Görüş Bildir
Haberler
Mavi ve Yeşilin Buluştuğu Marmaris’te Kamp Yapabileceğiniz En İyi Koylar ve Yerler

Mavi ve Yeşilin Buluştuğu Marmaris’te Kamp Yapabileceğiniz En İyi Koylar ve Yerler

Yeter Şirin
20.06.2023 - 07:47

Ege ile Akdenizin tam ortasında harika gün batımına sahip Marmaris’te otellerden sıkılanlar ve kamp severlerin burada mısınız? Deniz kenarında huzuru ve sakinliği kamp süresince hissedeceğiniz koylar ve kamp yerlerini öğrenmek için buyurun yazının devamına… 🍀

1. Club Amazon Bördübet

1. Club Amazon Bördübet

Çeşitli konaklama kategorileriyle farklı oda konseptileriyle sizi ağırlayacak olan Amazon Bördübet özellikle cam tavanlı odasında uyuduğunuzda mavi gökyüzü sizi bekliyor olacak. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Hisarönü, Bördübet Küme Evleri No:80, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02524369111

Instagram: @clubamazon

Ziyaretçi Yorumu: “Kendinizi gerçekten misafir gibi hissediyorsunuz. Güler yüz, samimiyet, lezzetli yemekler ve doğası ile büyüleyen konumu. Kanolarımıza atlayıp sahile gitmek harika bir deneyimdi. Bu harika deneyim için teşekkür ederiz.”

2. Bencik Koyu

2. Bencik Koyu

Marmaris’te çok bilinmeyen, huzur dolu ve sakinliğin bu dünyadaki hali olan Bencik Koyunda siz de kamp yapmak istiyorsanız kamp planınıza burayı eklemeyi unutmayın. genellikle tekneler geliyor olsa da kampçıların da gözdesi bir koy. 

Adres: Hisarönü, Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Karavanınızla konaklayabileceğiniz küçük ve sakin bir koy.”

3. Çubucak Orman Kampı

3. Çubucak Orman Kampı

Marmarisin en beğenilen ve yoğun talep gören kamp yerinden birisi olan Çubucak Ormanında sizde bu deneyimi yaşamak istiyorsanız, daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Jandarma Karakolu Yanı, Datça Yolu 23. km, 48100 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05454670221

Instagram: @ cubucakcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Burası Türkiye'nin en güzel çadır ve karavan kampı. Yaklaşık 27 senedir müdavimiyiz. Dünyada bulunmaktan tek sıkılmadığım yer.”

4. Duru Camping

4. Duru Camping

Zamanın nasıl geçtiğini asla anlamayacağınız Duru Camping samimi işletme sahipleri, sakinliği ve temizliği ile Marmaris’te kamp yapmak isteyen herkesi bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Hisarönü Mah. Limanbaşı Mevkii 99, D:1, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05327649004

Instagram: @durucamping

Ziyaretçi Yorumu: “Sakin ve kullanışlı bir kamp alanı. Marmariste kamp yapmayı düşünüyorsanız ilk durağınız burası olmalı. Aynı zamanda samimiyetleri, güleryüzleri, sıcakkanlılıkları ve ilgili yaklaşımları ile evinizde gibi hissedebileceğiniz bir işletme. Her şey için teşekkürler :). ”

5. Küfre Koyu

5. Küfre Koyu

Tesis bulunmayan Küfre Koyu doğal yapısı ve güzelliği bozulmayan nadir yerlerden. Bu yerleri yazarken inanın korkuyorum umarım ziyaretçiler buldukları gibi temiz bırakmayı öğrenirler. 

Adres: Hisarönü, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Harika bir koy. Temiz , sakin, kamp yapmak için ideal.”

6. Ilıman Restoran Camping Beach

6. Ilıman Restoran Camping Beach

Okaliptüs ağaçları gölgesinde yemekleri kadar kamp alanının da güzel olduğu İliman Restoran Camping Marmaris’te kamp severlerin popüler yerlerinden bir diğer. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Hisarönü, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05303319225

Instagram: @ilimanhisaronu

Ziyaretçi Yorumu: “Çok sıcak temiz güler yüzlü aile işletmesi. Mezeler, yerli ahtapot, yerli kalamar ve taze balık tadına doyamazsınız. Anne köftesinin lezzeti da kayda değer. Karavan ve çadır kampına uygun, okaliptüs ağaçlarının gölgesinde sessiz sakin kamp alanı.Duş, çamaşır makinası, buzdolabı mevcut  Hisarönü nde senelerdir tercih ettigim işletme. Şiddetle tavsiye edilir.”

7. Gündoğan Pansiyon Camping

7. Gündoğan Pansiyon Camping

Hem konum hem temizlik olarak memnun kalacağınız Gündoğan Camping Marmaris’te gözü kapalı kalacağınız kamp yerlerinden bir diğeri. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Hisar önü mah. limanbaşı küme evleri, no 139, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05358134067

Ziyaretçi Yorumu: “İşletmeci ilgili ve çok beyfendiydi. Gönül rahatlığıyla ailenizle beraber gelebilirsiniz. Fiyatlar çok uygun ve işletme tuvaletlerinden mutfağına kadar gayet temizdi. Bu tatilde onlarca gezdiğimiz kamp alanlarının içerisinde keyifle kaldığımız tek yer burasıydı. Tavsiye ederim.”

8. Kocabahçe Glamping

8. Kocabahçe Glamping

Aynı isimli koyda bulunan Kocabahçe Glamping sizi lüks bir kamp deneyimi sunmak için bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Bozburun, Kocabahçe Koyu, 48710 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05322334926

Instagram: @kocabahceglamping

Ziyaretçi Yorumu: “Çok sevdik. Çalışanlar nazik ve ilgili. Çadır konforlu, temiz. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği lezzetliydi. Yine geliriz.”

9. Evcan Camping

9. Evcan Camping

Konumu ve sevecen işletme sahipleriyle Marmaris’te kamp yapmak için tercih edeceğiniz Evcan Camping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Hisarönü mahallesi altınkum sokak kerdime, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05435622984

Instagram: @evcancamping

Ziyaretçi Yorumu: “Sezon sonu geldik çok güzel karşıladılar daha telefonda çözüm üretmeleri güzeldi sahil kenarına çadırımızı kurduk elektrik var duş WC var ağaçların altında denizin kenarında harika bir kamp yapabilirsiniz. Nilüfer abla akşam patlamış mısır bile ikram etti gitmediyseniz düşünmeden gidin.”

10. Çiftlik Koyu Plajı

10. Çiftlik Koyu Plajı

Virajlı yolunun sonunda muhteşem manzarayı gördüğünüzde “iyi ki” diyeceğiniz Çiftlik Koyu Plajında temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Sezon içi kalabalık olabiliyor bunu göz önünde bulundurmayı unutmayın. 

Adres: Osmaniye, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Sezon olmadığı için karavanımı rahatlıkla manzaraya karşı konumlandırabildim.. denizi muazzam güzel.. beyaz taşlı, hafiften Salda gölünü anımsatıyor.”

Marmarisle ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın