Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen Diziye Böyle Veda Etti! Melis Sezen Kimdir?

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen Diziye Böyle Veda Etti! Melis Sezen Kimdir?

Her Çarşamba akşamı seyirciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Cemal Hünal'ın başrollerini paylaştığı fenomen dizi Sadakatsiz'de Derin karakterine hayat veren Melis Sezen'den sezon finali öncesi veda paylaşımı geldi. Sezen, son set gününde Cansu Dere ile çekilen fotoğrafını paylaştı. Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sadakatsiz Sezon Finali Yapacak

Sadakatsiz Sezon Finali Yapacak

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz sezonu finali yapacak. Sadakatsiz'de Derin karakterini canlandıran başarılı oyuncu Melis Sezen ise İnstagram hesabından veda paylaşımı yaptı. Dizinin Asya'sı Cansu Dere ile çekilen fotoğrafını paylaşan Sezen “Paydos” notunu düştü

Çekimleri tamamlanan Sadakatsiz'in sezon finali bölümü 2 Haziran Çarşamba 20.00'de Kanal D'de olacak. Dizinin ikinci sezon bölümleri ise Ekim ayında yayınlanacak.

Melis Sezen Kimdir?

Melis Sezen Kimdir?

Melis Sezen2 Ocak 1997'de İstanbul'da doğan Türk oyuncudur.

Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir; bir erkek kardeşi bulunan Sezen'in ailesi ticaretle uğraşmaktadır. Verdiği bir röportajda tiyatroya başlamasında destek olduklarını, bir başka röportajında ise annesinin oyunculuğa ilgisini fark edip kendisini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne yazdırdığını söylemiştir.

Sezen, dizi projeleriyle birlikte sinema filmlerinde de yer aldı. 2018 yılında gösterime giren Bizim İçin Şampiyon ilk ciddi sinema oyunculuğu oldu. Aynı yıl içerisinde Tilki Yuvası ve Dünya Hali gibi filmlerde oynadı. 

Şimdi ise Sadakatsiz dizisinde başrol karakterlerinden biri olan 'Derin' adlı karakteri canlandırmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın