Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Young Pope'tan The X-Files'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Young Pope'tan The X-Files'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
31.08.2022 - 10:16

Korku dizileri, romantik diziler, komedi dizileri ve animasyon diziler gibi pek çok türden dizilere yer verdiğimiz listemizin yenisi hazır!

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni dizi listesiyle baş başa bırakıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Unbreakable Kimmy Schmidt (2015-2019)

Unbreakable Kimmy Schmidt (2015-2019)

Özet: Unbreakable Kimmy Schmidt, 15 yıl boyunca sıkı sıkıya bağlı olduğu tarikattan kurtulup kendine New York'ta yeni bir sayfa açmaya çalışan Kimmy'nin yaşadıklarını takip ediyor.

Oyuncular: Ellie Kemper, Jane Krakowski, Tituss Burgess

Yaratıcılar: Robert Carlock, Tina Fey

Superstore (2015-2021)

Superstore (2015-2021)

Özet: Superstore, son derece eğlenceli bir komedi dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Konusu ise şöyle: Bir mega market çalışanları aile sıcaklığındaki iş ortamlarında; müşterilerle aralarında gerçekleşen zorlu pazarlıklarla, mağazada kaybolan çocuklarla, çalınan eşyalarla, soygunlarla ve akla gelmeyecek yüzlerce problemle uğraşmak zorunda kalır.

Oyuncular: Ben Feldman, America Ferrera, Lauren Ash

Yaratıcı: Justin Spitzer

Zoey's Extraordinary Playlist (2020-2021)

Zoey's Extraordinary Playlist (2020-2021)

Özet: Müzikal-komedi türünde işlenen dizi, bilgisayar programcısı olan Zoey'yi takip ediyor. Zoey, bilgisayar programcısı olan genç bir kadındır. Babası nörolojik bir hastalıktan mustarip olan Zoey, birkaç gün boyunca geçmeyen bir baş ağrısı yaşadıktan sonra MRI taramasına girmeye karar verir. Taramaya giren Zoey'i bu sırada pop müzik dinletilir. Pop müzik dinlemekten hiç hoşlanmayan Zoey, kendisine dinlettirilen müzikten kurtulmak isterken deprem meydana gelir. Apar topar taramadan çıkan genç kadın bu andan itibaren anlam veremediği bir olayla karşı karşıya kalır. Çevresindeki insanların isteklerini, düşüncelerini ve arzularını şarkılar eşliğinde duymaya başlayan Zoey, başlarda akıl sağlığında bir sorun olduğunu düşünse de bir süre sonra bu durumu bir şans olarak görmeye başlar.

Oyuncular: Jane Levy, Skylar Astin, Alex Newell

Yaratıcı: Austin Winsberg

Turn Up Charlie (2019)

Turn Up Charlie (2019)

Özet: Idris Elba'nın hem yaratıcısı hem de başrolü olduğu dizi, DJ Charlie'yi takip ediyor. Kariyer anlamında zor bir dönemden geçen bir DJ olan Charlie, ne iş hayatında ne de özel hayatında dikiş tutturabilmiştir. En yakın arkadaşının ricası üzerine, arkadaşının son derece yaramaz 11 yaşındaki çocuğuna dadılık yapmak zorunda kalan Charlie, aynı zamanda kariyerini de yeniden inşa etmeye çalışacaktır.

Oyuncular: Idris Elba, Frankie Hervey, Piper Perabo

Yaratıcı: Idris Elba

İçeriğin Devamı Aşağıda

Insecure (2016-2021)

Insecure (2016-2021)

Özet: Dizi, Afro-Amerikan bir kadının ırkçılık mücadelesini, sıra dışı deneyimlerini ve müstehcen sıkıntılarını konu ediniyor. Dizide Rolling Stone’un Amerika’nın en komik 23 insanından biri olarak seçtiği YouTube yıldızı Issa Rae; iki siyahi kadının ırkçılık karşısında yaşadıklarını komik bir dille anlatacak. 

Oyuncular: Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis

Yaratıcılar: Issa Rae, Larry Wilmore

Schmigadoon! (2021-)

Schmigadoon! (2021-)

Özet: Müzikal-komedi türündeki dizi, sırt çantasıyla seyahat eden bir çiftin, herkesin klasik bir müzikaldeymiş gibi davrandığı büyülü bir kasabayı keşfini takip ediyor.

Oyuncular: Keegan-Michael Key, Cecily Strong, Fred Armisen

Yaratıcılar: Ken Daurio, Cinco Paul

The Chestnut Man (2021-)

The Chestnut Man (2021-)

Özet: Kopenhag'daki bir parkta genç bir kadına ait ceset bulunur. Olay yerine gelen ekipler, cinayet mahallinde ilginç bir detay keşfederler. Şehirde arka arkaya yaşanan diğer cinayetlerde de hep aynı detayın göze çarpması, cinayetlerin bir seri katil tarafından işlendiğini gösterir. Dedektif Naia Thulin ve yeni ortağı Mark Hess davayı çözebilecek midir?

Oyuncular: David Dencik, Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard

Yaratıcılar: Dorte Warnøe Høgh, David Sandreuter, Mikkel Serup

The X-Files (1993-2018)

The X-Files (1993-2018)

Özet: Tüm zamanların en sevilen polisiye dizilerinden The X Files, birbirine taban tabana zıt iki dedektifi takip ediyor. Biri inançlı diğeri ise şüpheci olan FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully gizli güçlerin tüm engellerine rağmen garip ve açıklanmayan olayları araştırıyor. Chris Carter’in yaratıcısı olduğu seride her bölümde ayrı bir dosya ele alınıyor.

Oyuncular: Gillian Anderson, David Duchovny, Mitch Pileggi

Yaratıcı: Chris Carter

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Young Pope (2016)

The Young Pope (2016)

Özet: Paolo Sorrentino'nun ellerinden çıkan dizide başrole Jude Law hayat veriyor. The Young Pope, muhafazakar kimliğiyle ve yoksullara karşı merhametiyle ön plana çıkan, çatışmalarla ve karışıklıklarla dolu Amerikalı bir papanın hikayesini merkezine alıyor.

Oyuncular: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando

Yaratıcı: Paolo Sorrentino

Donde Hubo Fuego (2022-)

Donde Hubo Fuego (2022-)

Özet: Kardeşinin cinayetine ilişkin ipuçları Pancho'yu bir itfaiyeye götürür. Daha fazla araştırma yapmak için ekibe katılan Pancho, burada romantizmi, ailesini ve katili bulur.

Oyuncular: David DeSantos, Eduardo Capetillo, Itatí Cantoral

Yaratıcı: José Ignacio Valenzuela

Doom Patrol (2019-)

Doom Patrol (2019-)

Özet: Doom Patrol idealist ve çılgın bir bilim insanıyla bir grup süper kahramanın maceralarını odağına alıyor. Doom Patrol’ün her bir üyesi onlara insanüstü yetenekler kazandıran korkunç kazalar geçirdi. Ancak bu kazalar çeşitli yaralar ve görüntü bozukluklarına da neden oldu. Çeşitli eziyetlere maruz kalan, travma yaşayan bu ekip, Şef sayesinde bir araya gelir. Onlar artık yaşanan tuhaf olayları araştırmak ve dünyayı korumak için zorlu bir mücadeleye atılır. Titans’ın ardından yaşananların ekrana taşınacağı yapımın kadrosunda Brendan Fraser (Robotman), April Bowlby (Elasti-Woman), Diane Guerrero (Crazy Jane), Timothy Dalton (Dr. Niles Caulder), Joivan Wade (Cyborg) ve Alan Tudyk (Mr. Nobody) gibi isimler yer alıyor.

Oyuncular: Diane Guerrero, April Bowlby, Joivan Wade

Yaratıcı: Jeremy Carver

İçeriğin Devamı Aşağıda

Truth Seekers (2020)

Truth Seekers (2020)

Özet: Üç kişiden oluşan bir paranormal araştırma ekibinin maceralarını takip eden dizi bir korku komedisi. Dizinin her bölümünde ise farklı bir paranormal olayı merkeze alıyor.

Oyuncular: Nick Frost, Malcolm McDowell, Samson Kayo

Yaratıcılar: Nick Frost, Simon Pegg

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

The Chestnut Man (2021-) güzeldi listede favorim The X Files.