Görüş Bildir
Haberler
Portakal ve Limon Ağaçları Arasında Keyifli Bir Tatil İçin Adrasan Kamp Alanları

Portakal ve Limon Ağaçları Arasında Keyifli Bir Tatil İçin Adrasan Kamp Alanları

Yeter Şirin
20.05.2023 - 23:44

Antalya Adrasan gerek denizi gerek diğer popüler tatil şehirlerine göre biraz daha sakin olmasıyla tercih edilen bir ilçe. İçinizdeki izciyi Adrasan’da kamp kurarak ortaya çıkarmak istiyorsanız bu yazı tam size göre. Sivrisinek kovucu spreyleriniz hazırsa hadi gelin yazının devamını birlikte inceleyelim. 🌊

1. Adrasan BDR Camping

1. Adrasan BDR Camping

Doğanın tadını çıkara çıkara huzurlu bir kamp keyfini Adrasan’da yaşamak istiyorsanız BDR kamping tam aradığınız yer. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Adrasan, 233. Sk., 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05321555775

Instagram: @adrasanbdrcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Portakal ve limon ağaçları altında şahane bir kamp alanı. İşletme sahipleri son derece kibar ve yardımsever. Kamp malzemesi olmayanlar için de çadır/yatak vs temin ediyorlar. Tuvalet + duş seçeneği mevcut. Şiddetle tavsiye edilir. :).”

2. Adrasan Garden Camping

2. Adrasan Garden Camping

Adrasan’a kamp yapmaya değil de evinize gitmiş gibi hissedeceğiniz Garden Camping temiz tuvalet ve duşlarıyla keyifli bir deneyim yaşatacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Adrasan, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05347008503

Ziyaretçi Yorumu: “Portakal bahçesinin ortasında sade, sakin ve huzurlu bir kamp ortamı. İşletme sahibi Emrah beye ailece teşekkür ederiz.”

3. Adrasan Kubaba Camping

3. Adrasan Kubaba Camping

Temizliği, evcil hayvan kabul etmeleri ve konumuyla beğeneceğiniz Kubaba Camping Adrasan’a her sene kamp yapmaya gelmenize sebep olacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Adrasan, Deniz Cd., 07370 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05073770727

Instagram: @adrasankubabacamping

Ziyaretçi Yorumu: “Keşke 5 yıldızdan fazlasını verebilme imkanımız olsa idi mükemmel bir işletme Hatice hanım ve eşine çok teşekkür ederiz çok temiz çok otomatik bir kamp alanı özellikle akşam kap ateşi sohbetleri harika idi ilk kamp deneyimizin burda olması bizim için çok iyi oldu her şey için çok teşekkür ederiz.”

4. Adrasan BSM Camping & Glamping

4. Adrasan BSM Camping & Glamping

Düzeni, temizliği ve samimiyetleriyle oldukça şirin bir yer olan BSM Camping Adrasan’da kamp için tercih edebileceğiniz başka bir işletme. Siz de bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Sarıkavak caddesi no:0 d:0 kumluca, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 05422178245

Instagram: @adrasan_bsm_camp_glamping

Ziyaretçi Yorumu: “25 kişilik öğrenci grubu getirdim. Murat abi bizim için her şeyi  ayarlamıştı. Kahvaltı ve akşam yemeği konusunda bize çok yardımcı  oldular. Ablanın eli çok lezzetliydi. Denize girdik, mangal yaptık, akşamları ateş başında sohbet ettik, eğlendik. Hem Adrasan’ı hem BSM Camping’i tavsiye ederim.”

5. Adrasan Yıldırım Camping

5. Adrasan Yıldırım Camping

Adrasan’da yeni açılan bu işletme gelen konuklarını Memnune etmek için oldukça yardımsever. Sizde bu yeni ve konforlu kamp alanı işletmesi hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Adrasan, Deniz Cd. 114.sokak, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05423224307

Instagram: @adrasanyildirimcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Gönül rahatlığıyla gidip kalınabilecek güzel  bir yer. Sahipleri çok güler yüzlü ve samimi. Her konuda yardımcı oldular. Çok memnun kaldım bulduğum ilk fırsatta tekrar gideceğim.”

6. Toprak Camping

6. Toprak Camping

Kamp alanından bekletinizin çok çok üstünde hizmet göreceğiniz Toprak Camping sayeside Adrasan’a sürekli kampçılar geliyormuş. Sizde bu deneyimi yaşamak için işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: deniz mahallesi, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05454541561

Instagram: @adrasantoprakapartevleri

Ziyaretçi Yorumu: “Çok sıcak sempatik bir işletme. Ailece işletiliyor. Uygun fiyatlı. Sahile çok çok yakın. Her türlü kamp ekipmanı mevcut. Buzdolabı ve internete kadar herşey mevcut. Adrasanda kalınabilecek güzel bir kamp alanı.”

7. Adrasan Pusula Camping

7. Adrasan Pusula Camping

Portakal ve nar ağaçlarının arasında, Adrasan Kalesinin yanında bulunan Pusula Camping bu yaz tatilinizi unutulmaz kılacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Adrasan, Sarikavak no 130, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05392246650

Instagram: @adrasanpusulacamping

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp alanı çok güzel portakal ve nar ağaçları arasında tertemiz hava ile tesis sahibi Beyza hanım a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.Özellikle son gün kahvaltıda el yapımı pişi harikaydı.”

8. Adrasan Anadolu Camping

8. Adrasan Anadolu Camping

Arasan Anadolu Camping her anlamda o kadar iyi ki 5 gün diye 10 gün kamp yapmak isterseniz sakın şaşırmayın. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Adrasan, İbrahim Kaptan Sk, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05427110112

Instagram: @campingadrasan

Ziyaretçi Yorumu: “Adrasan’da gidebileceğiniz en güzel kamp alanı samimiyet, rahatlık, aile ortamı, konforlu bir konaklama ne ararsanız var. Nurcan hanım ve İlker bey sayesinde kendimizi çok rahat hissettik sağolsunlar. Şimdiye kadar yaptığımız en güzel tatildi diyebilirim.”

9. Adrasan Kızkalesi Camping

9. Adrasan Kızkalesi Camping

Portakal ağaçlarıyla çevrili Adrasan’da bulunan bir diğer kamp alanı olan Kızkalesi camping’in tek kötü yanı denize biraz uzak olması. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon  için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Adrasan sarikavak caddesi, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05312345535

Instagram: @adrasankizkalesicamping

Ziyaretçi Yorumu: “Adrasan’daki en rahat mekan diyebilirim. Maliyet olarakta tam bir cep dostu. Çok uygun bayıldık…”

10. Şirinler Camping Adrasan

10.  Şirinler Camping Adrasan

Adı gibi şirin ama bir o kadar da işini sevgiyle yapan Şirinler Camping Adrasan sizin de bu yaz kamp yapmak için tercihiniz olacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Adrasan, Sarıkavak Cd. No:74, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05078971653

Instagram: @sirinlercamping

Ziyaretçi Yorumu: “Beklediğimden çok daha iyi bir kamp deneyimi oldu, Şahin bey sağolsun aileden biri gibi davrandı. Adrasan’da kamp yapacaksanız kesinlikle Şirinler Campingi öneririm.”

11. Sezar Camping & Caravan

11. Sezar Camping & Caravan

Sahile çok yakın olan Sezar Camping temizliği, düzeni ve işletme sahiplerinin samimiyeti ile sizleri bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Adrasan, SAHİL CADDESİ NO 170, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05332812128

Ziyaretçi Yorumu: “Sahibi Sezar Beyin yakın ilgi alakası ve misafirperverliği sayesinde çok keyifli bir gün geçirdik. Adrasan’a yolu düşen herkesin mutlaka deneyimlemesi gereken bir mekan.”

12. Arya Camping Glamping & Karavan

12. Arya Camping Glamping & Karavan

Konforu, gerekenler ve ilgileriyle sanki evinizdeymiş gibi hissedeceğiniz Arya Camping Adrasan’da çok tercih edilen bir başka kamp alanı. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Adrasan, Sahil Cd No:234/A, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05376617171

Instagram: @arya_camping

Ziyaretçi Yorumu: “Muhteşem doğasıyla tertemiz bir kamp alanı, wc duşlarda şofben sayesinde 24 saat sıcak su. Kadir bey ve ekibi şahane ilgili ortam tertemiz karavanlar için her şey kusursuzca düşünülmüş kısacası tereddütsüz konaklama yapabileceğiniz bir kamp alanı tüm ekibi tekrar teşekkür ederiz en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 🤗✌️.”

13. Adrasan Koreli Glamping

13. Adrasan Koreli Glamping

Sadece çantanızı alıp gideceğiniz Adrasan Koreli Glamping hizmet ve konum olarak kamp yapmaya neden daha önce gelmedim diyeceğiniz bir yer. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Adrasan, 7FV9+MG, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05397073669

Instagram: @adrasan.glamping

Ziyaretçi Yorumu: “Doğa içerisinde tertemiz, nezih, huzurlu bir mekan. Güler yüzlü işletmecisi İmran Hanım işletmede her şeyi düşünmüş. Tek kelimeyle mükemmel. Bundan sonra Adrasan'da gideceğim tek adres burası. 🤗 Ayrıca işletmeye ait yat turu  da bugüne kadar katıldığım en güzel yat turuydu. Her şey için teşekkürler ❤.”

Adrasan'la ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın