Görüş Bildir
Haberler
2022'nin En İyi Dizileri! 2022 Yılında İzleyenlerin Dikkatini Çeken En Sağlam Diziler

2022'nin En İyi Dizileri! 2022 Yılında İzleyenlerin Dikkatini Çeken En Sağlam Diziler

Rana Önder
02.07.2022 - 13:26 Son Güncelleme: 28.11.2022 - 15:43

2022 yılının birçok dizi yayınlandı ve şimdiden bazı diziler 2022'nin en iyi dizileri arasında yerini aldı bile. 2022'nin yılında hem merakla beklenen dizilerin yeni sezonlarının gelmesi hem de yeni diziler yayınlanması bakımından oldukça verimli bir yıl oldu.

İçeresinde; Kuş Uçuşu, Erşan Kuneri ve Uysallar gibi yerli yapımlar olmasının yanı sıra Severance, Clark, Heartstopper ve Inventing Anna gibi yabancı yapımlarında bulunduğu 2022’nin en iyi dizilerinin bulunduğu listeye göz atabilirsiniz. İyi Seyirler.🎬📺

İçeriğin Devamı Aşağıda

38. Bel-Air (2022)

38. Bel-Air (2022)

IMDb: 6.0 

Peacock'un günümüz Amerika'sında geçen yeni, bir saatlik drama dizisi 'Bel-Air', sevilen sitcom 'The Fresh Prince of Bel-Air'i Will'in Batı Philadelphia sokaklarındaki karmaşık yolculuğuna yeni ve dramatik bir bakışla yeniden canlandırıyor. Batı Philadelphia sokaklarından Los Angeles'ın en zengin banliyölerinden birinde akrabalarıyla birlikte yaşamak için taşındığında hayatı değişen gencin konu edinildiği bir dizidir.

Yönetmen: Nick Copus , Dale Stern , Ava Berkofsky , Matthew A. Cherry , Aurora Guerrero , Carl Seaton , Tasha Smith

Oyuncular: Jabari Banks, Cassandra Freeman, Jimmy Akingbola

37. In From The Cold (2022)

37. In From The Cold (2022)

IMDb: 6.2 

New Jersey banliyösünde bekar bir annenin hayatı, CIA onu tutuklayıp bir seçim yapmaya zorladığında alt üst olur. İyi eğitimli, biyo-mühendislik yapan  bir Rus ajanı olarak uzun süredir gömülü olan geçmişiyle yüzleşmesi ve Rusya'nın yeraltı uyuşturucu dünyasının konu edinildiği bir dizidir. 

Yönetmen: Adam Glass

Oyuncular: Margarita Levieva, Ivanna Sakhno, Lydia Fleming

36. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022)

36. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022)

IMDb: 6.3 

Yakışıklı bir komşu sokağın karşısına taşındığında, kalbi kırık bir kadın olan ve her günü aynı olan Anna, sonunda hayatının daha iyiye gidebileceğini düşür ancak korkunç bir cinayete tanık olmasıyla birlikte hayatının monotonluğu hiç istemediği bir biçimde bozulur.

Yönetmen: Rachel Ramras, Hugh Davidson, Larry Dorf

Oyuncular: Kristen Bell, Tom Riley, Michael Ealy

35. Pieces of Her (2022– )

35. Pieces of Her (2022– )

IMDb: 6.3 

Cumartesi öğleden sonra annesiyle alışveriş merkezine yaptığı bir gezi aniden şiddete dönüştüğünde, başıboş bir genç kadının annesiyle ilgili algısı sonsuza dek değişir. Annesinin geçmişinden figürler yeniden su yüzüne çıkmaya başlayınca, kaçmak zorunda kalır ve bu yolculukta annesinin önceki kimliğinin gerçeklerini bir araya getirmeye başlar ve çocukluğunun sırlarını ortaya çıkarır. Genç bir kadının uğradığı şiddetin ardından annesinin karanlık geçmişi hakkında bilgi sahibi olmasını konu edinen bir dizidir. 

Yönetmen: Charlotte Stoudt

Oyuncular: Toni Collette, Bella Heathcote, Jessica Barden

34. Kuş Uçuşu (2022)

34. Kuş Uçuşu (2022)

IMDb: 6.3 

Temelinde X ve Y kuşakalrının çatışmasını işleyen bu dizide Aslı ünlü haber spikeri Lale'nin büyük bir hayranıdır ve onun gibi olmak ister. Ancak aslı Lale gibi olmak istediğini sanarken aslına Lale'nin ta kendisi olmayı hedefler. Onun arkadaşlarını, onun evini, onun işini ister. Haber spikeri olmak için aşamalardan geçmek yerine kuş uçuşu bir şekilde o makama gelmek ister ve bunun için de her türlü yola başvurur. 

Yönetmen: Meriç Acemi

Oyuncular: Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner, Burak Yamantürk

İçeriğin Devamı Aşağıda

33. The Essex Serpent (2022)

33. The Essex Serpent (2022)

IMDb: 6.4 

Essex Yılanı, kötü niyetli bir evlilikten serbest bırakılan ve Victoria dönemi Londra'sından Essex'teki küçük Aldwinter köyüne taşınan ve yeni dul kalan Cora'nın Essex Yılanı olarak bilinen efsanevi bir yaratığın bölgeye geri döndüğüne dair yerel bir batıl inancın ilgisini çekmesiyle gelişen olaylar konu edinilir.

Yönetmen: Anna Symon

Oyuncular: Claire Danes, Tom Hiddleston, Frank Dillane

32. Pálpito (2022)

32. Pálpito (2022)

IMDb: 6.4 

Simon'un karısı organ mafyaları tarafından kaçırılıp öldürülür. Eşini zengin bir iş adamının müstakbel karısı için kaçıran organ mafyaları Simon'ın eşinin kalbini Camilla'ya naklederler. Simon ise eşine bunu yapanlardan intikam almak için bir yola koyulur ve bu yolda Camilla ile birbirlerine aşık olurlar. 

Yönetmen: Camilo Vega

Oyuncular: Ana Lucía Domínguez, Michel Brown, Sebastian Martínez, Margarita Muñoz, Valeria Emiliani

31. Jimmy Savile: A British Horror Story (2022)

31. Jimmy Savile: A British Horror Story (2022)

IMDb: 6.7 

Jimmy Saville, çok sevilen bir televizyon kişiliğidir ancak ölümünden sonra aslında dışarıdan gözüktüğü gibi olmadığı açığa çıkar. Sunucunun 40 yıl boyunca halkı nasıl kandırdığı video ve röportajlarla birlikte anlatılır. Birçok yaş grubundan pek çok kişiye tacizde ve cinsel saldırıda bulunan sunucunun aslında kim olduğuna dair olan bir belgesel dizidir. 

Yönetmen: Rowan Deacon

Oyuncular: Roger Ordish, Mark Lawson, Meirion Jones

30. Erşan Kuneri (2022)

30. Erşan Kuneri (2022)

IMDb: 6.7 

Erşan Kuneri 1970'lerde erotik sinemalar çekerek bir ün yakalayan birisidir ve artık bu ünden kurtulup başka filmler çekmek ister. Erşan Kuneri sektörden tanıdığı arkadaşlarıyla birlikte farklı türlerde filmler çekmeye karar verir ve arkadaşlarıyla birlikte farklı türlerde filmler çeker. 

Yönetmen: Cem Yılmaz

Oyuncular: Ezgi Mola, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Cem Yılmaz, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu

29. Inventing Anna (2022)

29. Inventing Anna (2022)

IMDb: 6.8 

Gerçek hayattan uyarlanan bir dizidir. Hırslı bir gazeteci Anna'nın bir dolandırıcı olduğunu düşünür ve suçunu açığa çıkarmak için yola koyulur. Anna bir Instagram ünlüsüdür ve New York sosyetesinin içine girip insanların parasını çalmıştır. Gazeteci de hem Anna'nın dolandırıcı olduğunu kanıtlamaya hem de aslında kim olduğunu öğrenmeyi hedefler. 

Yönetmen: Shonda Rhimes

Oyuncular: Anna Chlumsky, Julia Garner, Arian Moayed

İçeriğin Devamı Aşağıda

28. Bir Skandalın Anatomisi (2022)

28. Bir Skandalın Anatomisi (2022)

IMDb: 7.0 

James Whitehouse karısı ile birlikte mutlu bir aile tablosuna sahip olan bir bakandır. Bir gün bakan bir tecavüz ile anılır ve bu skandal mutlu aile tablosunun perde arkasının açığa çıkmasına neden olur. Bakanın eşi James'e güvenir ve tecavüz ettiğine inanmaz. Davanın savcısı ise suçu  bakanın işlediğine emindir ve bu yüzden de Lames'in peşine düşerek skandalın perde arkasını aktarmayı hedefler.

Yönetmen: David E. Kelley, Melissa James Gibson

Oyuncular: Sienna Miller, Michelle Dockery, Rupert Friend

27. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (2022– )

27. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (2022– )

IMDb: 6.9 

Bu epik drama, J.R.R.'nin olaylarından binlerce yıl önce geçiyor. Tolkien'in Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi'nde izleyicileri büyük güçlerin dövüldüğü, krallıkların zafere yükseldiği ve yıkıldığı, beklenmedik kahramanların sınandığı, umudun en ince ipliklerle sarıldığı ve en iyilerin olduğu bir çağa geri götürür. Tolkien'in kaleminden çıkan kötü adam, tüm dünyayı karanlıkta kaplamakla tehdit eder. Göreceli bir barış zamanında başlayan dizi, kötülüğün Orta Dünya'da uzun süredir korkulan yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşirken hem tanıdık hem de yeni bir karakter topluluğunu takip eder. Yüzüklerin Efendisi film serisinin spin-off'u olan bir dizidir. 

Yönetmen: John D. Payne, Patrick McKay

Oyuncular: Morfydd Clark, Markella Kavenagh, Robert Aramayo

26. Halo (2022)

26. Halo (2022)

IMDb: 7.0 

Uzaylılar, 26. yüzyıldan kalma destansı bir hesaplaşmada insan varlığını tehdit eder ve dizide de uzaylılar ile insanların mücadelesine yer verilir. Bilim kurgu türünde, başka evrende geçen bir yapımdır. 

Yönetmen: Kyle Killen, Steven Kane

Oyuncular: Pablo Schreiber, Shabana Azmi, Natascha McElhone

25. Conversations With a Killer: The John Wayne Gacy Tapes (2022)

25. Conversations With a Killer: The John Wayne Gacy Tapes (2022)

IMDb: 7.1 

Wayne Gacy, dışarıdan gayet ideal bir aile babası gibi dursa da aslında tarihin en acımasız seri katillerinden birisidir. Birçok kişiye tecavüz ederek acımasızca öldüren Wayne Gacy'nin anlatıldığı belgesel niyetinde bir mini dizidir. Katilin cinayetlerine, sorgularına yer verilen bir mini dizidir.

Yönetmen: Joe Berlinger

Oyuncular: Sam Amirante, Greg Bedoe, Rafael Tovar

24. Uysallar (2022)

24. Uysallar (2022)

IMDb: 7.2 

Hayatın onu getirdiği noktada sıkışıp kalan Oktay'ın bir çıkış yolu olarak Punk'a yönelmesiyle gelişen bolca metafora yer verilen bir dizidir.  Dizide Oktay, eşi Zeynep, Oktay'ın babası ve aslında neredeyse karakterlerin tamamı bir çıkmaz içerisindedir. Oktay bu çıkmaz içerisinde özgürlüğü Punk müzikte ararken Zeynep ise hayatında kaçarak söylediği yalanlarla kurduğu arkadaş grubunda bulur. Karakterler ve mekanlar üzerinden günümüz Türkiye'sinin anlatıldığı bir dizidir. 

Yönetmen: Onur Saylak

Oyuncular: Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer

İçeriğin Devamı Aşağıda

23. Archive 81 (2022)

23. Archive 81 (2022)

IMDb: 7.3 

Dan Turner, hasarlı videoları onaran bir arşivcidir. Bir gün kendisine onarılması için video kasetleri verilir. Spiritürel olaylarla dolu olan bu korku dizisinde olaylar Melody Pendras'ın gizemli ve tehlikeli bir tarikatın belgeselini çekmesiyle birlikte farklı bir hal alır. Dan ve Melody bu tarikata karşı birlikte başa çıkmaya karar veririler.

Yönetmen: Rebecca Sonnenshine

Oyuncular: Mamoudou Athie, Dina Shihabi, Martin Donovan

22. Pam & Tommy (2022)

22. Pam & Tommy (2022)

IMDb: 7.3 

 Pamela Anderson ile Mötley Crüe’nun bateristi Tommy Lee tanıştıktan 96 saat sonra evlenmeleri ve çalkantılı, skandallarla dolu ilişkileri ile zamanında magazi gündeminin gözde çitlerinden biri haline gelmişlerdir. Bu dizide de özel olarak çiftin balayı sırasında çalınan seks kasetleri sonrasında yaşananlar konu edinilir. 

Yönetmen: Robert Siegel

Oyuncular: Lily James, Sebastian Stan

21. Clark (2022)

21. Clark (2022)

IMDb: 7.4 

Clark Olofsson, banka soyguncusu olmasının yanı sıra Stockholm sendromunun da ortaya çıkmasına yol açan bir kişidir. Dizi gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır. Dizi; 1960'ları İsviçre'sinde uyuşturucu kaçakçılığı, cinayete teşebbüs, hırsızlık ve banka soygunu gibi bir çok suça karışmış Clark'ın başarısız bir banka soygunu sonucunda sendromun nasıl ortaya çıktığını konu edinir.

Yönetmen: Jonas Åkerlund

Oyuncular: Bill Skarsgård, Vilhelm Blomgren, Alicia Agneson

20. Moon Knight (2022)

20. Moon Knight (2022)

IMDb: 7.4 

Steven Grant, kendisine bir Mısır ay tanrısının yetkilerinin verildiğini keşfeder. Ancak çok geçmeden bu yeni güçlerin sıkıntılı hayatı için hem bir lütuf hem de bir lanet olabileceğini öğrenir ve Steven kimlik bozukluğunun da getirisiyle kendisini gizemli ve tehlikeli bir yolda bulur. 

Yönetmen: Jeremy Slater

Oyuncular: Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy

19. Yıldızların Altında (2022)

19. Yıldızların Altında (2022)

IMDb: 7.4 

Amazon Prime'ın yapımı olan bu dizide iki yaşlı çiftin evlerinin arka bahçelerinde bir zaman tüneli vardır. Bir gün gayet sıradan bir hayat süren yaşlı çiftin arka bahçelerinden başka gezegenden gelen genç birisi ile karşılaşırlar. Genç adam ile birlikte çiftin sır gibi sakladıkları zaman tünelinin sırrı tehlikeye girer ve hayatları bambaşka bir hal alır. 

Yönetmen: Holden Miller

Oyuncular: J.K. Simmons, Sissy Spacek, Chai Hansen, Kiah McKirnan, Julieta Zylberberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

18. The Dropout (2022)

18. The Dropout (2022)

IMDb: 7.5 

Elizabeth Holmes; daha 19 yaşındayken Stanford Üniversitesi'nde okumayı bırakıp kendi şirketini kuran, bir dönemin Steve Jobs'u olarak hitap edilen birisidir. Dizide de Elizabeth'in ani yükselişi ve ani düşüşü konu edinilir. Gerçek hikayeden uyarlanan biyografik bir dizidir. 

Yönetmen: Elizabeth Meriwether

Oyuncular: Amanda Seyfried, Naveen Andrews, Utkarsh Ambudkar

17. Léa'nın 7 Yaşamı (2022)

17. Léa'nın 7 Yaşamı (2022)

IMDb: 7.5 

Lea bir gün otuz yıl önce ortadan kaybolan genç İsmail'in cesedine tesadüfen rastlayan ve bu olay onu 1991 yılına geri götüren ve her sabah farklı bir bedende uyandığını gören bir kadın a dönüştürür. Lea bir yandan her gün başka bir bedende uyanır diğer yandan da cesedin gizemini çözmeye çalışır. 

Yönetmen: Charlotte Sanson

Oyuncular: Raïka Hazanavicius, Khalil Ben Gharbia, Marguerite Thiam

16. Shining Girls (2022)

16. Shining Girls (2022)

IMDb: 7.5 

Bilinen seri katil-kurban hikayesinden daha farklı bir hikayenin anlatıldığı bir dizidir. Dizide zamanda yolculuk yaparak insanları öldüren bir seri katil vardır ve suçlunun elinden kurtulabilen tek kurban olan muhabir ise katili bulmaya çalışır. Muhabir bir yandan travmalarını çözmeye çalışır diğer yandan da katili bulmaya çalışır. 

Yönetmen: Silka Luisa

Oyuncular: Elisabeth Moss, Wagner Moura, Phillipa Soo

15. Under the Banner of Heaven (2022)

15. Under the Banner of Heaven (2022)

IMDb: 7.6 

Dindar bir dedektifin inancı, saygın birisi olsan Utah ailesinin LDS köktenciliğine ve hükümete olan güvensizliklerine dönüşmesiyle bağlantılı görünen vahşi bir cinayeti araştırırken test edilir. Utah hem gizemi çözmeye çalışır hem de inanç çatışmasıyla boğuşur.

Yönetmen: Dustin Lance Black

Oyuncular: Andrew Garfield, Sam Worthington, Daisy Edgar-Jones

14. 1899 (2022)

14. 1899 (2022)

IMDb: 7.6 

Eski kıtadan yeni kıtaya seyahat eden çok uluslu göçmenler, açık denizde sürüklenen ikinci bir gemide kabus gibi bir bilmeceyle karşılaşmalarını konu edinen bir dizidir. Bir buharlı göçmen gemisi eski kıtayı terk etmek için batıya doğru yola çıkar. Avrupa kökenli karma bir çanta olan yolcular, yeni yüzyıl ve yurtdışındaki gelecekleri için umutları ve hayalleri ile birleşir. Açık denizde yaşanan olayların konu edinildiği bir dizidir. 

Yönetmen: Jantje Friese, Baran bo Odar

Oyuncular: Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Güneşin Karanlığında (2022)

13. Güneşin Karanlığında (2022)

IMDb: 7.7 

Mickey Haller küçük-büyük çoğu davayı üstelenen idealist bir avukattır. İdealist avukatın iş ortağının bir cinayete kurban gitmesinin ardından hukuk bürosu skandal bir davayı almak zorunda kalır. Bu dava sırasında Micky düşündüğünden daha büyük bir belanın içerisine girer. 

Yönetmen: David E. Kelley

Oyuncular: Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton

12. Our Flag Means Death (2022)

12. Our Flag Means Death (2022)

IMDb: 7.9 

Stede Bonnet orta yaş krizi geçiren bir aristokrattır ve bir gün her şeyini bırakıp korsan olmaya karar verir. Dizi gerçek bir hikayeden uyarlanarak senaryolaştırılmış bir iştir. Her bölüm başka bir konun işlendiği, bazı değer yargılarıyla naif bir biçimde tiye alındığı yapımdır. 

Yönetmen: David Jenkins

Oyuncular: Rhys Darby, Ewen Bremner, Joel Fry

11. Somebody Somewhere (2022)

11. Somebody Somewhere (2022)

IMDb: 7.9 

Sam, görünüşte gerçek bir Kansan'dır, ancak hepsinden öte, memleket kalıbına uymak için mücadele eder. Kaybetme ve kabul görme ile boğuşurken, kendini ve uyum sağlamayan ama pes etmeyen bir yabancılar topluluğunu keşfeder. Bu topluluk sayesinde hem yasla mücadele yollarını hem de umut etme yolarını keşfeder.

Yönetmen: Hannah Bos, Paul Thureen

Oyuncular: Bridget Everett, Jeff Hiller, Mary Catherine Garrison

10. The Gilded Age (2022)

10. The Gilded Age (2022)

IMDb: 8.0 

Muhafazakar bir ailenin genç çocuğu, acımasız demiryolu kralı George Russell, onun huysuz oğlu Larry ve hırslı karısı Bertha'nın egemen olduğu zengin komşu grubuna sızmak için bir göreve başlar ve kendi yolunu oluşturmak ister. 

Yönetmen: Julian Fellowes

Oyuncular: Carrie Coon, Morgan Spector, Louisa Jacobson

9. Dahmer-Canavar: The Jeffrey Dahmer'in Hikayesi (2022)

9. Dahmer-Canavar: The Jeffrey Dahmer'in Hikayesi (2022)

IMDb: 8.1 

Milwaukee Canavarı'nın hikayesi, kurbanların ve Wisconsin yerlisinin çok yıllı bir öldürme olayına girmesine izin veren polisin beceriksizliğinin bakış açısından anlatılır. Jeffrey Dahmer, ABD'nin en kötü şöhretli seri katillerinden bir tanesidir. Dahmer kurbanlarını öldürüp sonrasında onları yiyen bir seri katildir. Bu mini dizide de Dahmer'in çocukluğundan ölümüne kadarki süreç, ailesinin ve polisin ihmalkarlığı konu ediniliyor. Dizi kısa bir süre içerisinde çok fazla kişi tarafından izlenildi. Yaşananların gerçek bir hikayeden alınması da izleyenlerin ekstra acı çekerek izlemesine neden oldu.

Yönetmen: Ryan Murphy, Ian Brennan

Oyuncular: Evan Peters, Richard Jenkins, Penelope Ann Miller

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Reacher (2022)

8. Reacher (2022)

IMDb: 8.1 

Emekli Askeri Polis Memuru Jack Reacher işlemediği bir cinayetten tutuklandığında kendini polisler, karanlık işadamları ve entrikacı politikacılarla dolu ölümcül bir komplonun ortasında bulur. Aklında başka hiçbir şey olmadan Jack, Margrave'de neler olduğunu anlamaya ve gerçekleri açığa çıkarmak zorlu bir yola girer. 

Yönetmen: Nick Santora

Oyuncular: Alan Ritchson, Maria Sten

7. Tokyo Vice (2022)

7. Tokyo Vice (2022)

IMDb: 8.1 

999'da Yomiuri Shimbun için çaylak muhabir olarak işe alındığında. Bir öğrenci olarak, eski bir dedektif olan Sekiguchi'nin kanatları altına alındığını n konu edinildiği bir dizidir. Tokyo'da bir yayın için çalışan Batılı bir gazeteci, şehrin en güçlü suç patronlarından birinin peşine düşer. 

Yönetmen: J.T. Rogers

Oyuncular: Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller

6. Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (2022)

6. Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (2022)

IMDb: 8.3 

Spor dünyasının en saygın ve baskın hanedanlarından biri olan ve hem saha içinde hem de saha dışında bir dönemi tanımlayan takım olan 1980'lerin Los Angeles Lakers'ın profesyonel ve kişisel yaşamlarının konu edinildiği bir dizidir. Takımın nasıl en iyisi olduğunu ve ne süreçlerden geçtiğini anlatan belgesel takında bir dizidir. 

Yönetmen: Max Borenstein, Jim Hecht

Oyuncular: John C. Reilly, Quincy Isaiah, Jason Clarke

5. Wednesday (2022)

5. Wednesday (2022)

IMDb: 8.4 

Wednesday Addams'ın, ortaya çıkan psişik yeteneğinde ustalaşmaya, ebeveynlerini karıştıran gizemi engellemeye ve çözmeye çalıştığı öğrencilik yıllarını takip eden bir dizidir. Nevermore Academy'de öğrencilik yıllarını anlatan, doğaüstü bir gizemle dolu bir dedektif olan Wednesday'in yaşadıklarının konu edinildiği bir dizidir. 

Yönetmen: Alfred Gough, Miles Millar

Oyuncular: Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome

4. Atlanta (2022)

4. Atlanta (2022)

IMDb: 8.6 

Earn ve Atlanta'da yaşayan kuzeni Alfred, rap sahnesinde dünyada yollarını bulmaya çalışmalarını konu edinen bir dizidir. Yol boyunca ırk, ilişkiler, yoksulluk, statü ve ebeveynliğe değinen sosyal ve ekonomik sorunlarla yüz yüze gelirler. Earn, Alfred'in kariyerini bir sonraki seviyeye taşımak için elinden geleni yapar. Kuzenini sağ kolu ve yol göstericisi olan Earn, kuzeninin kariyeri ile kendi hayatı arasında yaşamını geçiren birisidir. 

Yönetmen: Donald Glover

Oyuncular: Donald Glover, Brian Tyree Henry, Lakeith Stanfield

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. The Offer (2022)

3. The Offer (2022)

IMDb: 8.7 

Oscar ödüllü yapımcı Albert S. Ruddy'nin daha önce hiç ortaya çıkmamış Baba yapımının deneyimleri aktardığı bir dizidir.  Dizi, The Godfather'ın yapım sürecini anlatır ve Ruddy'nin filmi yapma sürecinde yaşadıkları konu edinilir. 

Yönetmen: Michael Tolkin, Laurence Bennett

Oyuncular: Miles Teller, Matthew Goode, Dan Fogler

2. Severance (2022)

2. Severance (2022)

IMDb: 8.7 

Lumen Industries iş ve özel hayatı ayıran, iş-yasam dengesini başka bir seviyeye taşımayı hedefleyen bir şirkettir. Mark ise bu ofisteki insanlara liderlik yapar ancak bir gün gizemli bir iş arkadaşı sayesinde işin arka planındaki gizemi fark eder ve bu bilinmezliği çözmeye çalışır. Dizi ofiste geçen bir distopya-komedi yapımıdır. Özgün ve alışılmışın dışındaki konusu, hikayeyi ele alış biçimi bakımından farkını ortaya koyan bir yapımdır. 

Yönetmen: Dan Erickson

Oyuncular: Adam Scott, Zach Cherry, Britt Lower

1. Heartstopper (2022)

1. Heartstopper (2022)

IMDb: 8.8  

Charlie başarılı ve eşcinsel olduğu için dışlanan bu yüzden de utangaç birisine dönüşen birisidir. Nick ise Charlie'nin aksine daha popüler ve dışarıdan mükemmel görünen birisidir. Bir gün Charlie ile Nick sıra arkadaşı olurla ve bir süre dost olurlar ancak dostluklarının hoşlantıya dönüşmesi kısa sürmez. İlk aşkı ve kişinin kendisini keşfetmesini konu edinen bir dizidir. 

Yönetmen: Alice Oseman

Oyuncular: Kit Connor, Joe Locke, Corinna Brown

İlginizi Çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
11
9
4
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın