Görüş Bildir
Haberler
Resmi Gazete'den Kabine Değişikliği Yerine 'Yılan Balığı' Düzenlemesi Çıktı

Resmi Gazete'den Kabine Değişikliği Yerine 'Yılan Balığı' Düzenlemesi Çıktı

Geçtiğimiz hafta cuma gecesi yayımlanan Resmi Gazete'deki sürpriz kararların ardından gözler bu hafta yapılacak değişikliklere çevrilmişti. Kabinedeki bazı bakanların değişeceği, Berat Albayrak'ın yeniden kabineye gireceği iddiaları dillendirilirken bu gece yayımlanan Resmi Gazete'de beklenenin aksine birkaç atama kararı ve bazı yönetmelik değişiklikleri çıktı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Merkez Bankası Başkanı değiştirilmiş, İstanbul Sözleşmesi'nden de çıkılmıştı. 

AKP hükümetinde kabinenin değişeceği ve en az 6-7 bakanın koltuğundan olacağı iddiaları bir süredir gündemdeydi.

Detaylar için 👇

AKP Kongresi öncesinde açıklanması beklenen kabine kongre sonrasına bırakılınca gözler cuma gününe çevrilmişti. 

Öyle ki hükümetin aldığı kritik ve önemli kararlar Resmi Gazete’de Borsa İstanbul ve piyasanın daha az etkilenmesi için cuma günleri hafta sonu tatilinden önce açıklanmaya başladı.

OdaTV'nin aktardığına göre birkaç gecedir Resmi Gazete’nin internet sayfasında nöbet tutanlar bu gece de bekledikleri değişikliği bulamadı.

“Yılan Balığı" düzenlemesi...

“Yılan Balığı" düzenlemesi...

Normal zamanlarda saat 00.00’dan sonra birkaç dakika içerisinde yayımlanan gazetenin yenilenmesi uzayınca “heyecan” artsa da Resmi Gazete’den “Yılan Balığı (Anguılla Anguılla) İhracat Kotasının Kullandırılması” ile ilgili ihracat düzenlemesi kararı çıktı.

Ayrıca iki il müdürlüğü atama kararı, bir TCDD atama kararı, bir BDDK kararı, bir YSK kararı ve bazı yönetmelik değişiklikleri yer aldı.

Öte yandan açıklanan YSK kararında illerin olası bir seçimde çıkaracakları milletvekilleri sayılarının açıklanması ise dikkat çekti. 

Bu durum 'yeni bir seçim hazırlığı mı' sorusunu akıllara getirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arma Subaşı

Sizce de çok fazla milletvekili yok mu, bana çok fazla geliyor 600 milletvekili. Maksimum 300 yeter gibi.

Pickle Rick

Balık manidar olmuş.

Pasif Kullanıcı

Aslına bakarsanız ak partinin pozitif bazı getirileri oldu. Yüzyıldır resmi gazeteyi takip etmeyenler neler oluyor diye takip etmeye başladı. Bu örnekler çoğ... Devamını Gör