Görüş Bildir
Haberler
Öfkeni ve Seks Hayatını Etkileyen Mars Burcunu Buluyoruz!

etiket Öfkeni ve Seks Hayatını Etkileyen Mars Burcunu Buluyoruz!

Doğduğumuz an Güneş'in bulduğu burç, bizim kendi burcumuz oluyor ve bilincimizi şekillendiriyor. Doğduğumuz an Mars'ın bulunduğu burç ise seks hayatımızı, motivasyonlarımızı ve öfkemizi...

Şimdi sen doğduğunda Mars'ın hangi burçta olduğunu tespit etmeye çalışacağız. Yani Mars burcunu bulacağız ve seks hayatında hangi burcun etkisinde olduğunu göreceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce öfkeni ölçmekle başlayalım... Öfken bir doğal afet olsa, en çok hangisine benzerdi?

2. Kendine bir araba seç...

3. Diyelim ki o gün geldi! Düşmanla çarpışmaya gidiyorsun. Yanına ne alacaksın?

4. Önüne çıkan engellerin, aniden peydah olan problemlerin karşısında tepkin ne olur?

5. Hangi sporla daha çok alakalısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bize dürüst ol... Genel anlamda ne kadar hırslısın? :)

7. Dünyanın en uzun yapılarından birini seç!

8. Savaş ile alakalı söylenen bu sözlerden hangisine en çok katılıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mars burcun Koç çıktı!

Öfkenden korkulur! Öfken yakıcı ve çok ani! Aşırı dobra ve net bir insansın, sinirlendiğinde bunu derhal tepkilerine yansıtıyorsun. Fakat bazen planlı ve sinsi davranman gereken yerlerde ise bunun zararını görüyorsun. Azıcık kontrollü olsan önünde kimse duramaz!

Cinsel enerjin ise aşırı yüksek. Domine etmeyi seviyorsun. Her eve lazımsın! :)

Mars burcun Boğa çıktı!

Sakinsin, ağır başlısın ve efendisin. Saygısızlık edene önce sabrediyorsun, sonra umursamamazlıktan geliyorsun, en sonunda ise patladığında tam anlamıyla karşındakine gününü gösteriyorsun.

Fazla sabırlı olman bazen insanların senin sınırlarını zorlama haddi bulmalarına sebep oluyor. O yüzden tepkilerini daha erken göstermeyi tercih edebilirsin.

Cinsel arzuların ise çok yüksek, lakin birazcık bencilsin :) Yatakta karşı tarafı da biraz düşünmelisin!

Mars burcun İkizler çıktı!

Sağın solun belli olmuyor; bazen canını sıkacak şeylere gülüp geçerken, bazen ise havadan nem kapıyor ve ani tepkiler veriyorsun. Genelde laflarınla ve zekanla insanları bezdirmeyi tercih ediyor; ilkel gibi fiziksel saldırılara girişmiyorsun.

Cinsel enerjin yüksek fakat fazla maymun iştahlısın! Pek çok insanla yüzeysel zevkler yaşamak yerine, tek bir insanla pek çok zevki tatmayı denemelisin! :)

Mars burcun Yengeç çıktı!

Pasif agresifsin! Duygularının incinmesinden çok korkuyorsun, bu yüzden de onları fedai gibi koruyorsun. Alınganlık yapıyor, havadan nem kapıyor ve bazen durumları fazla dramatize ediyorsun. Kavga çıkarmasan bile gerginlik yaratıyorsun. Buna bir çözüm bulmalı ve duygularını, özellikle de öfkeli tepkilerini göstermeyi öğrenmelisin.

Cinsel açıdan arzularını göstermeden önce duygularını ve bağlılığını hissetmen gerekiyor; güven senin için olmazsa olmazlardan biri!

Mars burcun Aslan çıktı!

Sana laf edecek insan anne karnında cesaret hapı içmiş, yürek yemiş olmalı! Tam bir delisin! Öfken bol olsa da kontrollü; ancak biri sana saygısızlık edince yahut sevdiklerine zarar verince saldırıya geçiyorsun. Onun dışında insanları motive eden ve eğlendiren bir yapın var. İçindeki ateş insanları yakmıyor, içlerini ısıtıyor ve ışık saçıyor!

Cinsel enerjin muazzam yüksek, fakat bazen egon zevklerinin önüne geçiyor. Buna dikkat etmelisin :)

Mars burcun Başak çıktı!

Seni şu dünyada en çok sinirlendiren şey ahlaksızlık ve salaklık! Eğitimsiz insanlara ve özellikle de eğitimli cahillere tahammül edemiyorsun. İnsanları sözlerinle yaralıyor, dövmekten beter ediyorsun. Öfken çoğu zaman içinde patlıyor. Bunu çeşitli sporlarla atmayı öğrenmelisin.

Cinsel anlamda ise biraz fazla pimpirikli ve ahlakçısın. Biraz gevşemeyi deneyebilirsin :)

Mars burcun Terazi çıktı!

Sen adeta bir sabır taşısın! Bazen öfkeyi ifade etmeyi, hakkını aramayı ve yumruğunu masaya vurmayı öğrenmelisin. Sürekli kendinden veriyor, fazlasıyla fedakarlık yapıyorsun. Böyle olmaz!

Cinsel anlamda oldukça iyisin fakat karşındakinin zevkini ve arzularını kendinin önüne koyuyorsun, daha dengeli davranmalı ve birazcık bencil olmalısın!

Mars burcun Akrep çıktı!

Seninle uğraşanın vay haline! Öfken kontrollü; fakat senin belirlediğin çizgi aşıldığında o kontrollü öfke son derece sınırsız ve acımasız bir hale geliyor! Ayrıca asla plansız davranmıyorsun; düşmanını mahvetmeden önce her ihtimali hesaplıyorsun. Senin karşında kimsenin şansı yok!

Ayrıca cinsel anlamda sonsuz arzuların ve libidon var. Seninle sevişmeyen, 'seks yaptım' demesin! :)

Mars burcun Yay çıktı!

Vizyon sahibi bir insansın, sinek vızıltılarına sinirlenmiyorsun. Fakaaaat, biri seni sinirlendirmeyi başarırsa, ona dünyanın kaç bucak olduğunu da fena şekilde gösteriyorsun. Öfkenin adeta sonu yok! Karşındaki insanı yok edene kadar durmuyorsun!

Cinsel anlamda da böylesin; dışarıdan kimseye ilgini belli etmesen de, doğru insanı bulduğunda aşkın ve zevkin sonuna kadar gidiyorsun. Abartılı ve uçlarda olmayı en iyi sen beceriyorsun :)

Mars burcun Oğlak çıktı!

İnatçı ve öfkelisin; bu kadar net! Kimsenin seninle ters düşmemesi lazım. Çünkü asla kafaya koyduğun plandan vazgeçemeyecek, yolunu yöntemini değiştirmeyecek ve pes etmeyeceksin. Öfken sağlam olduğu gibi, aynı zamanda da sürekli! Yıllarca bıkmadan usanmadan devam edebilirsin!

Cinsel anlamda da fenasın! Sert, güçlü ve aşırı tutkulusun. Aşklar seninle yaşanıyor! :)

Mars burcun Kova çıktı!

Sıradan insanların uyduruk problemleri ve ego çatışmaları senin için birer sinek vızıltısından ibaret... Lakin bazen senin de tepenin tası atıyor! Hele hele adaletsizliklere denk gelirsen! Öyle fevri ve atarlı giderli olabiliyorsun ki; insanlar buna şaşırıyor!

Cinsel anlamda da böylesin, farklı ve ani arzuların var! Hayatına giren insanları sürekli şaşırtıyorsun. Vazgeçilmesi ve unutulması zor bir insansın! :)

Mars burcun Balık çıktı!

Öfke sana göre bir şey değil. Zaten kin tutmayı da sevmezsin! Hırs dediğin de zaten bir çocukluk hastalığı! Lakin sana yanlış yapanlardan intikam alman gerektiğinde de en ağır psikolojik işkence yöntemlerini kullanmaktan çekinmiyorsun. Zira herkesin zayıflıklarını çok iyi biliyorsun!

Yatakta ise son derece cömertsin; karşındaki insanla adeta ruhunu birleştirircesine bir iletişim kuruyorsun. Seninle olmak başka bir boyuta çıkmak gibi! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
333
107
76
55
28
20
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Taha Erkoç

Mars burcum koç çıktı cidden çok ani ve çok sinirli bi insanım

KOVALA NEJDET

Mars kim köpek ki benim seks hayatıma yön verecek -.-

theravenwoman

Mars burcun Aslan çıktı!