Görüş Bildir
Haberler
Regina George'u Sevmeyen de Ne Bileyim? Kötü Karakterin İyi Karakterden Çok Daha Fazla Sevildiği 20 Film

Regina George'u Sevmeyen de Ne Bileyim? Kötü Karakterin İyi Karakterden Çok Daha Fazla Sevildiği 20 Film

Regina'nın askerleriyiz! 😏😂

Not: Film açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Joker - The Dark Knight (2008)

1. Joker - The Dark Knight (2008)

Suç işleyenlerden arındırılan bir yer, bir zaman sonra yeniden tehdit altında kalabilir ve işte o zaman yeniden kolları sıvayacak olanların mücadelesi de daha keskin olarak hayata geçecektir. Batman, Teğmen Gordon ve Savcı Harvey Dent bir araya gelerek Gotham Sokakları’nda bu işi kotarmış olsalar da ansızın ortaya çıkan Joker, işleri fena halde bozar. Onun dehası ile baş etmek kolay olmayacaktır. Gotham eski karmaşa dolu günlerin eşiğindedir. Batman yeniden kurtarıcılığa soyunurken kendi varlığının bulduğu anlamı da sorgulamaya başlar. O aslında suçluların sayısını azaltıyor mudur yoksa çoğaltıyor mudur bunu gerçekten anlamak isteyecektir.

2. Pennywise - IT (2017)

2. Pennywise - IT (2017)

Film, Maine'in küçük bir kasabasında yaşayan 7 çocuğu ele alıyor. Bu yedi arkadaş okullarında dışlanan bir gruptur. Ancak en büyük sorunları bu değildir. Arkadaşlar bir yandan hayatın getirdiği sorunlarla, bir yandan da ergenlikle uğraşırken, başlarına beklemedikleri bir bela daha açılır. Kurbanlarının korkularına göre şekle girebilen Pennywise, ürkütücü bir palyaço kılığında bu 7 çocuğa dehşet saçmaya başlar. Artık okuldaki sorunları, verecekleri hayatta kalma mücadelesine oranla bir hayli önemsiz kalacaktır...

3. Erik Killmonger - Black Panther (2018)

3. Erik Killmonger - Black Panther (2018)

Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

4. Loki - Thor (2011)

4. Loki - Thor (2011)

Efsanevi Thor macerası, Marvel Evreni’nden, Asgard’ın mistik atmosferine kadar uzanıyor. “Thor” yalnız bir adamın destansı yolculuğunun, tahtın veliahdı hırçın bir prensken, tahta geçme hakkını kazanan bir süper kahramanın öyküsünü epik bir kurguyla anlatıyor...

5. Catherine Tramell - Basic Instinct (1992)

5. Catherine Tramell - Basic Instinct (1992)

San Francisco polisi cinayet masasından dedektif Nick Curran, bir cinayet dosyasını araştırırken davanın şüphelisi olan Catherine Trammel’le yakınlaşır. Yazar olan ve cinsellik konusunda son derece serbest davranan Catherine, son kitabında Nick’in davasındaki cinayetin bir benzerini detaylı şekilde anlatmıştır. Catherine, çekiciliğiyle Nick’i etkisi altına alır ve ikili ihtiras dolu bir ilişkinin içine sürüklenirler.

Cinayetlerin devamı geldiğinde Nick’in psikiyatristi Elisabeth ve ortağı, onu Catherine’le olan yakınlığı nedeni ile uyarırlar ancak Catherine’in kıskanç lezbiyen sevgilisi Roxy’nin onu öldürmeye çalışması bile Nick’in kadına olan tutkusunu engelleyemez..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hades - Hercules (1997)

6. Hades - Hercules (1997)

Titanlar’ı okyanuslara hapsettikten sonra Yunan Tanrısı Zeus ve karısı Hera’nın Herkül adında bir oğulları olur. Diğer Tanrıların keyfi yerindeyken Zeus’un kıskanç kardeşi Hades, Zeus’tan kurtulmak ve Olimpos’u yönetmek ister. Yardım istemeye gittiğinde ise on sekiz yıl içinde gezegensel bir işbirliğinin yapılacağını öğrenir ki bu durum Hades’in yerinin saptanmasına ve Titanlar’ın serbest kalmasına neden olacaktır. Böylelikle Olimpos’u kuşatacaklardır. Tabi sadece Herkül bu işe müdahale etmezse.

7. Miranda Priestly - The Devil Wears Prada (2006)

7. Miranda Priestly - The Devil Wears Prada (2006)

New York’ta yaşayan sade ve naif bir genç kız olan, henüz gazetecilikten mezun Andrea Sachs bir işe girer. Güçlü ve sofistike bir kadın olan Runaway Magazin’in acımasız yöneticisi Miranda Priestly'nin ikinci asistanı olarak çalışmaya başlar. Andrea’nın hayali iyi bir gazeteci olmaktır. Söz konusu görev için aslında sıradan bir tarzı olsa da mücadeleci yapısı ile hızla başarı kazanır. Ancak bu durumun da bedelleri vardır. Andy, kendisine uzak gibi görünen Miranda’nın o şatafatlı dünyasında bir yer kazanmıştır ancak önceki dostları ve tüm sevdikleri kendisinden kilometrelerce uzakta kalmış gibidir.

8. Regina George - Mean Girls (2004)

8. Regina George - Mean Girls (2004)

Afrika’da doğup büyüyen Cady’nin anne ve babası zoologtur. Bu vesile ile büyümek yolunda ilerlerken hayata dair şu ilkeyi temel alarak şekillenmiştir: Doğada güçlü olan hayatta kalır! Yalnız yaşı on beş olduğunda ve liseye başlayınca kafasındaki o orman kanunlarının pek de sandığı gibi olmadığını görür. Hele ki işin içine aşk girdiğinde ezbere bildiği her şeyi unutup baştan başlaması gerekecektir. Cady, ne yazık ki okulun en gözde kızının eski erkek arkadaşına gönlünü kaptırmıştır. İşler haliyle sapa sarmaya hazır biçimde onu beklemektedir.

9. Amy Dunne - Gone Girl (2014)

9. Amy Dunne - Gone Girl (2014)

Amerika'nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadır. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Amy'den uzun süre haber alınamayınca polis, genç kadının ortadan kaybolması ile ilgili Nick'ten şüphelenmeye başlar. Olanlara bir türlü anlam veremeyen Nick'in ise Amy'nin nerede olduğuna dair hiçbir fikri yoktur. Genç adam bu sırada kendisini Amy'nin ailesinin düzenlediği bir yardım operasyonunun içinde piyon olarak bulur. Nick, masum olduğu konusunda ısrar etse de üstündeki şüpheleri tamamen yok edemez. Amy'nin hayatta olup olmadığı ise büyük bir muammadır...

10. Annie Wilkes - Misery (1990)

10. Annie Wilkes - Misery (1990)

Paul Sheldon kolay okunan popüler romanlar yazarıdır. Artık kariyerinde bir dönüm noktasında olduğunu düşünür, seri maceralarını yazdığı karakteri Misery Chastain’in öldürüp diziyi bitirir. Paul taşrada geçirdiği bir araba kazasından yaralı kurtulur. Onu bulup evinde bakmaya başlayan Annie Wilkes, şans eseri Paul’un sadık okurlarından biridir ve kahramanı Misery Chastain’in de sıkı bir hayranıdır. Son kitabı okuyup Misery’nin ölümüyle şoke olan kadın öfkeye kapılır ve Paul’u ayağından feci şekilde yaralayarak onu yatağa hapseder. Hem bölge şerifi hem de menajeri umutsuzca Paul’ü ararken o, gardiyanı Annie’ye özel bir Misery macerası daha yazmak zorundadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Alonzo Harris - Training Day (2001)

11. Alonzo Harris - Training Day (2001)

Jake Hoyt isimli acemi polis ilk görevi için Los Angeles polis merkezine atanır ve buradaki en büyük hayali ünlü dedektif Alonzo Harris'in profesyonellerden oluşan ekibine katılmaktır. Ancak bu ekibin bir parçası olmak haliyle kolay değildir. Hoyt bir deneme görevine tabi tutulur, eğer 24 saat boyunca ekipte verilen görevleri başarıyla tamamlarsa kabul edilecektir. Bu bol aksiyonlu ve tehlikeli gün boyunca Hoyt'un gözlemlediği şeyler ve başına gelenler bu ekibi ve Alonzo Harris'i tekrar gözden geçirmesine neden olacaktır.

12. Freddy Krueger - A Nightmare on Elm Street (1984)

12. Freddy Krueger - A Nightmare on Elm Street (1984)

Los Angeles’taki bir mahallede gençler tuhaf bir şekilde ölmeye başlarlar. Parmaklarında jilet keskinliğinde bıçaklar olan korkunç bir adamın bulunduğu kabuslar uyurken canlarını almaktadır. Rüyalardaki bu hayalet, yıllar önce çocuklarını öldürdüğü aileler tarafından linç edilen sapık Fred Krueger’dan başkası değildir. Freddy her nasılsa şimdi geri dönmüş, yeni yetmeleri bir bir rüyalarında öldürerek intikam almaktadır. Eğer Freddy peşinizdeyse tek çare uykuya direnmekte midir? Yoksa onunla kendi kabusunda yüzleşmekte mi?

13. Kathryn Merteuil - Cruel Intentions (1999)

13. Kathryn Merteuil - Cruel Intentions (1999)

Sebastian yakışıklı ve hali vakti yerinde bir gençtir. Kathryn ise onun üvey kardeşidir. Aralarında tuhaf bir ilişki olan ikili en az ilişkileri kadar tuhaf bir iddiaya tutuşurlar. Annette ikisinin de radarından kaçmayan güzel bir genç kızdır. Eğer Sebastian, bu genç kızı yatağa atmayı başarırsa iddiayı kazanacaktır ve üvey kardeşi Kathryn'i de yatağa atma ödülünü kucaklayacaktır. Kathryn ise Sebastian'ın olası başarısızlığında onun arabasına el koyacaktır. Cinsellik, tutku ve gerilimin bir anda yaşanacağı bir oyun başlayacaktır. Roger Kumble'nın yönetmenliğinde çekilen erotizm dozu yüksek gerilim filmi Cruel Intentions'ın başrollerini Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe ve Reese Witherspoon gibi ünlü isimler paylaşıyorlar.

14. Francis Dolarhyde - Red Dragon (2002)

14. Francis Dolarhyde - Red Dragon (2002)

Will Graham işinde oldukça yorulmuş olan bir adamdır. Onca yılın üstüne artık üzerinden bir kamyon geçmiş gibi hissetmektedir ve FBI'dan emekli olmak için hazırlanmaktadır. Ancak şehirde terör estiren bir canavarın varlığı üzerine görevine yeniden çağrılır. Asıl adı Francis Dollarhyde olan bu caninin lakabı Kızıl Ejderha'dır. Sıradaki hedefi ise Reba isimli genç bir kız olacaktır. Will Graham, gerekirse Hannibal Lecter gibi eski bir düşmanın desteğini dahi alarak bu suçluyu yakalamaya kararlıdır.

15. Betelgeuse - Beetlejuice - (1988)

15. Betelgeuse - Beetlejuice - (1988)

Barbara ve Adam yeni evlenmişlerdir ve birbirlerine deliler gibi aşıklardır. Bir gün bir araba kazasında hayatlarını kaybederler. Bir anda kendilerini New England'daki evlerinde hayalet olarak bulurlar. Ölümleri üzerine ev satılır ve bu eve sahip olan yeni aile oldukça sinir bozucu şahsiyetlerden oluşmaktadır. Özellikle bunalımlı bir kişi olan küçük kızları Lydia, hayalet ikilinin sinirlerini epeyce zorlayacaktır. Barbara ve Adam evlerine gelen aileyi korkutup kaçırmaya karar verirler ancak yeterince korkutucu değillerdir. Yardım istedikleri Beetlejuice kendilerine yardımcı olacaktır; ancak ikili yardım istediklerine isteyeceklerine pişman olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Anton Chigurh - No Country for Old Men (2007)

16. Anton Chigurh - No Country for Old Men (2007)

Llewelyn Moss, bir olay yerinde bulduğu çantayı alır ve başını hiç ummadığı bir belaya sokar. Artık peşinde bir kiralık katil vardır. Moss bir Vietnam gazisidir ve bir şekilde uyuşturucu olaylarının ortasında soruna dönüşen bir meseleye karışır. Peşindeki katil Anton Chigurh planı konusunda kararlıdır çünkü işini yarım bırakmak niyetinde değildir. İşin için çok sayıda masum insanın ve suçluların da karışacağı soluk soluğa bir takip başlayacaktır.

17. Daniel Plainview - There Will Be Blood (2007)

17. Daniel Plainview - There Will Be Blood (2007)

Daniel Plainview, 1900'lü yılların başlarında ıssız bir bölgede, petrol arama çalışmalarını sürdüren bir şirketin sahibidir. Daha fazlasına sahip olmak isteyen bu hırslı adamın hayattaki tek varlığı küçük oğludur. Petrol buldukları bu bölgeyi yörenin yerlilerinin izniyle arama iznini satın alan adam hırsın götürdüklerine tanık olacak, diğer yandan ise kasabanın gencecik rahibinin yaşantısındaki hırs faktörü de Daniel'da olduğu gibi, sahip olduğu yegane şeyi mahvedecektir.

18. Lord Summerisle - The Wicker Man (1973)

18. Lord Summerisle - The Wicker Man (1973)

Neil Howie isimli bir dedektif polis İskoçya'daki Summerisle Adası'nda meydana gelen gizemli bir davayı çözmek için bölgeye gider. Bir genç kız esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştur ve Howie onu bulması için görevlendirilmiştir. Adaya vardığında bir sürprizle karşılaşan dedektif yerli halktan aslında öyle bir kızın asla var olmadığını işitir. Koyu bir Pagan inancına sahip olan yerli halk genç kızın varlığını kabul etmedikçe Neil Howie burada paganizme dair öğrendiği şeylerle birlikte olayların göründüğü gibi olmadığına kanaat getirecek, genç kıza ne olduğunu öğrenebilmek için ada halkına karşı zorlu bir mücadeleye girişecektir.

19. Frank Booth - Blue Velvet (1986)

19. Frank Booth - Blue Velvet (1986)

Evinden bir süredir uzak olan Jeffrey Beaumont babasının geçirdiği kalp krizi üzerine geri döndüğünde evinin yakınlarında kesilmiş bir kulak bulur. Polisin vakayla yakından ilgilenmemesi üzerine olayı kendisi araştırmaya koyulan Jeffrey kendisini karmaşık bir dizi olayın içinde bulur.

Uyuşturucu bağımlısı psikopat Frank Booth (Dennis Hopper) şarkıcı Dorothy’nin (Isabella Rossellini) küçük oğlunu Dorothy’e işkence etmek için kaçırmıştır...

20. Elijah Price - Unbreakable (2000)

20. Elijah Price - Unbreakable (2000)

Tüm yolcuların hayatlarını kaybettiği büyük tren kazasından kurtulabilen tek kişi David Dunn olur. İşin daha da ilginç yanı Dunn'ın tek bir çizik bile almadan bu kazayı atlatmış olmasıdır. Bu mucizevi durum tüm insanların ilgisini çeker, en başta da bir çizgi roman müptelası ve koleksiyoncusu olan Elijah Price'ın... Price David Dunn'la tanışmak ister ve bu amacına ulaştığında ona bu kazayla ve bu gibi kazalardan nasıl kurtulduğuyla ilgili gizemli bir teoriden bahseder. Dunn'a başlarda gerçek dışı gelen bu teori zamanla kendini keşfetmeye giden yolun ilk adımı olacaktır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
8
5
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın