Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Sully'den Trainspotting'e Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Sully'den Trainspotting'e Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan, Sully'den Trainspotting'e kadar uzanan yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)

IMDb: 6.9

Özet: Savaş sebebiyle ülkelerini terk etmek zorunda kalan dört kardeş, bir profesörün yanında yaşamaya başlar. Fakat kendilerini bekleyen maceradan haberdar değillerdir. En küçük kardeş Lucy, saklambaç oynarken bir elbise dolabı keşfeder. Bu dolap onları Narnia topraklarına götürmektedir. Narnia, karlar altında kalmış ve tuhaf olayların yaşandığı bir diyardır. Tüm kardeşler Narnia'ya ulaştıktan sonra o diyarın yöneticisi Aslanı bulup kötü cadıyı etkisiz hale getirmeye çalışacaklardır.

Oyuncular:  Georgie Henley, Skandar Keynes, Anna Popplewell

Yönetmen: Andrew Adamson

Avatar (2009)

Avatar (2009)

IMDb: 7.9

Özet: Jake Sully, bir hırsızlık olayında abisini kaybederek yarı felçli kalmış genç bir adamdır. Pandora adındaki uzak bir gezegende Na'yi adında zor durumda olan bir halk yaşamaktadır ve Jack, burada görevinin başına geçmeye karar verir. Kendine özgü lisan ve dünya görüşlerine sahip olan halkın arasına karışacak olan Jack, burada doğa ile de bütünleşecektir. Avatar adında yaratılan bir program sayesinde insanları kısmen Na'yi haline dönüştürerek Pandora'ya gönderen programa katılan Jack'in felçli bedeni, Na'yilerden biri olduğunda değişime uğrayarak işlevsel hale gelebiliyordur. Burada prenses Neytiri ile kuracağı bir diyalog, genç adamın bu dünyayı kendi dünyasından korumak istemesine neden olacaktır. 

Oyuncular: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver

Yönetmen: James Cameron

Deadpool (2016)

Deadpool (2016)

IMDb: 8.0

Özet: Yayımlandığı yıla resmen damgasını vuran bir film olan Deadpool ile devam ediyoruz. Eski bir özel kuvvetler görevlisi Wade Wilson, ordudan ayrıldıktan sonra kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uyumu varken bir şeylerin tam da yolunda gittiğini düşünürken, kanser olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Sevdiği kadını bu acılı süreci izlemekten kurtarmak için onu terk eden Wade, kendisine tedavi umudu sunan bir bilimsel projeye katılır. Vee işler tam da bu noktada değişmeye başlar...

Oyuncular: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller

Yönetmen: Tim Miller

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pride & Prejudice (2005)

Pride & Prejudice (2005)

IMDb: 7.8

Özet: Jane Austen'in sevilen romanından uyarlanan filmde, Elizabeth Bennet, annesi, babası ve kız kardeşleriyle birlikte İngiliz kırsalında yaşamaktadır. Ailenin en büyüğü olduğu için ebeveynleri evlenmesi için üstünde baskı kurar. Açık sözlü Elizabeth, yakışıklı ve üst sınıftan biri olan Bay Darcy ile tanıştığında içinde kelebekler uçar. İkisi arasında bariz bir kimya olmasına rağmen, Darcy'nin aykırı doğası yeni başlayan ilişkiyi tehdit edecektir.

Oyuncular: Keira Knightley, Matthew Macfadyen, Brenda Blethyn

Yönetmen: Joe Wright

Verdens Verste Menneske (2021)

Verdens Verste Menneske (2021)

IMDb: 8.0

Özet: Dünyanın En Kötü İnsanı, Julie adında genç bir kadının hayatına odaklanıyor. 30 yaşına girdikten çok kısa bir süre sonra, Julie aşk hayatının aslında hiç de iyiye gitmediğini fark eder. Sevgilisi Axel ile birlikte yaşayan Julie, tüm hayatının ailesinin beklentilerinden ibaret olduğunu fark eder. Diğer taraftan ise Axel'in çocuk istemesi onun üzerinde daha fazla baskı oluşturur. Julie artık hayallerinin peşinden gitmek ister.

Oyuncular: Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Maria Grazia Di Meo

Yönetmen: Joachim Trier

Three Colors: White (1994)

Three Colors: White (1994)

IMDb: 7,6

Özet: Karısı ondan boşandıktan sonra, Polonyalı bir göçmen onunla intikam almak için planlar yapar. Karol isimli bu adam yalnızca karısını değil, karısıyla ortak olduğu güzellik salonunu da yitirmiş ve beş parasız kalmıştır.

Oyuncular: Julie Delpy, Janusz Gajos

Yönetmen: Krzysztof Kieślowski

All About My Mother (1999)

All About My Mother (1999)

IMDb: 7,8

Özet: Genç Esteban yazar olmak ve aynı zamanda annesi Manuela tarafından özenle gizlenen trans bir kadın olan ikinci annesinin kimliğini keşfetmek ister. Şimdi onu uzun ve yorucu bir araştırma süreci beklemektedir.

Oyuncular: Cecilia Roth, Marisa Paredes

Yönetmen: Pedro Almodovar

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trainspotting (1996)

Trainspotting (1996)

IMDb: 8,1

Özet: Edinburgh uyuşturucu hayatına derinden dalmış olan Renton, uyuşturucuların cazibesine ve arkadaşlarının etkisine rağmen kendini ve çevresini temizleyip kurtulmaya çalışır. Tabii bu o kadar da kolay olmayacaktır.

Oyuncular: Ewan McGregor, Jonny Lee Miller

Yönetmen: Danny Boyle

Krampus (2015)

Krampus (2015)

IMDb: 6.2

Özet: Başrolünde harika oyuncu Toni Colette'in bulunduğu bu ürkütücü Noel hikâyesinde, kötü bir Noel geçiren bir çocuk yanlışlıkla ailesinin evine bir iblis çağırır.

Oyuncular: Adam Scott, Toni Collette, David Koechner

Yönetmen: Michael Dougherty

30 Days of Night (2007)

30 Days of Night (2007)

IMDb: 6.6

Özet: Bir Alaska kasabası, bir ay boyunca karanlığa gömüldükten sonra, kana susamış bir vampir çetesi tarafından saldırıya uğrar.

Oyuncular: Josh Hartnett, Melissa George, Danny Huston

Yönetmen: David Slade

10 Cloverfield Lane (2016)

10 Cloverfield Lane (2016)

IMDb: 7.2

Özet: Filmde, genç Michelle, dünya dışı varlıkların yer yüzünü yaşanmaz hale getirdiğini söyleyen bir adam tarafından bir yeraltı sığınağında hapsedilir.

Oyuncular: John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Gallagher Jr.

Yönetmen: Dan Trachtenberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

[Rec] (2007)

[Rec] (2007)

IMDb: 7.4

Özet: Klostrofobik duyguları uyandıran filmde, bir televizyon muhabiri ve kameraman, acil durum çalışanlarını karanlık bir apartman binasına kadar takip eder ve korkunç bir şekilde içeri kilitlenir.

Oyuncular: Manuela Velasco, Ferran Terraza, Jorge-Yamam Serrano

Yönetmen: Jaume Balagueró, Paco Plaza

Snowden (2016)

Snowden (2016)

IMDb: 7.3

Özet: Amerikan hükümetinin 'güvenlik' adı altında e-postalara, sosyal medya hesaplarına, cep telefonu mesajlarına, hard disklere, kredi kartı ekstrelerine ve hatta bilgisayar kamerasına kadar erişebildiğini öğrenen Edward Snowden, tüm bunların gizli kanunlarla yasallaştırıldığını tüm dünyaya duyurur. Snowden o anda “Amerikan tarihinin gördüğü en büyük vatan haini” ilan edilirken aynı zamanda da bir kahramana dönüşecektir...

Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley, Melissa Leo

Yönetmen: Oliver Stone

Sully (2016)

Sully (2016)

IMDb: 7.4

Özet: Pilot Chesley 'Sully' Sullenberger, uçuş yolcularını ve mürettebatını kurtarmak için, uçağı Hudson Nehri'ne indirdiğinde, bazıları onu bir kahraman olarak ilan ederken diğerleri ise onun umursamaz bir pilot olduğunu düşünecektir.

Oyuncular: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney

Yönetmen: Clint Eastwood

Saving Private Ryan (1998)

Saving Private Ryan (1998)

IMDb: 8.6

Özet: Normandiya Çıkartması'nın ardından, bir grup ABD askeri, başkan tarafından verilen bir emirle James Ryan’ı ne pahasına olursa olsun savaştan sağ salim çıkarmak için düşman hattına girmeye hazırlanır.

Oyuncular: Tom Hanks, Matt Damon, Tom Sizemore

Yönetmen: Steven Spielberg

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın