Görüş Bildir
Haberler
Mandalina Kokularıyla Ciğerlerinizin Mest Olacağı Bodrum’da Kamp Yapılacak Yerler

Mandalina Kokularıyla Ciğerlerinizin Mest Olacağı Bodrum’da Kamp Yapılacak Yerler

Yeter Şirin
01.07.2023 - 09:10

Sevgili okur, bu yazımızda mandalinalarıyla nam salmış, Türkiye'nin en büyüleyici tatil destinasyonlarından biri olan Bodrum'u mercek altına alıyoruz. Eğer Bodrum'da kamp yapabileceğiniz en güzel yerleri keşfetmek istiyorsanız, yazımızın devamını kaçırmayın. Bu eşsiz deneyimi yaşamak için sizi bekleyen doğa harikası kamp alanlarına birlikte göz atalım. 🌿

1. Bodrum Masalı Camping

1. Bodrum Masalı Camping

Bodrum’da güvenli, temiz, kullanışlı ve yardım sever işletme sahibi bir kamp yeri arıyorsanız Bodrum masalı Camping tam size göre. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Gümüşlük, 1095. Sk. 2/2, 48970 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05382951020

Instagram: @bodrummasalicamping

Ziyaretçi Yorumu: “Her konuda bize yardim eden Ayhan abiye teşekkür ederiz, samimiyeti içtenliğiyle bize misafir etti 🥰🤩Bodrum tarafına gelicek herkeze gönül rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir işletme Bodrumun gözdesi 1 numaralı campingi. Temiz konforlu yeri ve konsepti tam bir tatil yeri artılarını saymakla bitiremeyeceğim bir yer şimdiden Bodrum Masali camping tercih edenlere iyi tatiller dilerim..🥳🥳🥳🥳”

2. Bodrum Wanderheaven Kamp Alanı, Bungalov ve Tiny House

2. Bodrum Wanderheaven Kamp Alanı, Bungalov ve Tiny House

Temizlik ve hijyen konusundaki hassaslıkları, ilgi ve akşam etkinlikleriyle Bodrum’da unutulmaz bir kamp deneyimi için Wanderheaven sizi bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Gümüşlük, Kilimci Sk., 48970 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05323637763

Instagram: @wanderheavencamping

Ziyaretçi Yorumu: “Kısa bir mola için geldiğimiz kamp alanını, daha önce keşfetmediğimize üzüldük. Akşamları etkinlikler yapılıyor, heaven gümüşlük sayfasınada etkinlikler paylaşılıyor. Farklı konaklama seçenekleri mevcut. Temizliğe ve hijyene dikkat ediliyor. Güleryüzlü çalışanları her zaman yardıma hazır. Tekrar geleceğimiz kamp.”

3. Bodrum Camping Türkbükü

3. Bodrum Camping Türkbükü

Türkbükünde temiz, evinizde gibi hissedeceğiniz Bodrum Camping oldukça beğenilen bir kamp yeri. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Göltürkbükü, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05322442796

Instagram: @bodrumkampingturbuku

Ziyaretçi Yorumu: “Şu ana kadar gittiğin en iyi kamp yeri diyebilirim tuvalet mutfak banyoları çok temiz sahipleri çok ilgili ve alakalılardı her şey için teşekkür ederim 😊.”

4. Volo Camping

4. Volo Camping

Bahçesinde bulunan kedi ve köpeklerde eğlenceli, yapılan yemeklerle lezzetli olan Volo Camping Bodrum’da nezih bir kamp alanı. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Gürece, Cumhuriyet Cad. No:299, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05423218656

Instagram: @volocamping

Ziyaretçi Yorumu: “Sahipleri ilgili alakalı tam bir aile ortamı diyebilirim. Onlarca kamp alanında kaldım ilk defa yemek veren bir kamp alanı gördüm. 2022 Eylül ayından Ege turu yaptığımda 1 gün kalma imkanım olmuştu. Bodrumda kalacak olursam tekrar tercih edeceğim bir kamp alanı. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim.”

5. Ecofarm Camp & Bungalov

5. Ecofarm Camp & Bungalov

Tavuk ve horozlarıyla gerçekten çiftlik havasında olan bu tatlı kamp yerinde sizde konaklamak istiyor, işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Turgutreis, Gümüşlük Cd. No:111, 48960 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05300907745

Instagram: @ecofarmcamp

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp alanı çok güzel mandalina ağaçlarının altında hem doğada hissediyorsunuz hemde istediğiniz zaman ortak kullanım alanında çiftlik evinde gibi hissediyorsunuz ortak kullanım alanında akşamları erasmus ortamı oluyor bildiğiniz kişisel alanınızda bolca oluyor kimse sizi rahatsız etmiyor işletme sahipleri çok tatı çok rahat hissettim çalan müzikler harikaydı diğer kamp alanlarına göre hem daha ucuz hem de çok güzel buzdolabı duş tuvalet bulaşık yıkamak için su  bir sürü çardak oturak var kesinlikle tavsiye ederim ilk kez kamp yapıcak olanlar da çok rahat edicektir eminim gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.”

6. Yahşi Plajı

6. Yahşi Plajı

Cam kadar berrak suyu, Bodrum’da kamp kurabileceğiniz bir mekan olan yahşi plajı maalesef diğer plajlar gibi insan kirliliğinen ve çevreye duyarsızlığından payını maalesef alan bir plaj. 

Adres: Ortakentyahşi, Bodrum-yalıkavak Yolu, 48420 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Sahilinde kamp kurmuştuk. Sabah saatlerinde yüzmek aşırı keyifliydi.”

7. Cennet Koyu

7. Cennet Koyu

Temizlenmiş ve bakımlı bir koy görünce umarım eski haline dönmez diyorum. Gerçekten cenneten bir koy gibi olan Cennet Koyu Bodrum’da kampçıların gözdesi.

Adres: Göltürkbükü, 48483 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Koy mükemmel olmuş, her taraf temizlenmiş..Koydaki Cafede yiyecek içecek fiyatları çok ucuz ve oldukça da lezzetli ve temiz.. İnanılır gibi değil ama Belediye cafesindeki fiyatlar gibi.”

8. Mandalin Camping

8. Mandalin Camping

Konumu, lokasyonu, toplu taşıma duraklarına yakınlığı ve temizliği ile Bodrum’da kamp yapmak için harika bir seçim olan Mandalina Camping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Gölköy Mah, Atatürk Cd. No:126/3, 48483 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05306561901

Instagram: @mandalincamping

Ziyaretçi Yorumu: “Eşimle birlikte 5 gün kadar kaldık. İnanılmaz keyifli huzurlu bir tatil oldu bizim için. Tuvalet duş dinlenme alanı ortak mutfak buz dolapları çamaşır makinesi gayet yeterli ve hijyenikti. Bugün çıkışımızı yaptık sevgili işletme yetkilimize çok teşekkür ederiz çok naif çok ilgiliydi tekrar görüşmek üzere 🌺 …”

9. Küme Evleri Camping

9. Küme Evleri Camping

Çiçekler, tavuklar, ağaçlar arasında tatlı mı tatlı ev sahiplerinin ilgisiyle Bodrum’da huzurlu bir kamp deneyimi yaşamak istiyorsanız Küme Evleri size göre. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Akyarlar, Kemer Cd., 48960 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05363705044

Instagram: @kume.evleri.camping

Ziyaretçi Yorumu: “Ev sahipleri çok iyi insanlar. Her konuda yardımcı oluyorlar. Evin bahçesi oldukça eğlenceli ve güzel. Tavuklar ve meyve ağaçlarıyla güzel bir konaklama sağlıyor. Evin konumu plajlara yakin. Yarim saatte bir geçen servislerle istediğiniz her yere gidebiliyorsunuz.”

10. Ilgınlar Plajı

10. Ilgınlar Plajı

Manzarası, uygun fiyatı ve Bodrum’da olmasıyla Ilgınlar Plajı kamp yapmak için aradığınız yer olabilir. Telefon numarası yok ama işletme sahibi çok yardımsever. 

Adres: Yahşi, 48960 Ortakentyahşi/Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın. 

Ziyaretçi Yorumu: “Bence harika bir yer evet duşta sıcak su yok ama borulardan duş suyu gibi sıcak su akıyor. İşletmeci rezervasyonsuz olmamıza rağmen (telefonları olmadığı için) bize çadır kamp yeri gösterdi. Piyasaya göre fiyatları uygun. Denize sıfır ve Bodrum'a göre fiyatlar makul.”

Bodrum ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kenan öz

kimse sakın yaz aylarında çadır kampı yapmaya kalkmasın, rezillikten başka birşey değil.