Görüş Bildir
Haberler
Kaza Geliyorum Demedi: Trafik Kazası Sonucu Hayatını Kaybeden ve de Ucuz Kurtulan 18 Ünlü

etiket Kaza Geliyorum Demedi: Trafik Kazası Sonucu Hayatını Kaybeden ve de Ucuz Kurtulan 18 Ünlü

cokiyiya
02.09.2016 - 16:09

Ülkemizde trafik kazaları maalesef çok sık gerçekleşiyor ve her yıl binlerce cana mal oluyor. Nedendir bilinmez bu talihsiz olaylar sadece ünlülerin başına geldiğinde konunun ciddiyeti anlaşılıyor ve trafik kazaları gündeme geliyor. Biz de bu sebepten yola çıkarak, bu konuya dikkat çekmek ve gereken özenin gösterilmesi için başından trafik kazası geçen ünlüleri derledik. Kimi şanslı ünlü geçirdiği kazadan burnu bile kanamadan kurtulurken, kimi o kadar şanslı olamadı ve yaşadığı talihsiz olay sonucu hayatını kaybederek hepimizi yasa boğdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Necdet Tosun

1. Necdet Tosun

Yeşilçam filmlerinin iyi yürekli ve tonton aşçısı Necdet Tosun, 1975 yılında bir iş için gittiği Almanya'da trafik kazası geçirmişti. 49 yaşında olan Tosun, daha sonra İstanbul'a getirilen oyuncu, iki hafta sonra 10 Mayıs 1975'te son nefesini vermişti.

2. Uzay Heparı

2. Uzay Heparı

Türk pop müziğinin en yetenekli yeni nesil müzisyenlerinden 20 Mayıs 1994'te kısa süre önce aldığı motoru ile Demet Akbağ'ın park halindeki arabasına çarpmıştı. Ağır yaralanan müzisyen, 11 gün süren bitkisel hayatın ardından, 31 Mayıs 1994 tarihinde hayatını kaybetmişti.

3. Kerim Tekin

3. Kerim Tekin

Kar beyazdır ölüm... Takvimler 27 Haziran 1998 tarihini gösteriyordu ve Kerim Tekin, Afyon'da verdiği bir konserin ardından İstanbul'a dönerken zincirleme bir kazanın kurbanı olmuştu. Süt tankeriyle, karşı yönden gelen kömür yüklü bir kamyonun çarpışmasının ardından, kamyon Tekin'in otomobilin üzerine çıktı ve genç şarkıcı olay yerinde son nefesini vermişti.

4. Barış Akarsu

4. Barış Akarsu
4. Barış Akarsu

Upuzun saçları, sürmeli gözleri ve etkileyici sesiyle bilinen Barış Akarsu'yu katıldığı Akademi Türkiye yarışmada tanımıştık. Yakışıklı şarkıcı, 29 Haziran 2007'de yani tam da doğum günün kutladığı gün Bodrum yakınlarındaki bir kavşakta trafik kazası geçirmişti. Yanında bulunan iki kişi olay yerinde ölürken Barış'ın yaşam savaşı bir süre devam etmişti. Henüz 27 yaşında olan Barış, aldığı yaralara direnememiş ve 4 Temmuz'da son nefesini vermişti.

5. Onur Bayraktar

5. Onur Bayraktar
5. Onur Bayraktar

Bir motosiklet kazası daha.. 2010 yılında motosikletiyle refüje çarpan Onur Bayraktar, motosikletinin paramparça olduğu kaza yerinde hayatını kaybetti. Henüz 31 yaşında olan oyuncu, Üsküdar'da geçirdiği motosiklet kazası sonrası yaşamını yitirerek sevenlerini yasa boğmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mesut Akusta

6. Mesut Akusta
6. Mesut Akusta

Başarılı oyuncu Mesut Akusta, 2011 yılında gizli buzlanma olduğu öne sürülen bir yolda ilerlerken otomobilinin kontrolünü kaybetmiş ve trafik kazası geçirmişti.  Hayati tehlikesi olmayan, yüzünde birkaç kırık tespit edilen oyuncu, ameliyat olduktan sonra taburcu edilmişti.

7. Erkin Koray

7. Erkin Koray
7. Erkin Koray

Ünlü rock müzik sanatçısı Erkin Koray, 2012 yılında Bodrum'da bir trafik kazası geçirmişti. Erkin Koray'ın kullandığı araç ile bir çiftin kullandığı motosikletle çarpışmıştı. Kazadan yara almadan çıkan Koray, ağır yaralanan çiftin yanından bir an olsun ayrılmamıştı.

8. Bengü

8. Bengü

Ünlü şarkıcı Bengü, 2012 yılında içinde bulunduğu minibüs ile talihsiz bir kaza geçirmişti. Kazadan şoförüyle birlikte yaralı kurtulan Bengü'nün koruması maalesef hayatını kaybetti.

9. Tamer Karadağlı

9. Tamer Karadağlı

2014 yılında Bursa'da motosikletiyle kaza geçiren oyuncu Tamer Karadağlı, sağ kolundan yaralanmış ve kısa sürede sağlığına kavuşmuştu. Motosiklet tutkunu oyuncu, 60 kişiden oluşan motorcu arkadaşlarıyla yolculuk yaparken, yola dökülen zeytinyağı nedeniyle talihsiz  kaza geçirdiği söylentiler arasında...

10. Tuğba Özerk

10. Tuğba Özerk

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, 2014 yılında konser vermek için gittiği Ankara'da trafik kazası geçirmişti. Ayağı kırıldığı için kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Özerk, adeta ölümden döndü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Haluk Levent

11. Haluk Levent

Rock müzik şarkıcısı Haluk Levent de trafik kazası geçiren ünlülerimizden...

2014 yılında şarkıcının da içinde bulunduğu minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya uçmuştu. Haluk Levent ve şoförü Kadir Kökalsan, bu kazadan hafif yara alarak kurtulmuştu.

12. Esra - Ceyda Ersoy

12. Esra - Ceyda Ersoy

Esra-Ceyda kardeşler nam-ı diğer cicişler, geçtiğmiz sene bir katalog çekiminden dönerken kaza yapmıştı. Ersoy kardeşler, iş için Denizli’ye gelmiş ve kaza geçirmişti. Kazayı hafif bir yaralanmayla atlatan Esra, yaralı kardeşi Ceyda'nın ambulanstaki fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaşmıştı.

13. Necati Şaşmaz

13. Necati Şaşmaz

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, 2014 yılında, sette kullandığı araba ile bir kaza geçirmiş ve hastanelik olmuştu. Çene kemiği kırılan Şaşmaz, dublör kullanmayı reddettiği bir çekim sırasında bu talihsiz kazayı geçirmişti.

14. Fatma Girik

14. Fatma Girik

Yeşilçam'ın ustalarından Fatma Girik, geçtiğimiz sene Nisan ayında, bir süredir hastanede tedavi gören hayat arkadaşı Memduh Ün’ü ziyarete giderken kullandığı araç ile kaza yapmıştı. Ünlü oyuncu kazayı kolunda, omzunda ve boynunda hafif zedelenmelerle atlatmıştı.

15. Ferhat Göçer

15. Ferhat Göçer

Geçtiğimiz Nisan ayında İstanbul'da ünlü sanatçı Ferhat Göçer, içinde bulunduğu otomobile arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu kaza geçirdi. Kazada her iki aracın şoförü ve Ferhat Göçer yara almadan kurtuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Mustafa Alabora

16. Mustafa Alabora

Geçtiğimiz Temmuz ayında ünlü oyuncu Mustafa Alabora, adeta ölümden döndü. Şile’de gerçekleşen kazada, hatalı sollama yapan bir otomobil Alabora’nın kullandığı otomobile çarptı ve iki araç da hurdaya döndü. Daha sonra ise kazaya neden olan aracı kullanan kişinin, o sırada Periscope’tan canlı yayın yaptığı öğrenildi.

17. İsrafil Köse

17. İsrafil Köse

21 Ağustos günü, kullandığı motosikletle park halindeki bir aracın açılan kapısına çarpan İsrafil Köse, çarpmanın da etkisiyle yaklaşık 30-35 metre sürüklendi. Ciddi bir şekilde yaralanan oyuncu, maalesef tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

18. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

18. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

Kaza, Kıvanç ve Başak Tatlıtuğ çiftine de geliyorum demedi! Yeni evli çiftlerimizden Kıvanç ve Başak, dün trafik kazası geçirdi. Bebek'te aşırı yağmur nedeniyle fren balataları ıslanan bir araç, çiftin 250 bin euro değerindeki aracına arkadan çarptı. Çift, kazadan yara almadan, minik bir hasarla kurtulsa da diğer araçta büyük çaplı bir maddi hasar meydana geldi.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
408
150
95
40
39
36
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Axenas

Barış Akarsu...

Evrim Officıal

Ölenlere; Allah rahmet eğlesin... Kerim Tekin ve Barış Akarsu'nun ölümü çok üzücü oldu cidden...

Katilice

Kerimi ne zaman dinlesem hala gözlerim doluyor.

elsolnegro

Esra-Ceyda yine yapmış yapacağını. ''Ambulanstaki fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaşmıştı.'' ne ya? Yaralanan kişiyi düşüneceğine halen daha aklı medy... Devamını Gör