Görüş Bildir
Haberler
RTÜK Üyesinin Müge Anlı ve ATV İsyanı: 'İktidara Yakınlar Diye Rapor Bile Düzenlenmiyor'

etiket RTÜK Üyesinin Müge Anlı ve ATV İsyanı: 'İktidara Yakınlar Diye Rapor Bile Düzenlenmiyor'

Son dönemde muhalif kanallara peş peşe verdiği cezalarla gündeme gelen RTÜK’ün iktidara yakın ATV’ye karşı sessizliği eleştirilere neden oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce ATV’ye 2020 yılı içerisinde binlerce şikayete rağmen ceza vermeyen RTÜK bu politikasını sürdürüyor.

Detaylar için 👇

RTÜK’ün CHP’li üyesi İlhan Taşcı da bu kapsamda ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programında gerçekleştirilen yayınları eleştirdi.

RTÜK’ün CHP’li üyesi İlhan Taşcı da bu kapsamda ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programında gerçekleştirilen yayınları eleştirdi.

Müge Anlı’nın programında son günlerde RTÜK’ün her fırsatta kullandığı, “toplumun millî ve manevî değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz” gerekçesine örnek oluşturacak yayınlar olduğunu hatırlatan Taşcı, RTÜK'e tepki gösterdi.

OdaTV’ye konuşan RTÜK Üyesi İlhan Taşcı, “Toplumun milli ve manevi değerleri vurgusunun bu kadar çok yapılıp ifade edilen bu değerlerin her gün canlı yayınlarda yerle bir edildiği bir dönemi yaşıyoruz” dedi.

Taşcı, “İşin en hazin tarafı ise dilinden milli ve manevi değerleri düşürmeyenlerin doğrudan doğruya bunu hedef alan yayınları görmezden duymazdan bilmezden gelmiş olmalarıdır. Bu yayınlarla ilgili RTÜK üst kuruluna görüşülmek için tek bir rapor dahi getirilmiyor” ifadelerini kullandı.

"Ebubekir Şahin bunlara ilişkin rapor bile düzenletmiyor"

"Ebubekir Şahin bunlara ilişkin rapor bile düzenletmiyor"

“Bu yayınlara apaçık yol veriliyor izin veriliyor” diyen RTÜK üyesi şunları söyledi:

“Bunlar eleştirel kanallardan herhangi birinde yayınlansa RTÜK ikinci programı yapmalarına bile izin vermeden en ağır cezayı uygular.

Ancak iktidara yakın kanallar hakkında bırakın kurulda dosyalarının görüşülmesini RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin bunlara ilişkin rapor bile düzenletmiyor.

Bu yayıncılar da reyting uğruna para uğruna her türlü değerin içini boşaltmakta beis görmüyorlar.”

İşte Taşcı'nın tepki gösterdiği yayınlar 👇

İşte Taşcı'nın tepki gösterdiği yayınlar 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
62
33
31
19
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bizim milli ve dini değerlerimiz iki sevgilinin sokakta el ele tutuşmasıyla ,öpüşmesiyle yıkılır ancak. öyle aile içi seks hayvana tecavüz çocuğa taciz filan... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

kusura bakmayın sayın duyar kasıcı da,sorun şimdi evden kaçan kadınlar mı yani? ben daha büyük sorunlarımızın olduğunu sanıyordum.mesela en büyük suçların bi... Devamını Gör

adeleti mi yerine getiriyormuş ? puahahaa kaç dosyayaı da büyüklerinden azar yiyip bıraktı onu da bir say bakalım, mahalle muhtarlarının on dakkada köyü sor... Devamını Gör

şevval karahan

Mesela pedofililer için düzgün sağlam cezalar uygulansa 15 yaşında veletler kaçsa dahi adam korkusundan kızı polise teslim eder. Gerçekten yapması gereken şe... Devamını Gör