Görüş Bildir
Haberler
Müzisyenlerden Yönetmenlere, Oyunculardan Siyasetçilere 30 Ünlü İsmin Favori Filmleri

Müzisyenlerden Yönetmenlere, Oyunculardan Siyasetçilere 30 Ünlü İsmin Favori Filmleri

claude cahun
21.07.2021 - 07:30

Korku, bilim kurgu, komedi, dram... Hepimizin hayatına dokunan, kalbini hop hop ettiren en az bir favori filmi vardır. Ünlüler için de bu durum böyle. Müzisyenlerden yönetmenlere, oyunculardan siyasetçilere 30 ünlü ismin favori filmleri nelermiş? Bakalım;

Not: Film açıklamaları Beyazperde ve Sinemalar.com'dan alınmıştır.

Kaynak: https://www.mentalfloss.com/article/1...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Roger Ebert - La Dolce Vita (1960)

1. Roger Ebert - La Dolce Vita (1960)

Tuhaf gazeteci Marcello Rubini, zengin ve şöhretli İtalyan aristokrasisine dair söylentilerin yayınlanacağı bir köşede yazması için Roma’da çalıştığı gazete tarafından görevlendirilir. Marcello, bir partiden diğerine geçmekte, bu esnada da sosyetenin en güzel, en ilginç insanlarıyla tanışmaktadır. Bu başlardan tatlı görünen hayat, zamanla Marcello’yu daha yalnız, daha ucuz bir insan haline getirir. Bol içki ve dansla kapattığı geceler Marcello’yu hem bedenen hem de zihnen yavaş yavaş yok etmektedir.

2. Steven Spielberg - Lawrence of Arabia (1962)

2. Steven Spielberg - Lawrence of Arabia (1962)

Arabistanlı Lawrence, Arap İsyanı’nın başlamasında önemli bir rol oynayan İngiliz bilim adamı ve ordu casusu Thomas Edward Lawrence’ın Arabistan’daki görev sürecinde yaşananları konu alıyor. Kuzey Afrika’da genç bir teğmen olan Lawrence’ın bir teklif üzerine Arabistan’a gözlemci olarak gitmesi ve zamanla bölgede isyan çıkaran Araplara yardım etmesiyle artık, Arabistan topraklarına İngilizlerin de eli değmiş olur. Osmanlı Devleti’ne karşı kışkırtılan Arap halkı, İngilizlerle işbirliği içerisine girerek Osmanlı Devleti’yle çatışacağı bir savaşa sürüklenir.

3. Dennis Quaid - Lawrence of Arabia (1962)

3. Dennis Quaid - Lawrence of Arabia (1962)

Oyuncu Dennis Quaid da usta yönetmen Steven Spielberg gibi tam bir Lawrence of Arabia hayranıymış.

4. Orson Welles - City Lights (1931)

4. Orson Welles - City Lights (1931)

Şehir Işıkları, görme engelli genç bir kızla evsiz bir gencin hikayesini anlatıyor. Kör bir çiçekçiye aşık olan ve sokaklarda yaşayan iyi niyetli bir serseri, kıza kendisini varlıklı biri olarak tanıtır. Bir milyonerin hayatını kurtarmıştır ve onun kendisine yardım edeceğine güvenmektedir. Adamı ziyaret edip sevdiği kızın gözlerini ameliyat ettirebilecek kadar para ödünç alabileceğini düşünür. Ama zengin insanlar aslında ikiyüzlü bir yaşam sürmektedirler.

5. Seth MacFarlane - The Sound of Music (1965)

5. Seth MacFarlane - The Sound of Music (1965)

Maria öylesine hayat dolu ve çoşkulu bir genç kadındır ki manastır hayatı aslında hiç de onun ruhuna hitap etmemektedir. En sevdiği şey dağlara çıkıp şarkı söylemektir. Bu yüzden de genelde birçok dersi kaçırır. Bu duruma bir çare arayan Baş Rahibe Peggy, sorumluluk alması için Maria'yı bakıcı olarak karısını yeni kaybetmiş, 7 çocuklu Kaptan Von Trapp'ın yanına gönderir. Kaptan Trapp'ın çocuklarının haylazlığı yüzünden bütün bakıcılar bir süre sonra işi bırakmaktadırlar. Maria ise iyimserliği ve sevecenliğiyle hem kaptanın güvenini hem de çocukların sevgisini kazanacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Reese Witherspoon - Overboard (1987)

6. Reese Witherspoon - Overboard (1987)

Zalim ama güzel bir mirasçı kadın gemi için bir marangoz tutar. Bu marangoz daha sonra güzel ve zalim kadını yalnız ve hafızasını kaybetmiş şekilde bulacak ilk kişidir. Bu marangozun intikamını alması için iyi bir fırsattır. Kadını kendisinin karısı olduğuna ikna edecektir.

7. Uma Thurman - Pillow Talk (1959)

7. Uma Thurman - Pillow Talk (1959)

Brad, çapkınlığıyla ün yapmış genç ve bekar bir bestecidir. Müzik dışındaki tüm zamanını kadınlarla geçirmektedir. Komşusu Jan ise dekoratörlük yapan genç ve bekar bir kadındır. Brad ve Jan aynı telefonu paylaşmaktadırlar. Telefon konusunda sürekli olarak yaşanan karışıklıklardan dolayı birbirlerinden hiç hoşlanmazlar.

8. Richard Gere - The Passenger (1975)

8. Richard Gere - The Passenger (1975)

Mesleğini kullanarak yaşadığı düzene başkaldırıp daha öteye gitmek ve zorla baş etmek uğrunda cesaret gösteren bir gazetecidir kahramanımız. David Locke, bir Kuzey Afrika ülkesine gerillalarla röportaj yapmaya gider. Artık hayatı eskisi gibi olmayacaktır. Burada hayatının en ilginç olaylarının içine girecek ve hayatının akışını sonsuza dek değiştirecektir. Otelde tanıştığı bir arkadaşının ölmesi üzerine David onun yerine geçecektir. Robertson isimli bu adamın bütün kimlik bilgilerini ve randevu defterini de yanına alarak yeni kimliği ile yeni bir hayata başlamaya karar verir. Başka bir insanın yerine geçmenin sanıldığı kadar kolay olmadığını, Robertson’un hayatı ile ilgili sırları keşfettikçe daha iyi anlayacaktır

9. Charlize Theron - I Could Go On Singing (1963)

9. Charlize Theron - I Could Go On Singing (1963)

Jenny Bowman adlı başarılı bir şarkıcı, yıllar önceki ilişkisinden doğan ve babası David Donne tarafından tek başına büyütülen Matt'i ziyaret eder. Jenny ve David'in kendi biyolojik ebeveyni olduğunu bilmeyen Matt, ilk defa tüm bir günü onlarla geçirir. David'in iş gezisine çıkmasıyla Jenny ve Matt daha fazla vakit geçirir, ancak David bu süreçte Matt'in yatılı okula gitmediğini öğrenir. İkilinin arasında çıkan kavgada Matt tüm gerçekleri öğrenir ve bir seçim yapması gerekir.

10. Julianne Morre - Rosemary's Baby (1968)

10. Julianne Morre - Rosemary's Baby (1968)

Tanınmış bir aktör olmak için çabalayan Guy ve güzeller güzeli karısı Rosemary, New York'taki yeni hayatlarına başlamak için eski bir binada mütevazi bir daire kiralarlar. Genç çiftin bu yabancı yere alışmalarındaki en büyük yardımcısı üst katlarında oturan yaşlı Castavet çifti olur. Castavet çiftinin 'fazlaca' misafirperver olan tavırları güzel Rosemary'i şüphelere sürüklerken kocası Guy olan bitenin farkında değildir. Günden güne tedirginleşen ve şüpheleri kocası tarafından önemsenmeyen Rosemary gördüğü tuhaf ve korkutucu bir rüyayla derinden sarsılır. Rüyasında şeytani bir varlık tarafından tecavüze uğradığını gören kadın gerçek hayatında da hamile kaldığında komşuların gizemi giderek artacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Antonio Banderas - Touch of Evil (1958) ve The Magnificent Ambersons (1942)

11. Antonio Banderas - Touch of Evil (1958) ve The Magnificent Ambersons (1942)

Bitmeyen Balayı, sınır kasabasında tanık olduğu bir olayı çözmeye çalışan bir müfettişin hikayesini anlatıyor. Amerika-Meksika sınırında bir adam, bir arabanın içerisine saatli bomba bırakır. Arabanın sahipleri, Amerikan sınırına doğru yavaş yavaş ilerlemektedirler. Araba sınırı geçtiğinde patlar ve içerisindekiler ölür. Balayında olan başarılı müfettiş Miguel Vargas ve eşi Susie olaya birebir tanık olmuşlardır. Miguel bombanın içeriğinde Amerikan yapımı bir yağın olduğunu keşfettiğinde davayı çözmeyi üstlenir.

Orson Welles’in yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu yazdığı film, Booth Tarkington’un aynı adlı romanından uyarlandı. Ünlerinin ve asaletlerinin sonsuza dek yaşayacağını düşünen Amberson Ailesi’nin çöküşünü ve sosyal değişimlerle birlikte hayatlarındaki farklılaşmaları anlatan film, bir anlamda Amerikan rüyasının gerçek yüzünü açığa çıkarıyor.

12. Owen Wilson - Punch-Drunk Love (2002) ve The Insider (1999)

12. Owen Wilson - Punch-Drunk Love (2002) ve The Insider (1999)

Barry Egan, 7 tane çekilmez kız kardeşiyle yaşayan ve hayatındaki bütün boşlukları işiyle dodurmaya çalışan kendi halinde bir genç adamdır. Kadınlar konusunda doğuştan yeteneksiz olan Egan, günün birinde bir kadınla tanışır. Aralarında yavaş yavaş bir şeyler filizlenmeye başlar...

Çok güçlü bir sigara şirketinin yönetim kurulu üyeleri, şirketin araştırma bölümünün başkanı Jeffrey Wigand'ın şirket uygulamaları konusunda kendileriyle aynı fikirde olmadığını fark edince onu görevinden alırlar ve şirketten kovarlar.

 İşten çıkarılmasına rağmen şirketin, insanların sağlığı ile oynayan politikalarını eleştirmekten çekinmeyen Jeffrey'nin önüne çıkan engeller, beklediğinden de ağır olacaktır. Sessiz kalmaması halinde ailesinin başına gelecekler konusunda uyarılan Jeffrey, tüm bu tehditlere rağmen olanları açıklamaktan vazgeçmez. Amerikan CBS televizyonunda yayınlanan '60 Dakika' adlı programının yapımcısı olan araştırmacı gazeteci Lowell Bergman, durumla yakından ilgilenir ve Jeffrey'yi programında konuk etmek ister. Fakat kapitalist düzenin sivri çarkları ve medya dünyasının menfaatleri el ele verecek ve hiç hesapta olmayan olaylar yaşanacaktır.

13. Tim Allen - The Seven Samurai (1954)

13. Tim Allen - The Seven Samurai (1954)

Yedi Samuray, haydutların saldırdığı fakir bir köyü korumaya çalışan samurayların hikayesini anlatıyor. Usta Samurai Kambei’nin cesareti ve fedakarlığına şahit bir grup köylü ondan sürekli olarak haydutlardan köylerini korumasını isterler. Kambei bu isteği herhangi bir çıkarı olmamasına rağmen kabul eder ve ilk olarak kısa süre sonra müridi olan genç samurai Katsushiro’yu, ardından da güç kullanmaya meraklı bir samurai olarak görünen, fakat sonradan bir çiftçinin oğlu olduğu ortaya çıkan Kikuchiyo’yu yanına alır. Takımına dört yeni samurai daha ekleyerek köyü savunmaya girişen Kambei köylüler tarafından heyecanla karşılanır, herkesin sevgisini kazanır; bir süre sonra onlara kendilerini savunmayı öğretmeye başlar. Bu arada haydutlar köyün sınırlarında dolaşmakta ve yeni saldırıları için uygun bir zaman kollamaktadırlar...

14. Vin Diesel - Gone with the Wind (1939)

14. Vin Diesel - Gone with the Wind (1939)

Rüzgar Gibi Geçti'de Amerikan Sivil Savaşı'nın arifesinde, Georgia eyaletinin kırsal bir bölgesindeyiz... Scarlett, Suellen ve Careen ile birlikte İrlanda göçmeni bir ailenin kızlarından biridir. Güzeller güzeli Scarlett, Brent ve Stuart isimli iki kardeşle konuşmaktadır. Bu iki kardeş Scarlett'tan bir şeyi gizlemektedirler. Genç kızı gizlice sevdiği Ashley Wilkes isimli adam Scarlett'a aşık olsa da kuzeni Melanie ile evlenecektir. Henüz kimsenin bilmediği bu gerçek, yakın bir zamanda duyurulacaktır. Daha sonraları Scarlett, gönlünü Rhett Butler'a kaptırsa da Ashley'i aklından atamayacaktır. Sivil savaşın gölgesinde yaşanan çok kahramanlı bir aşk hikayesini konu alan efsanevi film hem dönemin Amerikası hem de aşk halleri üzerine önemli şeyler söylüyor.

15. Salma Hayek - Willy Wonka & the Chocolate Factory (1971)

15. Salma Hayek - Willy Wonka & the Chocolate Factory (1971)

Dünyanın en popüler ve en çok satış yapan çikolata fabrikasının iş yerinden dışarı adımını atmayan garip sahibi Willy Wonka, günün birinde kapılarını kimseye açmadığı fabrikasını 5 çocuğa gezdirme kararı alır. Ailesi çok fakir olan Charlie’nin şansı yüzüne güler ve çok istediği çikolata fabrikasını görmeye hak kazanan 5 çocuktan biri olur. Acaba Willy Wonka’nın gizemli ve büyüleyici dünyasına adım attığında da o kadar şanslı olup çocuklar arasından sıyrılıp birinciliği kapabilecek midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Bill Paxton - Splendor in the Grass (1961) ve Harold and Maude (1971)

16. Bill Paxton - Splendor in the Grass (1961) ve Harold and Maude (1971)

Kırılgan bir Kansas kızı , zengin ve yakışıklı bir adama aşık olur. Bu yasak aşk genç kızı bir çok acının içine sürüklediği gibi onu delirtmeye başlar. Aşık olduğu adam kasabanın en güçlü ailesinin bir mensubudur, ve bu aşk neredeyse imkansızdır. 

Genç, zengin ve ölüm takıntısı olan Harold, bir cenazede yetmişli yaşlarındaki Maude ile tanıştığında kendisini sonsuza dek değişmiş bir halde bulur. Harold yirmi yaşındadır ve hayata tutunma problemi yaşamaktadır. Sürekli bir takım cenazelere gider ve sık sık intihara kalkışır. Bu gittiği cenazede tanıştığı Maude ile aralarında özel bir bağ kurulur. Keyifli bir arkadaşlık geliştirirler. Maude onun tam zıttı olarak hayat dolu biridir. Aralarındaki enerji aktarımı ile Harold öyle bir kıvama gelir ki ailesine Maude ile evlenmek istediğini bildirir. Ancak tam da bu sırada onu Maude bir süprizle beklemektedir.

17. Tom Hanks - 2001: A Space Odyssey (1968)

17. Tom Hanks - 2001: A Space Odyssey (1968)

2001: Uzay Macerası'nda bir grup primat ıssız bir yerde yemek için kavga etmektedirler. Kavgaları, aniden yanıbaşlarında beliren esrarengiz siyah bir taş sebebiyle bölünür. Aniden beliren bu taş, primatların ilk defa alet kullanmasını sağlayacak bir güce sahiptir. Ve böylece evrimin en önemli adımlarından biri olan akıl kullanımı başlamış, insanların şafağı gelmiştir. 2001’de, bir önceki sahneden 4 milyon yıl sonra, bir uzay gemisi aydan gelen esrarengiz sinyallerin ardında aynı siyah taşı keşfeder. Hem de ay yüzeyinde. Sinyaller Jupiter’e gitmektedir. On sekiz ay sonra Discovery’nin güvertesinde, astronotlar David Bowman ve Frank Poole Jupiter’in gölgesine doğru yola çıkmışlardır. Uzay gemisinde HAL 9000 adında, yapay zekaya sahip, dünyanın en gelişmiş bilgisayarı bulunmaktadır. Ve hiç kuşkusuz, bu sonuncunun, kendi planları vardır...

18. Heath Ledger - The Wizard of Oz (1939)

18. Heath Ledger - The Wizard of Oz (1939)

Oz Büyücüsü, Dorothy Gale'in maceralarını konu ediyor. Kansas’ta kendi halinde bir çiftlikte hayatını sürdüren Dorothy Gale, yaşadığı hayattan mutludur. Bir gün koskoca bir evi beraberinde sürükleyecek bir hortum çiftliği vurur. Dorothy ve Toto, uyandıklarında kendilerini oldukça tuhaf, peri masalından çıkma bir köyün içerisinde bulurlar. Bu esnada ölen lanetli doğu cadısının intikamını almak isteyen lanetli batı cadısı Dorothy’nin peşine düşer. İyi cadı Glinda ise Dorothy’yi korur ve ona Oz Büyücüsü’nden yardım almasını tavsiye eder. Dorothy, beklenmedik bir yolculuğa çıkmak durumundadır.

19. John Travolta - A Man and a Women (1966)

19. John Travolta - A Man and a Women (1966)

Bir film stüdyosunda çalışan, dul Anne Gauthier ve karısı intihar etmiş olan otomobil yarışçısı Jean-Louis Duroc, çocuklarının okuduğu yatılı okulda karşılaşırlar. Jean-Louis, Anne’ı Paris’e geri götürürken, aralarında önce dostluk sonra da bir aşk filizlenir. Ancak Anne’ın çok sevmiş olduğu eski kocasının hayaleti onları rahatsız edecektir.

20. George Harrison - The Producers (1968)

20. George Harrison - The Producers (1968)

Max Bialystock artık kariyerinin sonlarına doğru yaklaşmakta olan, son zamanlarda maddi anlamda zor günler geçiren bir yapımcıdır. Broadway'de çalışan Max, sıradaki oyununu finanse edebilmek için yaşlı kadınlarla birlikte olmaktadır. Bir gün muhasebeci Leopold Bloom'un ofisine uğrayıp mali defterlerini kontrol etmesiyle gerçekler gün yüzüne çıkar. Max, kazanabildiğinden daha fazlasını harcamıştır ve borçlu duruma düştüğü kişiler vardır. Bunun üzerine ikili bu sorunu çözmek ve yeni oyunun yapımını gerçekleştirebilmek adına ilginç bir plan yaparlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Jennifer Lopez - West Side Story (1961)

21. Jennifer Lopez - West Side Story (1961)

Müzikal türündeki filmlerde standartları belirleyen kült filmlerden biri olan Batı Yakasının Hikayesi, unutulmaz şarkılara, başarılı koreografilere ve Romeo ile Juliet'in trajedisine sahip bir film. Birbirine düşman iki sokak çetesi olan Köpekbalıkları ve Jetler'e mensup bir genç kız ile bir genç erkeğin aşkını ve kavuşamama hikayelerini anlatan film, modern bir Romeo ve Juliet uyarlamasını müzikal türe sokuyor.

22. Justin Bieber - Step Brothers (2008)

22. Justin Bieber - Step Brothers (2008)

Brennan Huff, 39 yaşında, ara sıra bir iş bulup çalışan ve annesiyle birlikte yaşayan bir adam. Dale Doback ise 40 yaşında, mütemadiyen işsiz ve babası ile birlikte yaşayan bir diğer adam. İkilinin anne ve babaları evlenip birlikte yaşamaya başlayınca, Brennan ve Dale de üvey kardeş olarak birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Birbirlerinden hiç hoşlanmayan bu iki kendini beğenmiş üvey kardeş arasındaki kıskançlık ve rekabet, birbirinden ilginç ve komik olayların yaşanmasına neden olur...

23. Barack Obama - The Godfather I (1972) ve The Godfather II (1974)

23. Barack Obama - The Godfather I (1972) ve The Godfather II (1974)

Baba, 40’lar ve 50’lerin Amerika’sında, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsünü konu alıyor. Don Corleone’nin kızı Connie’nin düğününde, ailenin en küçük oğlu ve bir savaş gazisi olan Michael babasıyla barışır. Bir suikast girişimi, Don’u artık işleri yönetemeyecek duruma düşürünce, ailenin başına Michael ve ağabeyi Sonny geçer. Danışmanları Tom Hagen’in de yardımlarıyla diğer ailelere savaş açan Corleone ailesi, eski moda yöntemleri de değiştirmeye başlar.

Baba 2, 1972 yapımı ilk filmin devamı niteliğinde.Genç Corleone, Amerika’ya yeni gelmiştir. 1917 yılında, New York şehri’nin yerel mafyalarından birinin liderini öldürünce saygınlık kazanır ve korkulan biri haline gelir.

Bu arada, 50 yıl sonra, Michael Corleone, Washington’da senato komitesine aile işleriyle ilgili ifade vermektedir

24. Dan Quayle - Ferris Bueller's Day Off (1986)

24. Dan Quayle - Ferris Bueller's Day Off (1986)

Lise öğrencisi olan Ferris Bueller, okuldan bir günlüğüne kurtulmak istemektedir. Güzel bir bahar günü okuldan kaçan Ferris ve arkadaşı Cameron, eğlenceli bir gün geçirmeye karar verirler. Ancak onların eğlence anlayışı, fazlasıyla tehlike içermektedir. Cameron’un babasının ödüllü Ferrarisini alan ikili, Ferris’in kız arkadaşı Sloane’ı da yanlarına alarak Şikago’ya doğru yola koyulur. 17 yaşında, kaçırdıkları kırmızı Ferrari ile şehri turlayan ekip, kendilerini beklenmedik durumlar içerisinde bulur.

25. John McCain - Viva Zapata! (1952)

25. John McCain - Viva Zapata! (1952)

Film, Meksikalı devrimci Emiliano Zapata’nın hikayesini konu alıyor. Bir dönem ülke Porfirio Diaz tarafından yönetilirken Emiliano Zapata, kendi varlığını ortaya koymak sureti ile köylülere yardım eder. Toprakları ellerinden alınan bu insanlar için bir ışıktır o. Bu vesile ile de kanun kaçağı durumuna düşer. Kardeşi Eufemio ile birlikte dağa kaçarak Madero’nun isyancı güçlerine katılırlar.Zapata ve dava arkadaşları savaş alanında çok başarılı olurlar. Diaz ülke dışına kaçmak zorunda kalır. Madero, Zapata ve diğer ileri gelenler kazanan tarafta yer almanın etkisi ile davranan askeri güçlerine hakim olamazlar. Madero ortadan kalkınca Zapata’ya diğer bir rakip Pancho Villa ile işbirliği yapmak düşecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. George W. Bush - Field of Dreams (1989)

26. George W. Bush - Field of Dreams (1989)

Eleştirmenlerin ve izleyicilerin bu kategoride benzersiz olarak tanımladığı Düşler Tarlası, rüyaların gerçekleşebileceğine inanan herkes için. Lowalı çiftçi Ray Kinsella (Kevin Costner) gaipten gelen bu sözcüklerin büyüsüne kapılarak hep inandığı bir rüyanın peşinden gitmeye karar verir. Karısı Annie'nin de (Amy Madigan) desteğiyle Ray, tarlasını rüyalarını gerçekleştireceği şekilde yeniden inşa etmeye başlar.

27. Richard Nixon - Patton (1970)

27. Richard Nixon - Patton (1970)

İkinci Dünya Savaşı sırasında Afrika’da tank komutanlığı yapan General George S. Patton’un yaşadıklarını anlatan film, Alman işgalinin hızla ilerlediği dönemlerde geçiyor.

28. Ronald Reagan - High Noon (1952)

28. Ronald Reagan - High Noon (1952)

Amerikan kasabalarının efsanevi şeriflerinin epik hikayelerinin anlatığı western filmlerinden biri olan yapıt korkusuz şerif Will Kane'in ölüme karşı meydan okumasını konu alır. Mesleğini bırakıp daha sakin ve güvenli bir hayatı seçen şerif Kane, yeni evlendiği karısı Amy ile başka bir kasabaya taşınacaktır. Ancak tam da bugün yıllar önce yakaladığı azılı suçlu Frank Miller hapisten çıkmıştır. Frank Miller, artık intikam peşindedir, kasabaya doğru yola çıkmıştır. Tüm ısrarlara rağmen Miller'a karşı savaşmaya karar veren şerif, kasaba halkından ve karısından destek göremeyecektir. Korkusuz adam buna rağmen Miller ve çetesine karşı korkusuzca direnecektir.

29. Bill Clinton - High Noon (1952)

29. Bill Clinton - High Noon (1952)

Eski ABD Başkanı Bill Clinton da bir diğer eski ABD Başkanı Ronald Reagan gibi bu western klasiğine gönül vermiş.

30. Dwight D. Eisenhower - High Noon (1952)

30. Dwight D. Eisenhower - High Noon (1952)

Şu işe bakın! Başka bir eski ABD Başkanı olan Dwight D. Eisenhower'ın favorisi de High Noon çıktı. Sizin de gözünüz başkan koltuğundaysa bu filme bir göz atın derim.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın