Görüş Bildir
Haberler
Kızılay'daki Saldırıda Yaralanan Bir Kişi Daha Hayatını Kaybetti

Kızılay'daki Saldırıda Yaralanan Bir Kişi Daha Hayatını Kaybetti

Deniz Gök
21.03.2016 - 17:18 Son Güncelleme: 21.03.2016 - 17:24

Ankara Kızılay’da bir hafta önce gerçekleşen bombalı saldırıda ağır yaralanan Feyyaz Aydın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İstanbul’daki saldırı öncesinde Ankara’yı kana bulayan patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 36’ya yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı, Ankara Kızılay'da 13 Mart Pazar günü gerçekleştirilen canlı bomba saldırısında yaralanan 1 kişinin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ankara saldırısında yaralanan, vücudunun değişik yerlerinde şarapnel parçası yarası olan ve 2 bacağı diz altı ampute olan 23 yaşındaki Feyyaz Aydın'ın tedavi gördüğü Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdiği bildirildi.

TAK isimli örgütün üstlendiği saldırıyı Seher Çağla Demir’in düzenlediğini açıklanmıştı. Saldırgan Seher Demir ile birlikte Özgür Ünsal isimli bir kişinin daha patlatılan araçta olduğu öne sürülmüştü.

Merasim Sokak’ta askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen ve 29 kişinin yaşamını yitirdiği patlamanın üzerinden bir ay geçmeden Ankara ikinci kez bombalı saldırının hedefi olmuştu..

AA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gürol Almacıoğlu

Yayınlamış olduğunuz haberdeki Feyyaz arkadaşımızın yaşı 36 değil 23'tür, lütfen bu bilgiyi değiştiriniz.