Görüş Bildir
Haberler
Pınar Gültekin'in Babası Kendisini Arayan CHP'li Vekilin Adını Açıkladı: "Bana 'Davadan Vazgeç' Dedi"

Pınar Gültekin'in Babası Kendisini Arayan CHP'li Vekilin Adını Açıkladı: "Bana 'Davadan Vazgeç' Dedi"

Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, davadan vazgeçmesi için kendisini arayan ismin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu iddia etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, CHP'li bir milletvekilinin kendisini arayarak 'davadan vazgeç' dediği iddiası hakkında açıklama yaptı.

Gültekin, kendisini arayan CHP'li milletvekilinin Süleyman Girgin olduğunu iddia ederek, telefonunda kayıtlı olan numarayı gösterdi. 

Gültekin, 'Taziye dileklerinde bulundu. Taziye dileklerinden sonra, 'Vazgeç, kamu davası devam ediyor' dedi' diye konuştu.

Sıddık Gültekin telefon konuşmasının 1.5-2 dakika sürdüğünü belirtti.

"Sizin kızınız olsa siz kabul eder misiniz?" 🎥

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Muğla'da üniversite son sınıf öğrencisi Pınar Gültekin 16 Temmuz’da kaybolmuş, cansız bedeni 5 gün sonra ormanlık alanda bulunmuştu.

Genç kızın, 32 yaşındaki Cemal Metin Avcı tarafından boğularak öldürüldüğü, cesedinin ise yakılarak üzerine beton dökülerek yok edilmeye çalışıldığı ortaya çıkmıştı. 

Cinayetin ardından katil zanlısı Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı tutuklanmıştı.

Hürriyet gazetesi yazarı Fatih Çekirge, ismini vermediği CHP Muğla Milletvekili'nin Sıddık Gültekin'i arayarak davadan vazgeçmesi talebinde bulunduğunu yazmıştı.

Girgin ne demişti?

Girgin ne demişti?

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin dün yaptığı açıklamada Sıddık Gültekin ile telefon görüşmesinde 'başsağlığı' dışında hiç bir konuda konuşma yapmadığını söylemişti.

Girgin, 'Altını çizerek söylüyorum ne dava içeriği ne de davaya yönelik bir telkinim asla ve asla olmamıştır' ifadelerini kullanmıştı. Girgin ayrıca HTS kayıtları ve danışmanlarıyla yaptığı konuşmaları da paylaşmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
199
64
42
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ersaglamnihat

CHP bu ara formunda. Tacizler, terorist guzellemeleri, davalara mudahele etmeye calismalar... Aferin aferin boyle devam edin kodumun iktidarsizlar partisi.

marine-offizier

degisen bir sey yok ki, hep böylelerdi, böyle olmayani zeten chp nin kapisina yaklastirmazlar..

colombian

eğer doğruysa istifa etmeli ve soruşturma açılmalıdır bence.

minik su böreği

Hangi kesim olduğu fark etmiyor, siyasetçilerin hepsi aynı lacivertten. Bunları o aileye söylerken hiç mi vicdanınız sızlamadı? Yazıklar olsun size.