Görüş Bildir
Haberler
Onedio ile Müzik Keşfi 5x5: Emre Nalbantoğlu & Fatih Erdemci

Onedio ile Müzik Keşfi 5x5: Emre Nalbantoğlu & Fatih Erdemci

Emre Nalbantoğlu & Fatih Erdemci

5x5'de sizler için çok fazla tanınmayan, çok fazla meşhur olmayan, belki sadece bir-iki şarkısını duyduğunuz 2 grup veya şarkıcıyı tanıtıyoruz. İçerikteki her grubun veya şarkıcının 5'er şarkısı ile birlikte kısa bilgiler sunuyoruz. 

Her yeni bir içerikte, yeni 2 şarkıcı veya grubu tanıtmaya devam edeceğiz. Sizler de önerilerinizle katkıda bulunabilirsiniz. 

Tabi ki bu iki grubu/şarkıcıyı karşılaştırma veya kapıştırma gibi bir durum söz konusu değil. Yeni müzikler ve yeni isimler dinlemek isteyenler için 5x5 sizlerle. Bu içeriğimizde ki konuklar Emre Nalbantoğlu ve Fatih Erdemci. Keyifli keşifler.

Emre Nalbantoğlu - Hadi Sev Beni

Şu anda Ankara'da yaşıyor. Geçen yıla kadar, yaklaşık altı yıl boyunca, özellikle Ankara olmak üzere yaşadığı şehirlerin neredeyse bütün iyi mekanlarında müzik yaptı ve çok iyi tepkiler aldı. Birkaç yıldır arkadaşlarının Türkçe sözlü Blues diye tarif ettiği kendi şarkılarını yapıyor.

Emre Nalbantoğlu - Kafamdaki Adamlar

Emre Nalbantoğlu ve Orkestrası Mart ayının başında bir araya gelmiş, bir buçuk aylık yoğun stüdyo provaları ve kendi bestelerinin düzenlemelerini tamamladıktan sonra Mirage Stüdyoları'nda ilk albümlerini kaydetmişlerdir.

Emre Nalbantoğlu - La N'olcak

Şarkılarında memleket meselelerinden, hatunlardan, sarhoşlardan ve delilerden bahsederler. Ayrıca konserlerinde blues şarkılara da yer vermektedirler.

Emre Nalbantoğlu - Sen Nerden Çıktın

Zeytinli Rock Festivalinde Alternatif Sahne'de sahneye çıkan ve kalabalığı coşturan Emre Nalbantoğlu, onu tanıyanların yanı sıra bir o kadar tanımayanlara kendisini sevdirdi. Festivalde harika bir performans sergileyen Emre Nalbantoğlu samimiyeti ile de çok kişinin kalbini kazandı. Tabi şarkılarıyla da. Aslında Emre Nalbantoğlu'nu tanıtmak için onu dinlemek ve izlemek yeterli olabilir. Çünkü o tam anlamıyla bir Deli ve Dede... 

Buradan kendisi ile yapılan söyleşiyi izleyebilirsiniz

Emre Nalbantoğlu - O

Daha fazla bilgiye ulaşmak için;

Fatih Erdemci - Ben Ölmeden Önce

Küçük bir çocukken müzik düşünmeye,lise yıllarında ise akustik gitar çalmaya başladı. Ve bu yıllarda birçok gece kulübünde sahne çalışmaları yaptı…

Fatih Erdemci - Suçum Değil

Müzik dünyasında büyük ilgi gören parçaya Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde,başarılı ışık oyunlarının kullanıldığı bir klip çekildi…

Fatih Erdemci - Yaşamak Zor

Bir parçasıyla 1998 yılında çok büyük bir başarıya imza atan Fatih Erdemci, daha sonra da 10 parçadan oluşan Yaşamak Zor adlı solo albümü ile sevenleriyle buluştu.

Fatih Erdemci - Yorgunum

Albümünün ilk klibi ise Hakan Yonat yönetmenliğinde Suçum Değil adlı parçaya çekilmiştir…

Fatih Erdemci - Son Umudum

Daha fazla bilgiye ulaşmak için;

Peki siz hangi şarkıcıyı daha çok beğendiniz?

Daha önceki içeriklerimiz;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?