Görüş Bildir
Haberler
Büyülü Manzarasıyla Tüm Dünyaya Adını Duyurmuş Kapadokya'da Konaklama Önerileri

Büyülü Manzarasıyla Tüm Dünyaya Adını Duyurmuş Kapadokya'da Konaklama Önerileri

Yeter Şirin
17.09.2023 - 07:01

Kapadokya’ya gelmişken bu geniş, tarih kokan ve gezdikçe gezesiniz gelecek olan bölge tabi ki 1 günde bitmez. Kapadokya’da nerede kalınır sorunuza cevap olarak hem yorgunluğunu atacağınız hem de unutulmaz anılar biriktireceğiniz 15 oteli sizin için derledim sevgili okur ( fiyatlar o kadar uçuk değil). Madem konu konaklama gelin birlikte hangi otelleri sizin için seçmişim inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aja Cappadocia Hotel

1. Aja Cappadocia Hotel

Kızılçukur Vadisine yakın olan Aja Cappadocia Hotel’de sabahları erkenden balonların kalkılını izleyebilirsiniz. Temizli, düzeni ve ilgi personeline söylenecek söz yok.

Adres: Duayeri, Lozan Sk. No:22, 50400 Ürgüp/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 03843414108

Ziyaretçi Yorumu: “Otel çok güzel, temiz ve çok ilgililer gezebileceğimiz yerleri tek tek anlatıyorlar yemekleri de çok lezzetli her şey için teşekkürler.”

2. Balloon Cave Hotel

2. Balloon Cave Hotel

Konum olarak Kapadokya’ya geldiğinizde görmeniz gereken her yere yakınlığı, temizliği ve konforuyla Balloon Cave Hotel bölge gibi sizi de büyüleyecek.

Adres: İsali Gaferli Avcilar Mahallesi, Ragıp Üner Cd. 23/1, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 03842713595

Ziyaretçi Yorumu: “Göreme Açık Hava Müzesi'ne 15 dakikalık yürüme mesafesindeki bu otel, yoldan geçen bir turistin isteyebileceği tüm konforları sunmaktadır. Yemekler mükemmel ve bakımlı, Türk mutfak geleneklerini takip ediyor, havuz temiz, personel ücretsiz havlu sağlıyor ve size menüden yiyecek ve içecek servisi yapıyor. Sıcak hava balonlarını gözlemleyebileceğiniz harika bir terasta restoran hizmeti var, otel ayrıca turlar, temiz ve konforlu odalar sunuyor, İtalya'daki Sassi of Matera'daki odaları anımsatıyor, tüf ocaklarında inşa edilmiş, gerçekten orijinal mobilya. Personel çok nazik.”

3. Atilla’s Cave Hotels

3. Atilla’s Cave Hotels

Ailenizle ya da bireysel gittiğinizde ilgi, alaka ve özellikle kahvaltılarıyla oldukça memnun kalacağınız Atilla’s Cave Hotel’de kendinizi evinizde hissedeceksiniz.

Adres: Baş, Ada Sk. No:24, 50130 Nar/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05543602080

Ziyaretçi Yorumu: “Güler yüzlü, samimi ve yardımsever bir yer. Kahvaltısı doğal ve ev yapımı ürünler ile servis ediliyor. İsteyen yine aksam yemeğini ek ücret karşılığı alabiliyor. Odalar güzel dizayn edilmiş , fiyat kalite olarak bölgenin en onde gelen yerlerinden.”

4. The Loop Cappadocia

4. The Loop Cappadocia

Manzarası, yemekleri ve doğal çiftlik mahsülleri ile hazırlanan kahvaltısıyla bayılacağınız The Loop Cappadocia sizi bekliyor.

Adres: Yukarı, 112. Sk No:46, 50500 Avanos/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 03845112021

Ziyaretçi Yorumu: “Güzel otel. Sabahları Kapadokya'nın ve sıcak hava balonlarının muhteşem manzarası. Otelin kendisi de muhteşem. Tarihi bina henüz modern bir dokunuşa ve kendi odasında konaklamaya sahip. Servis birinci sınıftır. Kesinlikle tavsiye ederim.”

5. Nova Cave Hotel

5. Nova Cave Hotel

İlgili otel sahipleri, çalışanları, doyurucu kahvaltısı gibi daha çok sayacağımız birçok olumlu yönüyle Nova Cave Hotel konum olarak da oldukça iyi bir yerde.

Adres: Eski Mah, Şeker Çeşme Sk. No:23, 50650 Ortahisar/Ürgüp/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05326042991

Ziyaretçi Yorumu: “Hizmet, kalite ve çalışanların ilgisi yönüyle harikaydı. Çalışanlar oldukça ilgili ve Güleryüzlüydü. Ürgüp’te kalıp buranın birkaç katı para vermektense burası gezme yerlerine de yakınlığı itibariyle oldukça idealdi.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pearl Of Cappadocia

6. Pearl Of Cappadocia

Temizliği ile herkesin beğenisi toplayan Pearl Of Cappadocia şehir merkezinde olması, oldukça ilgili otel çalışanlarıyla sizi de bekliyorlar.

Adres: Cumhuriyet, Zelve Cd. no:61, 50500 Avanos/Nevşehir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05323897898

Ziyaretçi Yorumu: “Güzel bir hotel kahvaltısını çok beğendim ellerinize sağlık. Odalar gerçekten çok ferahtı manzarası ise gerçekten büyüleyiciydi.”

7. The Cave House

7. The Cave House

Mağara oda konsepti ile hizmet veren The Cave House gerek özenle hazırlanan kahvaltı gerek odaların ferahlığı ile Kapadokya’da ‘iyi ki’ diyeceğiniz bir otel.

Adres: Duayeri, Cingilli Bayır Sk. No:5 50400, 50400 Ürgüp/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05359350045

Ziyaretçi Yorumu: “Ürgüp'de konaklayacağınız muazzam manzaralı şirin mi şirin butik ve çalışanlarının inanılmaz sıcak ve cana yakın olduğu müthiş bir işletme. Şiddetle tavsiye ediyorum.”

8. Cappadocia Tafana Csl Hotel

8. Cappadocia Tafana Csl Hotel

Kapadokya’da görülmesi gereken yerlere yakınlığı, odaların ve otelin temizliği gibi önemli konularda Cappadocia Tafana Hotel size ev sıcaklığını da yaşatacak.

Adres: Temenni, Şht. Cem Bul Cd. NO:23, 50400 Ürgüp/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05431506062

Ziyaretçi Yorumu: “Küçük, şirin ve çalışanları güler yüzlü tertemiz bir otel. Aileyle gideceklere özellikle tavsiye ederim. Personelin çocuklarıma olan ilgisi ve diyaloğu gerçekten mutluluk vericiydi. Kapadokya bölgesine tekrar gitsem ilk tercihim olur. İlk defa tatildeyken kendimi evimde hissettim. Teşekkürler Saadet hanım ve tüm çalışma arkadaşları 👏👏👏”

9. Tabal Cave Hotel

9. Tabal Cave Hotel

Ziyaretçilerinin konforunu ön planda tutan Tabal Cave Hotel odalarının mağara otel konsepti olması ve özenli personeliyle oldukça beğeniliyor.

Adres: Tekelli, Kale Sk. No:4, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05511729343

Ziyaretçi Yorumu: “Otel çok güzel ancak oteli en çok güzel ve keyifli kılan işletmecileriydi. Barış bey ve Ali bey bize evimizi aratmadı, her şeyde konforumuzu ve müşteri mutluluğunu düşündüler , bize unutulmaz bir Kapadokya tatili yaşattılar. Her şey için teşekkürler ederiz , bir sonraki seyahatimizde tekrar tercihimiz Tabal Otel olacak”

10. Pegas Cave Suites

10. Pegas Cave Suites

Eşsiz mağara mimarisiyle otelden içeri girer girmez en ufak isteklerinizle bile ilgilenen bir otel Vegas Cave Suites Kapadokya’nın büyüsüyle bezenmiş bir işletme.

Adres: Duayeri, Lozan 1 sokak no:8, 50400 Ürgüp/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05422715065

Ziyaretçi Yorumu: “Her şey çok güzeldi ekip çok misafirperver kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz temizlik ve kahvaltı da yeterliydi, hayvan dostu güzel bir otel yine gitmek isterim.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Türkan Cave Hotel

11. Türkan Cave Hotel

Türken Cave konaklayanların tam puan verdiği bir otel. Kapadokya tatilinizde gözü kapalı tercih edebilirsiniz.

Adres: Eski Mah, Resul Bey Sk. No:13, 50650 Ortahisar/Ürgüp/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 03843433433

Ziyaretçi Yorumu: “Eşimle birlikte üç günlük Kapadokya tatilimizi Türkan Cave otelde kalarak tamamladık. Otel tam anlamıyla isteklerimizi karşıladı. Otel sahibi Ali Osman bey ve çalışanlarının ilgi ve alakası bizi memnun etti. Oteli de gayet temiz ve ferah buldum. Harikaydı..”

12. Pyramid Stone House Hotel

12. Pyramid Stone House Hotel

Kapadokya denilince akıllara kazınan Pyramid Stone House Hotel eşsiz manzarası ve otel personeliyle oldukça memnun kalacağınız bir işletme.

Adres: Aşağı Mahalle, Keçeci Evi Sokak No:4, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 03842194040

Ziyaretçi Yorumu: “Harika bir yer ve harika insanlar! Kapadokya'da harika bir konaklama geçirmek istiyorsanız piramit taş evde kalmanızı öneririm!”

13. Casa Di Cappadocia Hotel

13. Casa Di Cappadocia Hotel

Bir gelenin tekrar gelmeyi düşündüğü Casa Di Cappadocia Hotel’e siz de gözü kapalı rezervasyon yaptırabilirsiniz. Her yönden oldukça beğeniliyor.

Adres: Yukarı mahalle, seyit ahmet sokak no.4, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05527181831

Ziyaretçi Yorumu: “Odalar çok temizdi ev misali her şey düşünülmüş odada eksik hiç yoktu kahvaltısı muhteşemdi güler yüzlü ve samimidiydi o kadar yer gezip geldik böyle bir yerde kalmadık her şey için teşekkürler.”

14. Ahiyan Hotel

14. Ahiyan Hotel

Uçhisar Kalesine ve civarda bulunan tarihi yerlere yürüme mesafesinde bulunan Ahiyan Hotel her konuda ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve çok tercih edilen bir otel

Adres: Yukarı Mahalle, Kadı Burhanettin Sokak No:8, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05545352535

Ziyaretçi Yorumu: “Her bir detay ince ince düşünülmüş, unutamayacağım bir 2 gün geçirdim. Tüm yorgunluğunuza rağmen kendinizi evinize gelmişcesine huzurlu hissedeceğiniz bir ortam karşılıyor. Personelin nezaketi ayrıca takdire şayan. Herkese tavsiye ederim.”

15. Safran Cave Hotel

15. Safran Cave Hotel

Tarihi bir konak, güler yüzlü hizmet, konumu ve tamamen organik yiyeceklerle hazırlanmış yemeklerle Safran Cave Hotel Kapadokya’da size unutulmaz anılar yaşatacak.

Adres: Göreme kasabası orta mahalle, Kağnı Yolu Sk. no:3, 50180 Nevşehir

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 03842712393

Ziyaretçi Yorumu: “3 gece ve 4 gün kaldık. Çalışanlar güler yüzlü ve çok kibarlar hepsine çok teşekkür ediyoruz. Kahvaltı son derece güzel ve hersey çok taze. Yine Kapadokya'ya gelirsek kesinlikle burada kalırım. Otelin konumu süper.”

Kapadokya ile ilgili bu içerik de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın