Görüş Bildir
Haberler
Ön Sevişmeyi Vazgeçilmez Hale Getirmek İçin Yapmanız Gerekenleri 3 Adımda Anltıyoruz!

Ön Sevişmeyi Vazgeçilmez Hale Getirmek İçin Yapmanız Gerekenleri 3 Adımda Anltıyoruz!

Mila
11.11.2020 - 00:15

Ön sevişme, seksin vazgeçilmezidir. Ön sevişmeyi vazgeçilmez hale getirmek için yapmanız gerekenleri 3 adımda inceliyoruz..

Kaynak: https://medium.com/sexography/forepla...

1. Adım: Ön Sevişmeyi Zihinde Başlatın

Kadınlar erotizmden, erkekler ise pornodan hoşlanır ve tercih ederler. Neden? Çünkü erkekler gördüklerinden uyarılırken kadınlarda ise uyarılma ve ön sevişme ilk olarak zihinlerinde başlar. Peki kadınların zihinleri nasıl uyarılır? Hep beraber inceleyelim...

Partnerinize sinyal verin

Partnerinize sinyal verin

Ön sevişme yatak odasından çok daha önce başlamalıdır. Saatler öncesinden davranışlarınızla partnerinizi beklentiye sokmalı ve sinyalleri vermelisiniz. Gün boyunca seksi ve cilveli sesli mesajlar atabilirsiniz mesela veya partnerinizi arayıp o an onu düşündüğünüzü ve istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Bakışlarınız ve beden diliniz de çok şey ifade ediyor.

Evde beraberken onu istediğinizi hareketlerinizle gösterebilirsiniz. Ona baktığında dudaklarınızı ısırın mesela. Karşı tarafı duruma hazırlamanın bir başka yolu da, akşamları romantik bir film veya erotik bir film izlemeyi önermenizdir. Örneğin, Grinin Elli Tonu, Hayalet, Temel İçgüdüler, Bağla Beni!, Mavi En Sıcak Renktir, Beni Yumuşakça Öldürüyor gibi filmleri izleyerek evdeki atmosferi uygun hale getirebilirsiniz.

Partnerinize seksi çağrıştıracak şeyler yapın

Partnerinize seksi çağrıştıracak şeyler yapın

Partnerinizi zihnen bu duruma hazırlamanın başka bir yolu da ne istediğinizi ona söylemenizdir. Fikir konusunda kendinizi yetersiz hissediyorsanız, erotik kaynaklardan bilgi alabilirsiniz. İnternette kadınların yazdığı bir çok erotik hikaye var. Bulduğunuz hikaye veya yazıyı kendinize uyarlayarak partnerinize göndererek onun zihninde canlandırmasına yardımcı olabilirsiniz.

Partnerinize tüm bu yazdıklarınızı yaptığınızda nasıl hissedeceğini hayal etmesini sağlayın.

Unutmayın ki bir kadının orgazma giden yolu zihninden geçer! Son olarak da ona hayal gücünü kullanacağı ve onu istekli hale getirecek sorular sorabilirsiniz.

''Şu anda sana ne yapmamı istiyorsun?''

''Yanına gelmemi ister misin?'' gibi.

2. Adım: Fiziksel Ön Sevişme

Bir kadının ön sevişme sırasında uyarılan erojen bölgeleri vardır. İşte bu 6 bölge şunlardır: 1. dudakları, 2. klitorisi, 3. göğüsleri, 4. kulakları, 5. ense kısmı, (6) bacağının iç bölgesi. Bu 6 erojen bölgeden en az 3'ünü uyarmayı hedefleyin. Hadi hep beraber tek tek inceleyelim...

Dudakları

Dudakları

Partnerinizin dudaklarını öperek, yalarken, emerek ve ısırarak uyarın ve emin olun kısa süre içerisinde daha fazlasını isteyecektir.

Klitorisi

srv.onedio.com

Dilinizi, parmağınızı veya her ikisini aynı anda kullanarak klitorisi uyarabilirsiniz.

Göğüsleri

Kadınlar erkeklerin göğüsleri oldukça sevdiğini biliyoruz. Bu yüzden, erkekler kadınların sadece karşı tarafı etkilemek için göğüslerini sergilediklerini düşünür. Göğüsler, ön sevişmeyi oldukça erotik ve zevkli hale getirir.

Kulakları

Kadının kulaklarını yalamak, emmek ve öpmek istiyorsan küpesi varsa eğer dikkatli olman gerekebilir. Kadınlar kulaklarına fısıldamanızdan hoşlanırlar. Fısıldamanın, kadınların kafalarının içinde sırtlarından ve uzuvlarından aşağı akan karıncalanma hissini uyarma gücü vardır ve bu da zihni uyarır. Bu nedenle ASMR - Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi - kadınlar arasında bu kadar bilinen bir şeydir.

Fısıldadığınızda ne söyleyeceğinizi bilmiyorsanız, sadece hafifçe nefes vermeniz bile partnerinizin zihninin uyarılmasında yeterli olacaktır.

Fısıldayarak partnerinizin gevşemesine ve sekse istekli olması tetiklemiş olursunuz.

Ensesi

Ense, kafatasının boyun ile birleştiği yerde, başının arkasındaki alt saç çizgisidir. Ellerinizi kullanarak saçını nazikçe kaldırın ve ağzınızı boynuna doğru yaklaştırın. Sonra tüylerini diken diken etmek için yavaş bir şekilde nefes alın. Son olarak da onu çok istediğinizi belli etmek için saçını hafifçe çekin. Ayrıca ense bölgesine masaj yapmanız da durumu tetikleyecektir.

Bacağının iç kısmı

Bacağın iç kısmında birçok sinir ucu vardır ve dokunma, okşama ve yalamaya karşı oldukça hassastır. Eğer bunlardan birini yaparsan, partnerini gerçekten çok fazla etkilemiş olursun. Asla ısırmamaya dikkat et. Bu bölge çok hassas olduğu için eğer ısırırsan canı çok acır.

3. Adım: Seks için uygun ortam

3. Adım: Seks için uygun ortam

Son olarak, ön sevişme uygun ortama bağlıdır aslında. 'Bu da ne?' Diye

düşünüyor olabilirsiniz. Her şey atmosferi yaratmak ve partnerinizin 5 duyusunu harekete geçirmekle ilgili. Çoğu erkek ön sevişmede uygun ortam sağlamayı ihmal eder ama kadınlar için bu oldukça önemlidir.

Doğru atmosferi ayarlayın

Doğru atmosferi ayarlayın

Seks için doğru atmosferi hazırlamak hem bir ön sevişme tekniği hem de libidoyu geliştirmenin bir yoludur. Doğru atmosfer; yatak takımları, seks yaptığınız yerin düzeni, odanın kokusu, vb. ile ilgilidir. Eğer partnerinizi evinde olacaksanız eğer, güzel bir atmosfer için partnerinize beğendiğiniz bir yatak takımı veya koku hediye edebilirsiniz.

Çarşafları seçerken ipek veya satenden yapılmış leylak rengi çarşafları seçin.

Japonya'da Feng Shui üzerine çalışan kişiler, leylak renginin doğal olarak libidoyu artırdığını öne sürüyor. Mumlar için vanilya, misk veya sandal ağacı seçebilirsiniz. Bir Bluetooth hoparlörünüz varsa, yatak odasında hazırlayın. Doğru atmosferde ön sevişme yaşayabilmek için ayarlamanızı mutlaka yapın.

Arka plan müziği

Duygusal bir film izlerken arka planda duygusal bir müzik olmadığını hayal edin.. Müzik, omurgaya titreşim göndererek ve duyguları yoğunlaştırarak ruh halinin belirlenmesine yardımcı olur. Seks esnasında dinlemek için bir müzik listesi hazırlayın. Yumuşak şarkılarla başlayıp hızı yavaş yavaş artırabilirsiniz. Playlist’inizin sonuna da, seks sonrası sarıldığınız ve öpüştüğünüz esnada dinleyeceğiniz slow şarkılar ekleyebilirsiniz.

Afrodizyak Etkili Kokular

Kokular, ruh halinizi etkileyebilecek veya belirli anıları ve duyguları tetikleyebilecek güçlü uyaranlardır. Dr. Alan Hirch'e göre meyan kökü, erkekler ve kadınlar için cinsel açıdan uyarıcı bir koku. Ama önemli olan partnerinizi uyaracak kokuyu bulmanızdır. Ön sevişmeniz için afrodizyak etkili bir koku bulmak için farklı farklı yağlar ve kokulu mumlar deneyebilirsiniz.

Sıcak duş

Sıcak duş

1. Adımda söylediğimiz gibi, ön sevişme yatak odasından önce başlamalı. Sıcak bir duş ile başlamaya ne dersiniz peki? Mumlarla çevrili bir köpük banyosu hazırlayın ve partnerinizi içeri davet edin. Fazla romantik gelebilir belki ama inanın kadınlar için çok güzel ve özel bir sürpriz olacaktır. Mumları

koymak istemiyorsanız da duş fikrini bir düşünün derim. Yumuşak bir süngerle partnerinizin vücudunuza masaj yapabilirsiniz. Emin olun bayılacaktır.

Erotik masaj

Erotik masaj

Son olarak masaj ön sevişme için mükemmel bir yoldur. Vücudu ve zihni bir sonraki adımla uyumlu hale getirir. Biraz masaj yağı hazırlayın ve boynuna, omuzlarına, sırtına ve uyluklarına masaj yapın. Kalçasına, bacaklarına ve ayaklarına doğru ilerleyebilirsiniz. Ardından, sırtına dönmesini ve aşağıdan yukarıya doğru masaj yapın. Daha hafif bir dokunuşla başlayın ve yavaş yavaş daha sert masaj yapın. Sert masajı partnerinizin tepkisine göre değiştirebilir yada devam edebilirsiniz.

Aşağıdaki masaj türlerini uygulayabilirsiniz:

• Çok hafif dokunuş: parmak uçlarınızı, avuç içlerinizi ve ellerinizin arkasını kullanarak yapılır.

• Hafif kaşıma: partnerinizin uyluğunu, kalçasını, sırtını ve başını etrafını nazikçe kaşıyarak yapılır.

• Hafif ısırma: kulaklarını ve boynunu hafifçe ısırarak yapılır;

• Üfleme: Nefesinizi hafifçe ve nazikçe kulaklarının çevresine ve arkasına üfleyin. Kulaklarının etrafını çok yumuşak ve hafifçe öpün.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
30
22
9
8
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özgür

Böyle hesap etmeden doğaçlama olması taraftarıyım.

Yorumcu

Salonu da balkona katak mı? Daha ferha olur. 😂 Bunlar çok fazla aklımızda tutamayız editör. Direk sizinle cima etmek istiyorum desek olur mu? Veya hadi gel b... Devamını Gör