Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu 'HDP'ye Bakanlık' Tartışmasına Doğrudan Dahil Olmadı, 'Kırmızı Çizgi' Vermekle Yetindi

Kılıçdaroğlu 'HDP'ye Bakanlık' Tartışmasına Doğrudan Dahil Olmadı, 'Kırmızı Çizgi' Vermekle Yetindi

'HDP'ye bakanlık'  tartışmaları devam ederken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu doğrudan HDP-İYİ Parti atışmasına değinmezken, Millet İttifakı olarak kırmızı çizgilerinin “vatan ve bayrak sevgisi” olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"HDP’nin olduğu masada biz olmayız"

"HDP’nin olduğu masada biz olmayız"

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 'HDP'ye bakanlık' tartışması için “HDP’nin olduğu masada biz olmayız. Bizim olduğumuz masada da HDP olmaz' demişti. 

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç ise Akşener’e şöyle tepki göstermişti: “Bu tarz lafları olgunlukla, düşünerek söylemek lazım. Bize 6-7 milyon insan oy veriyor. Ne yapacaksınız bu insanları, memleketin dışına mı atacaksınız?

"İki konuda ödün vermeyiz, vatanımız ve bayrağımız"

"İki konuda ödün vermeyiz, vatanımız ve bayrağımız"

CHP lideri Kılıçdaroğlu bugün Ankara'da söz konusu tartışmaya açıkça değinmese de bazı mesajlar verdi: “85 milyon insanın huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken Millet İttifakı olarak yapıyoruz, 6 lideriz orada. Hepimiz bu ülkede barış, huzur istiyoruz. Vatanını ve bayrağını kim seviyorsa başımızın üzerinde yeri vardır. İki konuda ödün vermeyiz, vatanımız ve bayrağımız.'

Tartışmaların fitilini CHP'li Gürsel Tekin ateşledi

Tartışmaların fitilini CHP'li Gürsel Tekin ateşledi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakanlık tartışmaları CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in katıldığı bir televizyon programında “HDP’ye bakanlık verilebilir” demesiyle başlamıştı. CHP kaynaklarından yansıyan bilgilere göre ise bu sözler Kılıçdaroğlu dahil parti içinde tepkiyle karşılandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
17
15
6
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

Her seçimde Türk-Kürt tartışması oluyor. Ne sokakta, ne günlük hayatımda, ne iş hayatımda daha bir kere bu sorunu yaşamadım. Bizim bence sorunumuz siyasi ya.

Halit Demir

Kesinlikle siyasi. Chp'ye, Akp'ye, Hdp'ye oy veren birinin dışarıda kavga ettiğini görmedim. İnsanları birbirine düşürenler hep siyaset ve siyasetçiler. 3 pa... Devamını Gör

ASTİGMATOGRAF

Çıkıpta 3 4 CHP milletvekili HDP,terörist partisine bakanlık verilebilir diye açıklama yapıyorsa benden oy moy yok bu muhalefete nokta.

Resho

CHP yönetimin acilen üyelerini uyarması lazım. Bazen cidden kime neye hizmet ediyorlar anlamıyorum. Salak saçma açıklamalarla sürekli birilerinin eline koz v... Devamını Gör