Görüş Bildir
Haberler
Okumadan Önce Muhakkak Ölmeniz Gereken 7 Kitap

Okumadan Önce Muhakkak Ölmeniz Gereken 7 Kitap

Abdullah Öztürk
11.02.2015 - 20:43 Son Güncelleme: 12.02.2015 - 01:26

1.

Ölmeden önce okumanız gereken kaç kitap olduğunu bilmiyorum fakat okumadan önce ölmenizin makbul sayılacağı birkaç kitaptan bahsetmek istiyorum sizlere. Elbette hiçbirinin okuyucu kitlesine bir kastım yok.

Kaynak: http://tevriye.com/okumadan-once-muha...
İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Elif Gibi Sevmek

2. Elif Gibi Sevmek

Hikmet Anıl Öztekin’e ait olan bu kitap başa gelen durumlara karşı elif gibi dimdik durabilmeyi öğütlüyor. Elif derken Arap alfabesindekinin kastedildiği aşikâr kapaktan da görülebileceği üzere

3. Allah De Ötesini Bırak

3. Allah De Ötesini Bırak

Hayata dair tasavvufi yorumlar içeren bu kitap Uğur Koşar tarafından kaleme alınmış. Yazar Allah’ın her şeyden haberdar olduğunu ve sonsuz tevekkülle ona karşı güven duymamız gerektiğini söylüyor.

4. Yaralı

4. Yaralı

Kahraman Tazeoğlu’nun yazmış olduğu bu kitap eski bir sevgilinin ardından yazılmış. Yazar sevgilisine serzenişte bulunuyor ve ona lanetler ediyor.

5. Bana İkimizi Anlat

5. Bana İkimizi Anlat

6. Fi

6. Fi

Akilah Azra Kohen isimli yazarın elinden çıkan Fi bir kişisel gelişim kitabı.  Kitap aynı zamanda aşk acısı, ihanet, potansiyelini gerçekleştirme gibi konuları bir potada eriterek okuyucusuna değişik bir deneyim sunmaya hazır görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Kapalı Gişe Yalnızlık

7. Kapalı Gişe Yalnızlık

Tek derdinin aşk olduğunu dile getiren Serkan Özel sunuyor bize bu kitabı. İsminden anlaşılacağı üzere bu kitap da aşkı ve beraberinde getirdiği sorunları dile getirmiş.

8. Sıcak Ayaz

8. Sıcak Ayaz

Bu kitap da 6. maddede bahsettiğimiz yazara ait. Önceki kitabınınki gibi bu kitabın ismi de şaşırtmıyor. İki karşıt sayılabilecek kelimeyi bir arada kullanarak bir şeylere atıfta bulunan Serkan Özel kapak resmi olarak da başlığın hakkını verecek bir motif kullanmış. İçeriği yukarıdaki kitapla aynı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın