Görüş Bildir
Haberler
Orta Yolu Bulma Yöntemi: Partnerinizin Cinsel Fantezileri Sizin İsteklerinize Uymuyorsa Ne Yapmalısınız?

Orta Yolu Bulma Yöntemi: Partnerinizin Cinsel Fantezileri Sizin İsteklerinize Uymuyorsa Ne Yapmalısınız?

Effy
20.06.2022 - 08:34

Partnerinizle ortak seks fantezileri paylaşmak hem cinsel hayatınız için iyidir hem de daha derin ve samimi bir iletişim kurmanızı sağlar. Ancak yatak odasında sizin için tuhaf olan veya yapmaya gönüllü olmadığınız bir fantezisi varsa, bunu partnerinize açıkça belirtmeniz gereklidir. İlişkide iki tarafın da istekli olmasının öneminin altını bir kez daha çizelim. Peki böyle bir durumda izlemeniz gereken adımlar neler? Sizler için anlattık. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Paylaştığı için teşekkür edin.

1. Paylaştığı için teşekkür edin.

Partnerinize sizinle fantezilerini paylaştığı için teşekkür etmeyi ihmal etmeyin, özellikle bir de utandırıcı olduğunu düşünüyorsa.

İsteklerimiz konusunda dürüst olmak oldukça cesaret ister ve partneriniz sizlere cinsel istekleri konusunda açık davranarak çok büyük bir atmış oluyor. Ancak eğer onun fantezisi size hiç de seksi gelmiyorsa, hiçbir aşağılama veya alay olmadan bunu ona açıklamanız gerekli. Size davranılmasını istediğiniz kibarlıkla kendi isteğinizi onlara anlatın.

2. Sorular sorun.

2. Sorular sorun.

Seks fantezilerini paylaşmak gerçek samimiyet ister ve bu noktada partnerinizi daha da yakından tanıma fırsatını yakalamış olursunuz! Sorabileceğiniz bazı sorular:

  • 'Bu benim de dahil olmamı istediğin bir fantezi mi, yoksa kendi başına keşfetmek için mi?'

  • 'Hangi seviyede bir katılım bekliyorsun benden?'

  • 'Bu fantezi kendini cinsel anlamda tatmin hissetmen için ne kadar önemli?'

  • 'Bu fantezini gerçekleştirmemek senin için nasıl bir deneyim olurdu?'

3. Niçin istemediğiniz sorusuna bir cevap bulun.

3. Niçin istemediğiniz sorusuna bir cevap bulun.

Partnerinizin fantezisinde yer almayı reddediyorsanız, niçin böyle hissettiğinize dair bir cevap bulun.

Bazı insanlar için yatak odasında dominant olmak zor olabilir ve eğer fantezi böyle bir şeyi gerektiriyorsa gerçekleştirmek istemeyebilirler. Siz de istememenize sebep olan gerekçenizi bulun ve bunu partnerinize açıklayın.

4. İlişkide bir sorun yaratıp yaratmayacağını konuşun.

4. İlişkide bir sorun yaratıp yaratmayacağını konuşun.

Bunun iki taraflı olduğunu unutmayın; bir taraf istiyor, diğer taraf istemiyor. Bazı fanteziler kişiye aşırı gelebilir ve kendini rahatsız hissedebilir.

Belki de tuhaf rollere büründüğünüz roleplay gibi fantezilerden hoşlanmıyorsunuz ve partnerinizin size bu öneri ile gelmesi sizi derinden rahatsız etti. Küçük bir konu gibi dursa da, bu konuda yaşadığınız uyuşmazlık sizleri artık farklı yollara yönelmeye itebilir. Partnerinizle bir sonraki adımınızın ne olacağı hakkında konuşun.

5. Orta yolu bulmaya çalışın.

5. Orta yolu bulmaya çalışın.

Partnerinizin fantezisini gerçekleştirmek yerine, ikiniz için de yeni ve heyecan verici başka şeyler deneyebilirsiniz.

Bu bir oyuncak veya film izlemek olabilir: Önemli olan ortak kararınız ile alarak denediğiniz bir şey olması. Belki de bu sayede birbirinizin sınırlarını birlikte keşfedebilir ve yeni hazlar deneyimleyebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
T.C. Mehmet

Ülkedeki ekonomik şartlar dikkate alındığında, kaç kişinin fantezi peşinde koştuğunu merak ediyorum. Bu bana düşmez ama çiftlerin her akşam farklı bir fantez... Devamını Gör

Elif Nazlı

Yapan da müzede sergiler gibi dışarıda sergiliyor.