Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Oppenheimer’ı mı Barbie’yi mi İzlemelisin?

Evet/Hayır Testine Göre Oppenheimer’ı mı Barbie’yi mi İzlemelisin?

Begüm Saatçi
21.07.2023 - 06:12 Son Güncelleme: 21.07.2023 - 11:10

Sinema dünyasını heyecanlı bekleyişlere sokan; iki yeni film! Barbie'nin yönetmen koltuğunda Greta Gerwig yer alırken Oppenheimer'ı ise Cristopher Nolan yönetiyor. İki isim de birbirlerinden çok farklı alanlarda olsalar da gündemin ortak noktası haline geldiler.. İki yapım için de harcanan paralar dudak uçuklatan cinsten. Barbie filmi reklamlardan reklamlara koşarken, Oppenheimer biraz sessiz kalmış gibi görünse de Nolan, imzasını filmin üretim sürecinde attı. Örneğin film, 1:43:1 çekildi. Ki bu günümüzde yapılan bir şey değil. Fakat bunun yarattığı görüntü kalitesi farkını maalesef, seçili IMAX salonlarında bu filmi izleyenler görebilecek. Bu salonlardan Türkiye'de yok... Ama filmin konusu bile nabızlarımızı yeterince arttıracak cinsten.

 Siz de 'e ben şimdi hangisine gideyim yahu?!' diyenlerdenseniz, o sorunu biz sizler için hallettik bile, evet/ hayır testimize verdiğin yanıtlara göre ilk önce hangi filmi izlemelisin, sana söyleyelim

Hazırsan, başla bakalım :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Enerjinin düştüğünü hissettiğinde hemen kahve içmeye koşanlardan mısın?

2. Bu dünyanın sıkıcılığından sıyrılıp kendini gündüz düşlerinin içinde bulur musun?

3. Bu filmlerden birine eşin ya da sevgilinle mi gideceksin?

4. Bir şeyin üretim sürecini izlemekten keyif alır mısın?

5. Gerçekçi biri misin peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için de 'Fikirler sonsuza dek yaşar.' mı?

7. Tüm dünyayı etkileyecek bir kararı sen vermek ister miydin?

8. Filmden beklentin; tatlı bir heyecanın beraberinde getirdiği eğlence hissi mi?

9. Sevdiğinin peşinden her ne olursa olsun gider misin?

10. Geldik son sorumuza; kafana koyduğun şeyi ne pahasına olursa olsun yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oppenheimer!

Oppenheimer!

Sen kesinlikle Oppenheimar'a öncelik vermelisin! Senin için izleyeceğin filmin konusu oldukça önemli, realist ve meraklı birisin. Böylesine ünlü bir yönetmen atom bombası gibi tüm dünyayı sarsan bir konuyu nasıl işlemiştir kim bilir diye düşünüyorsun. Belli ki oyuncu kadrosu da seni oldukça cezbetmiş; Barbie'nin neşeli akışı, sonu mutlu biten serüvenleri de pek sana göre değil. Sen, hayatı olduğu gibi; en gerçek yönüyle seyretmek istiyorsun.

Sana filmin neye odaklandığını da kısaca özetleyelim hemen; İkinci Dünya Savaşı sırasında, fizikçi J.Robert Oppenheimer'ın, Manhattan Projesi'nin bilimsel lideri yapılması ve bu durum çerçevesinde tüm dünyayı etkileyecek olan kararların verilmesi; filmin ana hattını oluşturuyor.

Barbie!

Barbie!

-Hi Barbie!

-Hi Ken!

Sen hayata güler yüzlerle bakmaya çalışan, pozitif birisin. Şu sıralar da bu enerjini korumak istediğini gördük. Bu yüzden de bizce sen kesinlikle Barbie filmine öncelik vermelisin! Seni günlük hayatın o stresli karmaşasından uzak tutacak; pespembe bir dünyaya yolculuk, oldukça keyifliye benziyor. Bizim güzel Barbiemizin birden yaşadığı yere uyum sağlayamaması ve ardından gelişen olayları konu alan bu filmde; seni heyecanlandıracak ve yer yer güldürecek sahneler var. Hayatında; zamanı geldiğinde değişmesi gereken ama bir türlü değiştiremediğin o akışın, belki de bu filmden sonra farkına varacaksın!

Şimdiden iyi seyirler :)

İkisini de İzlemelisin!

İkisini de İzlemelisin!

Senin kalbin pespembe ama aklın durur mu hiç, hemen kahverengi motifler ekliyor araya! Yani kalp atışıyla çalışan bir saat gibi. Hem hayalperestsin hem cesur... ' Bu tam senlik' diyemedik, bizi affet lütfen... Ama ne yapalım, sen farklılıkları seviyorsun, eleştirmeden yaklaşıyorsun çoğu zaman, uyumlu birisin. Biz de canın çekmesin, aklın diğerinde kalmasın diye çifte kavrulmuş bir seçim sunduk sana :)

Şimdiden iyi seyirler.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
34
19
8
6
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın