Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Yılların Moda Anlayışına Uyuyorsun?

Sen Hangi Yılların Moda Anlayışına Uyuyorsun?

Yıllar su gibi akıp geçerken; geride anıları, fotoğrafları ve yaşanmışlıkları bırakıyor. Biz de, geride kalan bu ipuçlarından yola çıkarak ve yaptığın tercihlere bakarak; sen aslında hangi yılların moda anlayışını yansıtıyorsun onu bulmaya çalışacağız. Eğer sen de hangi yılların kadını olduğunu merak ediyorsan, seni şöyylee teste doğru alalım.

Hazırsan, başlayabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaş aralığını seçer misin?

2. Giyim tarzını nasıl özetlersin?

2. Giyim tarzını nasıl özetlersin?

3. Peki kendini bize bir kelime ile özetlemeni istesek?

4. Cilt bakım rutininin olmazsa olmazı nedir?

4. Cilt bakım rutininin olmazsa olmazı nedir?

5. 'Olmazsa olmaz' dediğin bir makyaj malzemesi de seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Türkan Şoray'ın verdiği bu pozlardan hangisini en çok sevdin?

7. Aşağıdakilerden hangisini kendine yakıştırırsın?

8. Bize, seni anımsatacak bir şarkı seçmeni istesek?

8. Bize, seni anımsatacak bir şarkı seçmeni istesek?

9. Ünlü modacılar tarafından söylenmiş bu sözlerden hangisine katılıyorsun?

9. Ünlü modacılar tarafından söylenmiş bu sözlerden hangisine katılıyorsun?

Sen 1950'lerin Kadınısın!

Sen 1950'lerin Kadınısın!

Hayata karşı yansıttığın, kendinden emin bir duruşun var. Bu giyim tarzından makyaj malzemesi tercihine kadar yansımış. Vücudunda öne çıkartmak istediklerini ön plana çıkartıyor, bazı minik kusurlarını da gizlemeyi çok iyi biliyorsun! Şıklık ve zarafet senin için olmazsa olmazlardan; kendinde önem verdiğin bu özelliklere, arkadaş seçimlerinde de dikkat ediyorsun; nazik biri mi, adab-ı muaşeret kurallarını ne kadar biliyor ve uyguluyor.... 

Günümüz modası pek sana göre değil. Sen de vücut hatlarını ve dişiliğini ön plana çıkartan şeyleri giymeyi seviyorsun tabii. Fakat günümüz modası sana 'aşırıya kaçmış' geliyor. Sen sadeliğin ve şıklığın kadınısın; kendi bedenine duyduğun saygıdan ötürü öyle her bulduğunu üzerine geçirmelerin kadını olmak, sana hiç uygun değil. Saçlarını parlak ve düzgün şekillendirilmiş, makyajın yüzünün güzelliklerini belli edecek şekilde ve kıyafetlerin hep ütülüdür. Stilin senin için bir imza; sen içinde ellilerin ruhunu taşıyorsun!

Sen 1970'lerin Kadınısın!

Sen 1970'lerin Kadınısın!

Eğlence desen sende neşe desen sende. Şu hayatın güler yüzü gibisin. Tabii bu durum senin dolabına da yansımış. Renkler en yakın dostun olmuş. Yeniyi ve farklı olanı üzerinde denemeyi seviyorsun. Günümüz modasında da 70'lere dönüş var, biliyorsun; bunu fırsata çevirip sevdiğin tarzda yeni kombinler yapabilirsin. Vintage olan şeylerin yeri sende özel, çok kullanmasan bile vintage takı ve yüzüklere oldukça değer verir, saklarsın; belki bir gün takarım diye. Sen günümüzde çoğu insanın yaptığı gibi kolaya kaçıp simsiyah giyinmeyi pek sevmiyorsun, renkleri kendine has imzanla harmanlamak sana doğru geliyor. 

Eğer içinden farklı kombinler yapmak geliyor ama buna cesaret edemiyorsan, bu yazım sana ilham olsun, koş ve dene; emin ol senin auran ve güler yüzüne; 70'lerin ruhunu düz parlak saçlar, belirgin göz makyajları; yeşiller, pembeler ve sarılar eşliğinde sana çok yakışacak!

Sen 1990'ların Kadınısın!

Sen 1990'ların Kadınısın!

Sen ne aşırı olayım ne de özensiz olmalıyım diyenlerdensin. Pantolon- tişört sadeliğinde birisin ama bunu küçük detaylarla alımlı bir stile çevirmeyi iyi biliyorsun. Sen bir yere girmeden güçlü enerjin o ortama senden önce giriyor diyebiliriz. E tabii bu dik duruşu kolay kazanmadın ve bizden söylemesi canım, her milimini de hak ediyorsun :) 

Makyajında bazen dudaklarını bazen de gözlerini ön plana almayı seviyorsun; bu tercihin; o günkü moduna bağlı gelişen bir şey, biliyoruz. Kıyafet dolabın genellikle siyah ağırlıklı ama lacivert ve beyaz gibi sadeliğin baş rolü renklerden de mutlaka bir şeyler var. Coco Chanel, zamanında; siyah renkli elbiseleri ve 'kadınlar da pantolon giyer' i moda için bir imza olarak atmış ve sen de onun başlattığı bu yolda yürümeyi seviyorsun. Parıldayan saçlarının en güzel bu sadelikte ortaya çıktığının farkındasın, senin için dikkat çeken şey elbisen değil sen olmalısın1

Bu durumda; 90'lı yıllarda yaşasaymışsın, Cindy Crawford'tan ders almaz ona ders verirmişsin!

Sen Günümüzün Kadınısın!

Sen Günümüzün Kadınısın!

Sen tam doğman gereken yıllarda doğmuşsun. Günümüzün modası, özgür yaklaşımı tam sana göre. Kalıplar yıkılmış durumda; istediğini seç, beğen ve al! Bu durumu güzelce avantaja çeviriyorsun; her şeyden biraz deneyerek kendine en uygunu buluyorsun. Ama kendine ait bir stil hala oluşturamamışsın maalesef, keşif sürecin devam ediyor. Günümüzde moda o kadar hızlı tüketiliyor ki bir o yana bir bu yana savrulman çok normal. O kadar güzel ve özgüvenli birisin ki çevren bu durumun farkına bile varmıyor. Yaptığın makyajı da giydiğin kıyafeti de üstüne yakıştırmayı çok iyi biliyorsun. Sana vermekten mutluluk duyacağım tek tavsiye, Coco Chanel gibi düşünmen olacak; modanın ta kendisi sensin!  

Doğallığını zarafetinle harmanladığında ortaya çıkacak sonuca sen bile hayran olacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
82
16
10
7
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın