Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'İşte Yeni Türkiye'de Hukuk'

Kılıçdaroğlu: 'İşte Yeni Türkiye'de Hukuk'

ATKN
25.12.2014 - 17:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 16 yaşındaki lise öğrencisi M.E.A.'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiasıyla tutuklanmasına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabından 'Hırsız dedi diye 16 yaşındaki evladımız tutuklanırken, asıl suçluların çaldıkları faiziyle geri veriliyor. İşte Yeni Türkiye'deki hukuk!' mesajını paylaştı.

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/kilicdaroglu-...

CHP'Lİ KART: KORKU, TEHDİT VE GÖZALTI

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ise M.E.A.’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanmasına tepki gösterdi. Liseli M.E.A.’yı tutuklamaya karar veren Konya 1’inci Sulh Ceza Hakimliği’ni eleştiren Kart, ”Türkiye’de Cumhurbaşkanı düzeyinde en üst düzeyde yaratılan korku, baskı, tehdit gözaltı. Buradan topluma bir mesaj veriliyor. 16 yaşındaki çocuklarımızın özgürlüklerinin ellerinden alınması pahasına. O çocuklarımız ve toplum ne diyor. Toplum, iktidarın yolsuzluğunu haykırıyor. Toplum iktidarın faşizan baskısını haykırıyor' dedi.

CİHANER: DERHAL SERBEST BIRAKILMASI GEREKİYOR 

Konya Cumhuriyet Başsavcısıyla da görüştüğü öğrenilen CHP Milletvekili İlhan Cihaner, “Öncelikle kovuşturması izne bağlı bir soruşturma. Ancak kovuşturma izni yok. Kovuşturma izni verilmezse tutuklamanın altı boşalmış oluyor. Dolayısıyla çocuğumuzun derhal serbest bırakılması gerekiyor.' dedi.

T24

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0