Görüş Bildir
Haberler
Netiyi.Com - Ddos Korumalı Sunucu, Reseller ve Web Hosting

Netiyi.Com - Ddos Korumalı Sunucu, Reseller ve Web Hosting

Barış Ay
17.10.2014 - 21:42 Son Güncelleme: 22.10.2014 - 16:36

Netiyi.Com - Ddos Korumalı Sunucu, Reseller ve Web Hosting

Bir barındırma hizmeti satın alırken dikkat etmeniz gereken birçok önemli kriter bulunmaktadır. Bu kriterlerin bir kısmı yalnızca firma ile alakalıyken diğer kriterler de sizin yapacaklarınız ile alakalı olabilir. Firma ile ilgili kriterlerden başlayacak olursak eğer satın alacağınız hizmetin gerçek bir firma tarafından sağlandığından emin olmanız gerekir. Artık web hosting ve sunucu kiralama gibi işler eskiye oranla düşündüğümüzde çok daha düşük bütçeler ile gerçekleştirilebiliyor. Sonuç olarak da piyasa içerisinde birçok sözde firma türeyebiliyor. İşler düşündükleri gibi gitmediğinde de yasal olarak size karşı sorumlulukları olmadığı için kolaylıkla dükkanlarını kapatıp hayatlarında hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam edebiliyorlar. Bu nedenle daima satın alacağınız hizmetin size bir kişi tarafından değil firma tarafından sağlandığından emin olun.

Diğer en önemli kriter ise hizmet ile ilgili olandır. Şayet birçok siteniz varsa, o halde sizin barındırma hizmetinizi reseller bayi hosting veya kiralık sunucu seçeneklerinden faydalanarak çözüme ulaştırmanız çok daha akla yatkın bir mantık olacaktır. Özellikle web sayfanızın çok ziyaretçisi varsa veya çok yüksek işlemci kullanımına ihtiyaç duyan bir servis kullanıyorsanız o zaman zaten yalnızca bir web hosting hizmeti sizin ihtiyaçlarınızı karşılamada yetersiz kalacaktır. İhtiyaçlarınızı en iyi şekilde belirlemek ve buna göre barındırma hizmeti satın almak son derece önemli bir konudur.

Diğer önemli bir konu ise güvenliktir. Tüm emeklerinizi bir gün sonra internette paylaşılmış şekilde görmek sanırım sizi çok kızdırır? O halde mutlaka ddos ve botnet korumalı sunucu kiralamanız veya barındırma hizmetinizi ddos ve botnet korumalı sunucudan sağlamalısınız. Böylece olası güvenlik sorunlarında sizin sadece arkanıza yaslanmanız yeterli olabilir. Verileriniz için korkmanıza ise gerek kalmaz.

 Kurumsal Bilgilerimiz;

Şirket Ünvanı : Netiyi Telekomünikasyon İnt. Bil. Hiz. Tic. San. Ltd. Şti.

Vergi Dairesi : Amasya VD.

Vergi Numarası : 6310670269İletişim Bilgilerimiz;

Firma Adresi: Dere Mah. Kocacık Çarşısı Cavit Öztürk Cad. Kat:2 No:4 Merkez / Amasya

E-Posta: info@netiyi.com

Web Site: http://www.netiyi.com

Telefon: 0850 455 12 94 pbx

Kaynak: https://www.netiyi.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın