Görüş Bildir
Haberler
Netflix'in Yeni Kore Draması 'Beef'i İzleyip Bitirenlerin Çok Seveceği Diziler

Netflix'in Yeni Kore Draması 'Beef'i İzleyip Bitirenlerin Çok Seveceği Diziler

Netflix'in yeni dizisi 'Beef', Rotten Tomatoes skoruyla dikkat çekiyor çünkü neredeyse tam puan aldı. Bazı eleştirmenler, Netflix'in 'Squid Game'den bu yana en iyi yeni dizisinin' Beef olduğunu söylüyor. Steven Yong ve Ali Wong'u bir araya getiren dizi bir trafik kazası olayına karışan iki yabancının hikayesini anlatıyor. 

Rotten Tomatoes skoru neredeyse mükemmel olan 'Beef' dizisini sevenlerin izlemekten keyif alacağı dizileri listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. The Chair (2021)

15. The Chair (2021)

IMDb: 7.2

Özet: The Chair, prestijli Pembroke Üniversitesi'ne İngilizce Bölüm Başkanı olarak atanan Dr. Ji-Yoon Kim'in hikayesini konu ediyor. Bu bölüme gelen ilk kadın ve siyahi olan Ji-Yoon Kim, bu süreçte bir dizi zorlukla karşılaşır.

Oyuncular: Sandra Oh, Jay Duplass, Holland Taylor

Yönetmen: Daniel Gray Longino

14. Wolf Like Me (2022 - )

14. Wolf Like Me (2022 - )

IMDb: 7.3

Özet: Duygusal bir enkazsa olan Gary, karısının ölümünden beri kızının geçimini sağlamak için mücadele etmektedir. Mary'nin ise kimseyle paylaşamayacağı bir sırrı vardır. Evren Gary ve Mary'yi bir nedenden dolayı bir araya getirir. Onların yapması gereken tek şey, işaretleri takip etmeye devam etmektir.

Oyuncular: Isla Fisher, Josh Gad, Ariel Donoghue

Yönetmen: Abe Forsythe

13. Homecoming (2018-2020)

13. Homecoming (2018-2020)

IMDb: 7.4

Özet: Gizli bir devlet tesisinde çalışan insanların hayatının ve tesiste yaşananların anlatılacağı Homecoming dizisinde; Julia Roberts sosyal hizmet görevlisi Heidi’yi, Bobby Cannavale hırslı patron Colin Belfast’i, Stephan James ise sivil hayata dönmeye çalışan bir asker olan Walter Cruz karakterini canlandıracak. Mr. Robot dizisinin yaratıcısı Sam Esmail'in hazırladığı psikolojik gerilim türündeki yapımın senaryosunu podcast’in yaratıcıları Eli Horowitz ve Micah Bloomberg kaleme alıyor. Dizi dünya çapında yalnızca Amazon Prime Video platformunda izleyiciyle buluşacak.

Oyuncular: Julia Roberts, Bobby Cannavale, Stephan James

Yönetmen: Jon Watts

12. True Story (2021)

12. True Story (2021)

IMDb: 7.4

Özet: Dünyaca ünlü bir komedyen olan Kid, memleketi Philadelphia'da tura çıkar ve bu vesileyle ağabeyi Carlton’ıu ziyaret eder. İki kardeşin dışarı çıktığı gece yaşananlar, Kid’i kariyerini ve hayatında inşa ettiği her şeyi kaybetme durumuyla karşı karşıya getirir.

Oyuncular: Kevin Hart, Wesley Snipes, Theo Rossi

Yönetmen: Rupert Goold

11. The Letdown (2017-2019)

11. The Letdown (2017-2019)

IMDb: 7.5

Özet: Yeni anne olan Audrey oldukça zor zamanlar geçirir. Audrey, teoride basit olacağını düşündüğü anneliğin uygulamada pek de kolay olmadığını görür. Üstelik kariyerine odaklanmış kocası ve takıntılı annesi işleri daha da güçleştirir. Audrey, çareyi kendisi gibi yeni ebeveyn olmuş ve bununla başa çıkmakta zorlanan insanların olduğu bir ebeveyn destek gurubuna katılmakta bulur.

Oyuncular: Xana Tang, Alison Bell, Duncan Fellows

Yönetmen: Alison Bell

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. I Am Not Okay With This (2020)

10. I Am Not Okay With This (2020)

IMDb: 7.5

Özet: I Am Not Okay With This, telekinetik güçlere sahip olan bir gencin yaşamına odaklanıyor. 15 yaşında Sydney, telekinetik güçlere sahip olan bir gençtir. Lise öğrencisi olan Sydney, bir yandan yeni yeni ortaya çıkan güçlerini keşfetmeye çalışırken bir yandan da hayatını yoluna koymak için çabalar. Lise hayatının, alevli ilişkilerin ve cinselliğin zorlu yollarında ilerleyen Sydney, bu süreçte birbirinden farklı maceralara sürüklenir.

Oyuncular: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Sofia Bryant

Yönetmen: Jonathan Entwistle

9. The Night Agent (2023 - )

9. The Night Agent (2023 - )

IMDb: 7.6

Özet: Peter Sutherland, Beyaz Saray'ın bodrum katında, geceye kadar hiç çalmayan bir telefonla çalışan düşük seviyeli bir FBI Ajanıdır. Ancak beklenmedik bir anda kendisini büyük bir komplonun içinde bulan Peter, ulusu kurtarmak için ABD hükümetinin en üst düzeylerinde faaliyet gösteren bir Rus köstebeği durdurmak için bir insan avına çıkar.

Oyuncular: Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau

Yönetmen: Seth Gordon, Guy Ferland

8. Lodge 49 (2018-2019)

8. Lodge 49 (2018-2019)

IMDb: 7.6

Özet: Babasını kaybetmesinin ardından hayatın anlamını sorgulamaya başlayan tembel sörfçü Dud, bir kardeşlik kulübüne katılır ve burada tanıştığı insanların hissettirdikleri ile birlikte yaşadıklarını sorgulamaya başlar.

Oyuncular: Wyatt Russell, Brent Jennings, Sonya Cassidy

Yönetmen: Jim Gavin

7. Red Oaks (2014-2017)

7. Red Oaks (2014-2017)

IMDb: 7.9

Özet: 1985 yazında geçen dizide Üniversiteye girmeden önceki son yazında New Jersey'de bir tenis kulübünde çalışmaya başlayan David'in hikayesi anlatılıyor. Burada geçirdiği zaman süresince tanıştığı insanların kafası zaten karışık olan David'e verecek tavsiyeleri çoktur. Babası David'in muhasebeci olamsı ister ancak onun kafası o kadar da net değildir. Aşk hayatında da istediklerini elde ediyor gibi görünen David'in kafasını karıştıracak birileri karşısına çıkacaktır.

Oyuncular: Craig Roberts, Jennifer Grey, Ennis Esmer

Yönetmen: Joe Gangemi

6. Lilyhammer (2012-2014)

6. Lilyhammer (2012-2014)

IMDb: 7.9

Özet: New York yeraltı dünyasına hükmeden İtalyan mafya babası Frank Tagliano, yakayı ele verince polisle iş birliği yapar ve tanık koruma programından yararlanır. 1994 Kış Olimpiyatları’nı izledikten sonra Norveç'in Lilyhammer kasabasına yerleşme kararı alır fakat Amerika’da korkulan ve saygı duyulan biri olan Frank’in sıradan bir göçmen hayatı sürdürmesi pek kolay gözükmemektedir.

Oyuncular: Trond Fausa Aurvaag, Fridtjov Såheim, Greg Canestrari

Yönetmen: Geir Henning Hopland

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Dead To Me (2019-2022)

5. Dead To Me (2019-2022)

IMDb: 8.0

Özet: Dead to Me, Jen adındaki genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Tuhaf bir mizah anlayışına ve öfke sorunlarına sahip bir kadın olan Jen, genç yaşında dul kalan bir kadındır. Jen’in kocası cinayete kurban gitmiştir. Kocasının acısını atlatamayan Jen’in hayatı kendisinden tamamen farklı bir karaktere sahip olan özgür ruhlu bir kadın olan bir kadın ile tanıştığında bambaşka bir hal alır. İkisi arasında güçlü bir arkadaşlık filizlendiğinde Jen’in yaşamında köklü değişiklikler meydana gelir. Liz Feldman, Will Ferrell ve Adam McKay’in imzasını taşıyan Dead to Me’nin başrolünde Bad Moms ve Anchorman serilerinden tanıdığımız Christina Applegate yer alıyor. Kara komedi türündeki on bölümden oluşan dizinini senaryosunu showrunner koltuğundaki Liz Feldman kaleme alıyor.

Oyuncular: Christina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden

Yönetmen: Liz Feldman

4. Lucifer (2016-2021)

4. Lucifer (2016-2021)

IMDb: 8.1

Özet: “Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Neil Gaiman tarafından yaratılan Lucifer, Sandman isimli serinin yardımcı karakterlerinden biriydi ve daha sonra kendi çizgi romanına kavuştu. Çizgi romanlarda, karakter Lux isimli bir barı işletiyor.

Oyuncular: Tom Ellis, Lauren German, D.B. Woodside

Yönetmen: Tom Kapinos

3. Wednesday (2022 - )

3. Wednesday (2022 - )

IMDb: 8.1

Özet: Wednesday'in ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözme girişimleri dizinin odak noktalarını oluşturacak. Komediyle korkuyu birbirine karıştıracak olan Wednesday, Nevermore  Akademisi'nde geçecek. Wednesday, yeteneklerini bu akademide geliştirmeye çalışacaktır. Ama onunla birlikte aynı okulu paylaşan ergen kızların olması ortalığı karıştıracaktır.

Oyuncular: Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome

Yönetmen: Barry Sonnefeld

2. Undone (2019 - )

2. Undone (2019 - )

IMDb: 8.2

Özet: Undone, neredeyse ölümüne neden olabilecek bir trafik kazasının arından zamanla bir fark bir bağlantısının olduğunu fark eden bir kadının hikayesini konu ediyor. Alma adındaki kadın, geçirdiği kazanın ardından kendisi ile ilgili bir şey keşfeder. Zamanla arasında farklı bir bağ olduğunu anlayan Alma, bu yeteneğini babasının ölümündeki gizemi ortaya çıkarmak için kullanmaya karar verir.

Oyuncular: Rosa Salazar, Siddharth Dhananjay, Bob Odenkirk

Yönetmen: Hisko Halsing

1. Better Call Saul (2015-2022)

1. Better Call Saul (2015-2022)

IMDb: 8.9

Özet: Breaking Bad, Bryan Cranston (Malcolm In The Middle) başrollü bir kült suç dizisi olmaktan, son on yılın en beğenilen dizilerinden biri haline geldi. Gösteri, yaklaşmakta olan ölümü öğrendikten sonra eski öğrencisi Jesse (Aaron Paul) ile ailesine para kazanmak için meth pişirmeye karar veren hafif huylu bir öğretmen olan Walter White'ı izledi.

Oyuncular: Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito

Yönetmen: George Vincent

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın