Görüş Bildir
Haberler
Militarist Japonya

Militarist Japonya

30.12.2013 - 13:15 Son Güncelleme: 30.12.2013 - 15:39

Pasifiğin Bozkurtları

Turan Birliğinin kurulması için Japonya telefon elektronik cihaz üretmeyi bırakması bunun yerine silah sanayiine yönelmesi gerekmektedir. Japonyada Moğol istilasından II. Cihan Harbi sonuna dek kontrol Turancı düşünceye sahip Samurayların elindeydi. Hatta Japonya'nın moğolistan ve Tuva devleti ile birleşerek orta asyanın en etkin gücü haline gelmesi planlanıyordu. Ne varki bazı Sol görüşlü Moğollar ve Rusların Japonlarla birleşmek isteyen Tuva asker ve devlet adamlarını idam ettirmesi ve gitgide artan cepheler Japonyanın ana kara olan kendi topraklarını savunmaya itmiş Orta Asya üzerindeki ordularını Pasifiğe kaydırmak zorunda kalmıştı. II. Dünya savaşı Japon Subaylarının tamamı Samuraydı ve Japon askerleri hatta halkı militerize ederek askerleştirdiler. II. Dünya savaşında Japon ordusu çok büyük başarılara imza attı Çin denilen ülkeyi kolayca zapt ettiler ve ABD ye tarihinin en büyük yenilgilerini yaşattılar. Kısacası Samuray düşüncesi JAPON siyasetini tekrar ihtiva ettiği vakit pısırık Japonya militarize olacak ve Büyük Turana yol gösteren bir ülke olacaktır..

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1.

1.

II. Cihan harbinde Japonyanın istila ettiği feth ettiği yağmaladığı topraklar. Tüm pasifiğe hakimlerdi kurdukları devlet tarihin en büyük ve militarist Turan devletleri arasına girmiştir.

2.

2.

Unutulan ve unutturulmaya çalışılan Samuray Felsefesi amerkan ajanları tarafından farklı bir şekilde yorumlanarak bu düşünce akımının savaşçıl değil barışçıl olduğunu savunuyor. Tıpkı bize anlatılmaya çalışılan 'çiçekli böcekli kardeşlik türküleriyle sanki açılımlarla Viyana önlerinde at koşturan Osmanlı' gibi..

3.

3.

Ancak Japon Milliyetçiliği sayıları her ne kadar az da olsa geleceğe umutla bakıyorlar.

Yasushi Nagao’nun objektifinden ödüllü bir kare - 1960

Milliyetçi Japon genç, Sosyalist Parti liderini katana ile öldürmeden saliseler önce…

4.

4.

Vur göklerden leşleri uçsuz, soysuz amerikana her gün Pearl Harbor olsun..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam