Görüş Bildir
Haberler
Bodrum’da Tatil Bir Başkadır Diyenler İçin Uygun Fiyatlı Oteller Rehberi

Bodrum’da Tatil Bir Başkadır Diyenler İçin Uygun Fiyatlı Oteller Rehberi

Yeter Şirin
08.04.2023 - 17:32

Tatil eşittir Bodrum diyenler burada mısınız? Hazır önümüz bayram ve yaza da yaklaşıyorken bu sene tatile nereye gidelim diyenlere rehber niteliğinde bu yazım. MFÖ’nün şarkısında da dediği gibi biraz deniz biraz uyku isteyenler hadi gelin sizin için hangi otelleri buldum birlikte bakalım. ⛵

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seçkin Konaklar Hotel

Seçkin Konaklar Hotel

Konsept, konum ve hizmet bakımından Bodrum’da güzel bir tatil isteyenlerin tercihi Seçkin Konaklar Hotel’i deneyimlemek istiyorsanız ve daha fazla bilgi almak istiyorsanız tıklayın

Adres: Eskiçeşme, Neyzen Tevfik Cd. No:186, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @seckinkonaklar

Ziyaretçi Yorumu: “Tüm personel süper cana yakındı ve harika bir konaklama geçirdiğimizden emin olmak için yukarıda ve öteye gitti. Restoran ve barlardan çok uzak olmasa da çok sessizdi. Yüzme havuzu çok temiz ve bakımlıydı. Odalar iyi bir boyuttaydı ve günlük temizlik ile banyo da öyleydi. Özellikle yardımsever ve misafirperver personel nedeniyle kalışımızdan gerçekten keyif aldık. Bu oteli şiddetle tavsiye ediyoruz ve kesinlikle burada tekrar kalacağız.”

Bumerang Suites Hotel

Bumerang Suites Hotel

Bodrum merkezin kalbinde, denize 20 metre uzaklıkta bulunan Bumerang Suites ister arkadaşlarınız ister ailenizle keyifli bir tatil sunuyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Kumbahçe, Paşatarlası Sk. No:10, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @bumerangsuitesotel

Ziyaretçi Yorumu: “Güzel temiz br otel odaların temizliği özellikle çok iyiydi. Denize15 metre mesafede. Tavsiye ederim.”

Pasha Motel

Pasha Motel

Zeki Müren’in müzesinin hemen yanında olan Pasha Motel plaja 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Kumbahçe, Zeki Müren Cd. No:5, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02523160170

Instagram: @pashamotel48

Ziyaretçi Yorumu: “Muhteşem mekan! Plajlara ve en partili caddelere yakın ideal bir konum. Çok misafirperver ev sahipleri, muhteşem manzara eşliğinde lezzetli Türk kahvaltısı😍 Güzel odalar, bembeyaz çarşaflar, konforlu şilteler. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim! Harikasın!!!🌸”

7.Art Fesleğen Hotel

7.Art Fesleğen Hotel

Bodrum merkezde bulunan bu şirin otel hem çarşıya hem plaja yakınlı, güzel kahvaltısı ve kendine has ambiyansıyla misafirlerini bekliyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Kumbahçe, Papatya Sk. No:26, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02523165334

Ziyaretçi Yorumu: “Çok temiz sahipleri çok güler yüzlü merkezde olup kalabileceğiniz en keyifli yer 🙏👍.”

Eden Hotel Bodrum

Eden Hotel Bodrum

Merkezi konumda yer alan Eden Hotel geniş odaları, ferah alanları ile oldukça beğeniliyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Umurça, Dr. Mümtaz Ataman Cd. No:38, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @bodrumedenhotel

Ziyaretçi Yorumu: “Konum olarak mükemmel gezeceğimiz yerlere yürüme mesafesiydi.Pozitif enerjisi olan bir otel sadece kahvaltıyı bir tık zenginleştirebilirler…”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hotel Casablanca

Hotel Casablanca

Deniz manzarasına doyum olmayan işletme sadece manzara değil yemekler, temizlik ve ilgili personeliyle de beğeniliyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Gümbet, Şakir Esendemir Sk. No:26, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02523191146

Instagram: @casablancagumlet

Ziyaretçi Yorumu: “Manzarası Muhteşem, yemekleri lezzetli, oda temiz, personel güler yüzlü ve yardım sever. Herseye icin teşekkür ederim 🙏🥰.”

Zümrüt Butik Otel

Zümrüt Butik Otel

Bazı mekanlar vardır ki görür görmez içiniz açılır, Zümrüt Otel de bunlardan birisi. Her konuda beğenilen bu otel hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Tepecik, Neyzen Tevfik Cd. No:106 Merkez, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @zumrutbodrum

Ziyaretçi Yorumu: “Konum olarak muhteşem bir yerde. Ahmet Bey ve tatlı kedisi Hüseyin bize çok güzel ev sahipliği yaptı :) Fiyatı oldukça uygun. Temiz ve kendimizi evimizde hissettirdiği için Ahmet Bey e tekrar çok teşekkürler.”

Albatros Otel

Albatros Otel

Samimi işletme sahipleri, huzurlu bir mekan, lezzetli kahvaltı… Bunların hepsini ve daha fazlasını siz de deneyimlemek istiyor, daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak istiyorsanız tıklayın

Adres: Tepecik, Menekşe Sk., 48440 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @albatrosotelbodrum

Ziyaretçi Yorumu: “İşletmecileri, çalışanları gercekten saygıdeğer ve yardim sever insanlar her konuda yardımlarını ve sohbetlerini esirgemediler. Konum itibari ile ana merkez tarafının curcunasından kaçmak isteyen icin ideal. Bence konum olarak çok çok ideal bir lokasyonda. Güzel de bir f/p oteli.”

Mia Butik Otel

Mia Butik Otel

Terasında Bodrum Kalesine karşı kahvaltı yapmanın farkını yaşayacağınız bu işletme her konuda belki de daha fazla bir fiyat performans mekanı. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Çarşı, S. Y. Cansevdi Sk., 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @miabutikotel

Ziyaretçi Yorumu: “Tartışmasız olarak Bodrum’un en iyi işletmecisine sahip otel dersem hiç abartmamış olurum.Emrah abi çok samimi, çok güler yüzlü, çok yardımsever biri.İşletmeciden çok abi kardeş olduk.Terasında geçirdiğimiz vakitler paha biçilemezdi benim için.Kesinlikle tavsiye ederim.”

Bodrum Karayel Apart Otel

Bodrum Karayel Apart Otel

Bodrum çarşısı içinde, her yere yürüme mesafesinde bulunan işletme sıcak ve samimi olmasıyla da yıllardır müdavimi olan yerlerden birisi. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Atatürk Caddesi, Dr. Ekrem Uslu Çk. No:11, 48400

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02523162121

Instagram: @bodrumkaryelapart

Ziyaretçi Yorumu: “Hem temizlik hem konumu açısından mükemmel bir otel, ayrıca çalışanlar çok ilgili hepsine ayrı ayrı tşk ederim.Yıldız hanımı söylemeden geçemeyeceğim mükemmel bi bayan her konuda rahat ettirdiler.Kendi eviniz gibi tamamen sıcak bı ortam .herşey çok güzeldi sayenizde tşkler güzel insanlar 🙏”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılavuz Otel

Kılavuz Otel

Ailenizle güzel bir tatil deneyimlemek isteyenlerin tercihi Kılavuz Otel temizlik, ilgi ve misafirlerine karşı tavırlarıyla gönüllerde yer edinmiş. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Çarşı, Atatürk Cd. No:33, 48470 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02523163892

Instagram: @kilavuzotel

Ziyaretçi Yorumu: “Bodrumun merkezinde tertemiz bir aile işletmesi, üç çocukla sıkıntısız bir şekilde konaklama imkanı bulabildiğim temiz nezih bir işletme. Tekrar görüşeceğiz.”

The Poyz Otel Bodrum

The Poyz Otel Bodrum

İster kış ister yaz sezonu olsun gelen bütün misafirlerini aynı titizlikle ve ilgiyle karşılayan The Poyz gelen bütün misafirlerinden tam puan alıyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Gümbet, Şakir Esendemir Sk. No:40, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @thepoyzotel

Ziyaretçi Yorumu: “Odalar yeni ve temizlik çok iyi. Kullanılan malzemeler kaliteli. Klimalar yeni. Genel olarak gayet konforlu. Çalışanlar ve işletme sahipleri güvenilir.”

Gümbet Anıl Beach

Gümbet Anıl Beach

Konum, yemekler ve denize yakınlığı ile tam bir fiyat performans oteli olan Gümbet Anıl Beach keyifli tatil isteyenlerin adresi haline gelmiş. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Gümbet Mh Yarbay Sabri Ergüden Sokak, Zengin Hüseyin Sk., 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02523193900

Instagram: @gumbetanilbeach

Ziyaretçi Yorumu: “Otelde 2. Günümüz, biraz tedirgin gelmiştik fakat çalışanlar, yemek, temizlik, hijyen, hizmet  her şey mükemmel… Bizim beklentimizi fazlasıyla karşıladı . Kendine ait plajı var, odalar büyük, her gün temizlik yapılıyor, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir işletme… 6 gece burdayız, Bodrum da artık tek adresimiz Anıl beach, çok teşekkürler.”

Ministar Hotel

Ministar Hotel

13 yıldır Bodrum’da otelcilik yapmanın verdiği tecrübe ve samimiyetle bu işin hakkını gerçekten veriyorlar. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Kaktus Caddesi. No:24 Bitez Yalisi, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “İlk olarak denize bu kadar yakın, yemekleri bu kadar lezzetli, konumu bu kadar mükemmel bir yer bulmak hele ki bodrumda imkansız sanırdım. Ama misafirperverliklerinin üzerine bir de odanın temizliği eklenince bizim vazgeçilmezimiz oldu gerçekten çok temizler ve çok nazikler bu oteli düşündükçe bile mutlu oluyorum. Tekrar tekrar gitmek istiyorum.”

Hakan Otel

Hakan Otel

Otelin teknik özelliklerinden çok kahvaltısı, işletme sahiplerinin güler yüzü ve tatlı dilinin daha bir öne çıktığı bu otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak istiyorsanız tıklayın

Adres: Bitez, Mersinli Cd. No:18, 48470 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın.

Instagram: @hakanotel

Ziyaretçi Yorumu: “Tesadüfen denk geldiğim Hakan otel iyikim oldu. Kendimi evimde gibi hissettiğim, sıcacık aile ortamı. Temiz ve şirin bir oda. Denize 4 dk mesafe.Sevgili Gül hanım, Koray bey ve ilgi alakası mükemmel olan Hakan bey her şey için tekrardan teşekkürler. Biteze yolum düştüğünde, konaklayacağım tek adres.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

White and Blue Bodrum Hotel

White and Blue Bodrum Hotel

Adı gibi her yerin mavi ve beyaz olması içeri girer girmez içinizin açılmasını sağlayacak, işletme sahiplerinin ilgi ve alakası takdire şayan. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Çarşı, Carsi mahallesi Sanat Okulu caddesi 1017 Sokak No 10, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02523162652

Instagram: @whiteandbluebodrum

Ziyaretçi Yorumu: “Otelin konumu çok güzel. Çarşıda, denize yakın. Otel sahibi Aysun Hanım çok misafirperver ve çok nazik biri. Tekrar geleceğim bir otel, tavsiye ederim.”

Bodrumla ilgili bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?