Görüş Bildir
Haberler
Onedio ile Müzik Keşfi 5x5: Siya Siyabend & Deniz Demiröz

Onedio ile Müzik Keşfi 5x5: Siya Siyabend & Deniz Demiröz

Doğu Cem Gürcan
29.06.2015 - 23:21 Son Güncelleme: 01.08.2015 - 22:25

Siya Siyabend & Deniz Demiröz

5x5'de sizler için çok fazla tanınmayan, çok fazla meşhur olmayan, belki sadece bir-iki şarkısını duyduğunuz 2 grup veya şarkıcıyı tanıtıyoruz. İçerikteki her grubun veya şarkıcının 5'er şarkısı ile birlikte kısa bilgiler sunuyoruz. 

Her yeni bir içerikte, yeni 2 şarkıcı veya grubu tanıtmaya devam edeceğiz. Sizler de önerilerinizle katkıda bulunabilirsiniz. 

Tabi ki bu iki grubu/şarkıcıyı karşılaştırma veya kapıştırma gibi bir durum söz konusu değil. Yeni müzikler ve yeni isimler dinlemek isteyenler için 5x5 sizlerle. Bu içeriğimizdeki konuklar Siya Siyabend ve Deniz Demiröz. Keyifli keşifler.

Siya Siyabend - Can Evimden Vurdun

Siya siyabend grubu bugün hakan ö.-devrim ç.k.-murat t.erdem g.-cansun k.ile yoluna devam etmektedir, albüm çıkarmamıştır, pek çok demosu vardır.

Siya Siyabend - Hayyam

Sapına kadar amatör bir gruptur..aşk akıl ve can yolculuğudur..özgürleştirici hisler, düşgörüler sızdırır..

Siya Siyabend - Neden Bilmem

Facebook saylarında konumlarından şu şekilde bahsetmişlerdir;

Orada burada....Şeyh Bedrettinin kafası burada bedeni nerede sokak..hele hele mah. düzülenler aynı düzenler değişir caddesi..

Siya Siyabend - Bilmem Şu Dünyaya

'İnsanlığını aşağılama, kalplere kafalara nifak sokma, hor görme, yaşamaktan yaşatmayı anla birazda, Can'a, canlılara saygı göster, yaşama hakkına değer ver, paylaşmayı bil, zalim ve akılsız olma...' diyorlar

Siya Siyabend - Ağrı Dağından Uçtum

Daha fazla bilgiye ulaşmak için;

Deniz Demiröz - Hisset Beni

2000 – 2005 yılları arasında pek çok ünlü sanatçı ve grup ile sahne aldı. 2005 yılında Türk Rock Müziği soyağacının gövdesi olarak kabul edilen Bulutsuzluk Özlemi adlı grubun üyesi oldu.

Deniz Demiröz - Kamçıla Bebeğim

‘Her şey Yalanmış’ adlı ilk stüdyo albümü, Atlantis Müzik Yapım etiketiyle 2011 yılında yayınlanmıştır. Sanatçı Yavuz Çetin’den Yaşamak İstemem ve Bulutsuzluk Özlemi’nden Yine Düştük Yollara adlı eserleri yeniden yorumlayarak müzikseverlerin beğenisine sunmaktadır. Bu iki eserin haricindeki tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan albümünün Enstrümanları yine kendisi tarafından icra edilmiştir.

Deniz Demiröz - Rüya

Deniz Demiröz 2013 yılında ”Oyun Bitti” isimli Rock grubunu kurmuştur. Söz ve müziği kendisine ait olan ”Herkes Kolay Para Peşinde” ve ”Her Şey İki Dudak Arasında” adlı single çalışmalarını kliplendirerek Youtube kanalı üzerinden müzikseverlerin beğenisine sunmaktadır.

Deniz Demiröz - Aşığım Sana

Deniz Demiröz 2014 yılında söz ve müziği kendisine ait olan ”Hepimiz İyi Biliyoruz” adlı single çalışmasını ve ”Enstrümantal Gitar Solo” çalışmalarını kliplendirerek Youtube kanalı üzerinden müzikseverlerin beğenisine sunmaktadır.

Deniz Demiröz - Bazen

Daha fazla bilgiye ulaşmak için;

Peki siz hangi grubu/şarkıcıyı daha çok beğendiniz

Daha önceki içeriklerimiz;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0