Görüş Bildir
Haberler
Kadınlara Özel Test! Seçimlerine Göre Seni Anlatıyoruz

etiket Kadınlara Özel Test! Seçimlerine Göre Seni Anlatıyoruz

Giydiğimiz renklerden modellere, taktığımız takıların renklerine kadar her şey karşımızdaki insana bizim hakkımızda fikir verebilir. Önemli olan bu mesajları okuyabilmektir. Senin hazırlanırken tercih ettiklerine göre seni anlatıyoruz. 

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce yaşını seç.

2. Bize bu elbiselerden birini seç.

3. Peki bu elbiselerden birini de seç.

4. Bu ayakkabılardan birini seç.

5. Peki kolyelerden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bu saç modellerinden de seç bakalım.

7. Bize bir de makyaj seç.

8. Son olarak bu ojelerden seç.

Senin güzel olman için fazla bir şeye ihtiyacın yok.

Sen güzel olmak için çok çabalamayan, nadir bulunan doğal güzellerimizdensin. Çünkü sen giyinmeye, makyaja veya ojeye o kadar çok vakit ayıracak biri değilsin. Bunun yerine o vakti daha verimli geçirebileceğin şeyler yapıyorsun. Farklı auran sayesinde ne giyse yakışan ve güzelleşmeye fazla vakit harcamana gerek kalmayan birisin. Bir rimel ve ruj sana yetiyor yani. Her zaman sade olan şeylerden yana oluyorsun. Bütün seçimlerin abartıdan uzak. Hayatında yaşadığın şeyleri de insanların gözüne sokmaktan hiç hoşlanmıyorsun. Arkadaş grubunla kendi halinizde takılmayı seviyorsunuz. Eğlenceyi de üzüntüyü de kendi aranızda yaşıyor ve birbirinizle paylaşmanın daha anlamlı olduğunu düşünüyorsun. Sakin bir yapıya sahipsin. İnsanlara kendini anlatmaktan çok onları dinlemeyi seviyorsun. Çünkü daha aklı başında ve mantıklı çözümler sunuyorsun. Her zaman olduğun gibi ve mutluluk odaklı birisin. Kimse ve hiçbir şey için değişmezsin. Sana göre seni, sen olduğun için sevmeli insanlar.

Sen zor beğenen birisin.

Sen zor beğenen ama çok zevkli birisin. Genellikle ruh haline göre hareket ediyorsun. O gün mutsuz hissediyorsun hiçbir güç seni dışarı çıkaramaz ama yerinde duramayıp, bir enerji patlaması yaşıyorsan o gün de kimse seni evde tutamaz. Karşındaki insandan alacağın enerjiye göre o insanın hayatında kalacağına karar veriyorsun. Seni kötü hissettiren ve hayattaki başarılarına sevinmeyen insanları asla yanında tutmuyorsun. Zor ve seçici birisin. Senin arkadaşın veya sevgilin olmak kolay değil. En küçük bir şey seni soğutabiliyor ve insanlardan uzaklaşmana neden oluyor. Bu nedenle de etrafında sayılı insan var. Zaten çok da birilerine ihtiyaç duymuyorsun. Seni gerçekten anlayan, dinleyen insanların etrafında olması sana yetiyor. Kıyafet seçimin gibi insanlarla iletişim kurmak da senin için oldukça zor. Karşındaki insan konuşkan biri değilse sen de kendine kapanıyorsun. Her şeyin mükemmel olması için çabaladığın hayatında, arkadaş seçiminden giyeceklerine kadar her şey harika olmalı. Hayatını biraz kendi kendine zorlaştırsan da bu sayede etrafında kaliteli insanlar bulunuyor.

Yeri gelince gösterişli yeri gelince oldukça sadesin!

Sen her şeyi kararında tutabiliyorsun. Yeri gelince en gösterişli sen olurken yeri gelince sadeliğinle bir asillik yakalıyorsun. Karakterin gereği ortamlarda kendini çok ortaya atmak yerine, kenarda olup biteni izlemek daha sana göre. Gizemli bir havan olduğu doğru. Herkese her şeyini anlatmazsın. Bugüne kadar yaşadıkların insanlara karşı güvenini kırmış ve sen de artık güvenmemeyi tercih etmişsin. Her an herkesin gidebileceğine, her ilişkinin bitebileceğine ve bir gün en yakınım dediğin dostluğunun da bitebileceğine inanıyorsun. Bu nedenle kimseye bel bağlamıyorsun. Hayatında ne yapıyorsan kendin için yapıyorsun. Seçimlerinden anladığımız kadarıyla duygularını göstermekten kaçan ve genellikle her şeyi kendi içinde yaşayan birisin. Adımlarını atarken birden fazla düşünüyorsun. Çünkü hata yapmaktan korkan birisin. Hayatımızda yanılarak doğrusunu öğrendiğimiz birçok şey var. Sen de hayatın boyunca daha çok şeyi hata yaparak öğreneceksin. İhtiyacın olan tek şey biraz cesaret.

Nerede gösteriş orada sen!

Sen abartı olan ve göze çarpan her şeyi çok seviyorsun. Bir bakanı bir daha baktıran tercihlerin ile girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekebiliyorsun. Uzun uzun harlanmalarına bakılırsa keyfine düşkün birisin. Bekletilmekten nefret edip, bekletmeyi tercih edersin. Konuşmanla ve hareketlerinle karşındaki insanı hemen etkileyebiliyorsun. Sen de şeytan tüyü var diyebiliriz. Hemen sevilen kişisin. İnsanlarla samimi bir iletişim kurup, her şeyi anlatmaya başlıyorsun. Bu huyun çoğu zaman başına dert olmasına rağmen yapmaktan da vazgeçmiyorsun. Gördüğünü duyduğunu içinde tutabilen biri değilsin. Doğrusu neyse onu söylersin. Yarını düşünmek yerine bugüne odaklısın. Sabahtan başlayıp, akşama kadar her anının keyfini çıkartıyorsun. Etrafına sergilediğin renkli tutumun ile hiç derdi yok izlenimi veriyorsun. Ama senin içini bir tek ben bilirim. Bazen kendi haline kalıp, kafanı dinlemek ve uzun uzun düşünmek sana iyi geliyor. Hayatındaki problemlerin çoğunu görmezden gelip, modunu düşürmesine izin vermiyorsun. Her şeyi abartı seven sen, derdini paylaşmaktan yana değilsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
388
143
35
32
17
4
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Yeri gelince gösterişli yeri gelince oldukça sadesin

şeyma avşar

"Senin güzel olman için fazla bir şeye ihtiyacın yok. " Bebeğim ya bende böyle düşünmüştüm😎

Nisa Ayan

Senin güzel olman için fazla bir şeye ihtiyacın yok!