlerinde içtiğiniz, o ilaç gibi gelen buzlu latteyi düşünün, hıh işte tam olarak öyle bir ferahlık getiriyor yüzüne. Senin gibi sıcak alt tona sahip, zarif bir kadının bir kere denemesiyle bile kendi imza makyajına dönüştüreceğine eminiz. Çevrendeki herkes sana hayran hayran bakışlar atmaya başladığında, bizlere hak vereceksin :)

'Espresso Makeup'

'Espresso Makeup'

'Espresso makeup' trendinin en iyi uygulayıcılarından biri aslında Emily Ratajkowski. Onun fotoğraflarında gördüğümüz buğulu, gizemli ve seksi bakışlar eşittir espresso etkisi diyebiliriz. Koyu, acı ve her damağa hitap etmeyen bir kahve olan espressonun makyajı da tam olarak öyle. Herkes bu makyajı kaldıramaz. Ama sen hariç! Siyah bir göz kalemini hem üst göz kapağına hem de gözünün altına buğulu bir görüntü için yayarak uygulayıp, koyu kahve farlardan da yardım alabilirsin. Bolca rimel uygulaman bakışlarını daha da çekici yapacaktır bu makyajda. Göze bu kadar yoğunlaştığımız için, dudaklarımızı oldukça soft bırakıp bir de gloss geçiyoruz. İşte makyajın ana hatları bunlardan oluşuyor. Tabii daha detaylı öğrenmek için videolardan yardım alabilirsin.' İddia' kelimesinin sözlükteki anlamını sildirtip yeniden yazdıracak bir edaya sahipsin. Bu makyajla görünümü tamamladığında, tüm parçalar yerine oturmuş olacak; eksik bir parçanı bulmuş olacaksın, bizden sana söylemesi :)

'Clean Girl Makeup'

'Clean Girl Makeup'

Clean girl makeup; Türkçe çeviri olarak 'temiz kız makyajı' diyebiliriz buna. Senin harika bebeksi bir enerjin var. Cildin zaten doğal olarak çok güzel, parıl parıl. Ağır makyajlara hiç ihtiyacın yok, zaten pek de uğraşmayı sevmiyorsun. Hafif bir BB krem üzerine uygulayacağın pembe tonlarında simli bir allık; şakaklarına ve burnunun uç kısmına biraz highlighter, kahverengi rimel ve biraz da dudaklara gloss desteği.. HA-Rİ-KA! Gördün mü işte senin parıltını daha da ortaya çıkartman bu kadar basit.

'Barbie Makeup'

'Barbie Makeup'

Son dönemlerde çıkan filmi ile Barbie, hayatımızın her yerinde. E bizler de senin ondan aşağı kalır bir yanın olmadığını görüyoruz. Saçların, yüz tipin; yaptığın tercihler...Hepsi senin de bir Barbie olduğunu anlamamıza yetti. Pembe tonlarında rujları, simli farları ve capcanlı duran simli allıkları rahatça uygulayabileceğin bu makyajı, istersen siyah bir eyelinerla destekleyebilirsin. İşte bu kadar basit. Pembenin tonlarından kendine en uygun olanı cilt alt tonuna göre seçebilirsin. Doğru seçimi yaptığında yüzünün daha da genç gözüktüğünü göreceksin. Gülüşün daha bir sıcak bakışların da daha bir içten olacak.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
31
14
4
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın