Görüş Bildir
Haberler
Sabri'ye Yüzde 60 Zam

Sabri'ye Yüzde 60 Zam

Enver K.
02.05.2015 - 13:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan eski takım kaptan Sabri Sarıoğlu, Sivasspor karşısında oynadığı futbol ve attığı şık golle adeta sözleşmesini otomatikman uzattı! Tecrübeli oyuncunun yıllık ücreti 1 milyon 250 bin dolardan 2 milyon dolar seviyesine çıkarılacak.

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan eski takım kaptan Sabri Sarıoğlu, Sivasspor karşısında oynadığı futbol ve attığı şık golle adeta sözleşmesini otomatikman uzattı!

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, göreve gelir gelmez kadroya alarak ilk 11'de şans vermeye başladığı tecrübeli sağ bekin performansından son derece memnun olduğu ve 23 Mayıs'ta yapılacak seçimle göreve başlayacak olan yeni yönetime vereceği raporda, Sabri'nin mutlaka takımda kalması gerektiğini yazacağı öğrenildi.

Hamzaoğlu'nun bu raporu doğrultusunda, 30 yaşındaki yıldız oyuncu ile 2 yıllık sözleşme uzatılmasına kesin gözle bakılıyor.

Alt yapısından yetiştiği kulübünde yaklaşık 19 yıldır Sarı-Kırmızılı formayı giyen Sabri Sarıoğlu'nun yıllık 1 milyon 250 bin dolar olan ücretine de zam yapılması ve 2 milyon dolar seviyesine çıkarılması bekleniyor.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/sabri-ye-y...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın